Ummi Hafilda Akan Berkahwin Dengan Doktor Dari Pakistan

Sunday, December 23, 2012 20:44
Posted in category Gambar, General

Sudah jodoh! Ummi Hafilda akan menamatkan zaman solonya dengan seorang pakar terapi kecantikan yang berasal dari pakistan iaitu Dr. Zaman Khan. Menurut tuan punya badan, majlis perkahwinan mereka akan diadakan dalam masa terdekat ini dan bakal dihadiri pembesar-pembesar negara. Kelaz!

GAMBAR BAKAL SUAMI UMMI HAFILDA

Pasti anda ingin tahu apakah yang membuatkan Ummi terbuka hati menerima Dr. Zaman Khan untuk bergelar suaminya bukan? Tanpa melengahkan masa, ayuh baca kenyataan Ummi kat bawah ni:-

“Terdapat dua perkara yang membuatkan saya tertarik kepada Zaman iaitu beliau seorang yang amat amanah dalam menjaga keluarganya dengan penuh kasih sayang. Menjadi anak sulung kepada tujuh adik-beradik, beliau tidak pernah melupakan tanggungjawab terhadap ibu dan adik-adiknya.

“Kedua, beliau sentiasa menjaga hubungannya dengan Allah SWT. Beliau amat menjaga solatnya. Sunah Rasulullah SAW juga meminta umat baginda mencari suami yang mempunyai rupa, pegangan agama kukuh, berilmu dan berharta,”

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ummi Hafilda Akan Berkahwin Dengan Doktor Dari Pakistan”

  1. Norilhal Bin Haji Ali says:

    January 1st, 2013 at 3:03 am

    Eloklah kawin ngan bapak pakistan yg bosar, boleh tutup “mulut”nya yg banyak mengata pada Datok Anwar Ibrahim.

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D