Zamani (Slam) Sudah Berkahwin?

Tuesday, April 28, 2009 1:16
Posted in category General, Video

Zamani

Zamani yang popular dengan lagu Gerimis Mengundang dan juga lagu Syair Si Pari-pari ini dengarnya sudah bernikah baru-baru ini dimana ianya dilakukan secara senyap-senyap.

Namun begitu, Zon Artis belum pasti samada berita yang Zon Artis dengar ini sahih atau sekadar khabar angin semata-mata. Ye la, kena tunggu tuan punya badan sendiri yang cakap baru benda tu 100% sahih kan. Tapi kata orang, masa’kan pokok bergoyang kalau takde anginnya. Jangan monyet yang goyang sudah. Hehe..

Apa-apa pun, jika khabar yang kami dengar ini benar, kami di Zon Artis dan seluruh pembaca mengucapkan tahniah kepada Zamani dan mendoakan agar rumahtangga kalian berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin.

Zon Artis: Jom layan lagu Gerimis Mengundang kat bawah ni.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Zamani (Slam) Sudah Berkahwin?”

  1. muhdzahari says:

    April 28th, 2009 at 10:48 am

    lama tak dengar kesah mamat ni..
    dulu penah jadi kipas-susah-mati slam zaman muda-muda

    [Reply]

  2. syazana says:

    April 28th, 2009 at 6:17 pm

    zamani dah kahwin ker… awat x habaq, suka2 jer diam2 ek… (~huhu dulu ade lah salah seorg die hard fan die nih, smpi skang masih minat dgn suara2 zamani yg macho itu) selamat pengantin baru zamani!!

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D