(Video) Shida Harmi Nafi Edar Gambar ‘Panas’ Bersama Apek

Wednesday, November 30, 2011 10:16
Posted in category General, Kontroversi, Panas

GAMBAR SHIDA HARMI BERSAMA KHAIRUL FAHMI CHE MAT
Salah satu gambar Shida Harmi bersama Apek yang tersebar baru-baru ini

Tidak mengambil masa yang lama, Shida Harmi tampil membuat kenyataan dan penjelasan mengenai gambar-gambar ‘teman tapi mesra’ dia bersama Apek yang tersebar baru-baru ini dan kami ada kongsikannya di sini. Dalam kenyataan itu, Shida Harmi menafikan bahawa gambar-gambar itu bukan disebarkan olehnya dan menambah akan mengambil tindakan undang-undang sekiranya keadaan masih belum redha atau dalam erti kata lain, ada siri yang seterusnya.

Tanpa membuang masa, ikuti apa kata Shida Harmi melalui video kat bawah ni yang mana ianya telah direkodkan oleh blog Rotikaya.com. Cekidaut~


Thanks rotikaya.com

Psstt: Cool seh kereta elektrik konsep Nissan PIVO 3 ni

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “(Video) Shida Harmi Nafi Edar Gambar ‘Panas’ Bersama Apek”

  1. AjeyyRawk says:

    November 30th, 2011 at 10:32 am

    hahaha.. gilerrr betoii :D

    [Reply]

  2. geli -geli pedih says:

    November 30th, 2011 at 1:25 pm

    cr sng nk glamer….

    [Reply]

  3. nena says:

    November 30th, 2011 at 8:13 pm

    alaahai…da la pic tyg breast….statement pon cam poyo..x malu ke amik gmbr cmtu dgn sape2 pon..siap da ada tunang lg..he….tunang die tak kisah ke die brgmbr mcm tu..kuar dgn org lain lg…aduhai…….

    [Reply]

    hunny Reply:

    tunang dia dapat barang 2nd hand wakakakaka

    [Reply]

  4. dewimalam says:

    November 30th, 2011 at 9:42 pm

    Alahai…apek ni memang suka cari kekawan yg macam tu…dah ada tunang yang cantik, baik, bertudung dan elok dibuat isteri tapui masih suka yang gitu-gitu juga, sosial dan sexy…

    [Reply]

  5. nena says:

    December 1st, 2011 at 9:25 pm

    nope……dulu harmilia tak bertudung..seksi….tp skrg ex-tunang die da berhijrah,pkai tdg,dn lebih sopan dlm pemakaian baaju..alhamdulillah…tp rata2 tgk girl2 yg kepit dgn apek ni sume seksi2…mesti apek suke yg seksi2….takpe la harmilia….bukan jodoh kau dn apek..tgk la apek skrg..mcm2…..doakan smoga bnda ni cpt reda..

    [Reply]

  6. joe says:

    December 2nd, 2011 at 1:44 pm

    so ni ler muka bohsia nih. apek layan buat stok geli2 jer, takde nya dia nak kawin spesis betina nih.. :) )

    [Reply]

  7. Peminat_Apek says:

    December 5th, 2011 at 3:27 pm

    aku setuju ngn statement pompuan ni… sbb…dia ni POMPUAN MURAHAN N X HARGA DIRI…

    [Reply]

  8. panduan duit poket says:

    December 8th, 2011 at 10:26 am

    susah nk ckp,tak kena kat kita.. org glamer cam apek dh tentu ramai gadis nk try… hope apek tau batas2 bkwn, jgn lupa diri..

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D