(Tahniah) Zahiril Adzim & Shera Aiyob Kini Bergelar Suami Isteri

Sunday, November 20, 2011 10:32
Posted in category Gambar, General

GAMBAR PERNIKAHAN ZAHIRIL ADZIM DAN SHERA AIYOB
Pic ehsan @sultanmuzaffar

Dengan hanya sekali lafaz, pelakon dan juga penulis buku Bogel Menuju Tuhan iaitu Zahiril Adzim telah sah menjadi suami kepada Shera Aiyob dalam majlis akad nikah yang berlangsung di kediaman pihak perempuan di Taman Tasek Indra, Perak, sekitar jam 10.30 pagi tadi. Mereka dinikahkan oleh bapa Shera sendiri iaitu Aiyob Bin Shaharuddin.

GAMBAR PERNIKAHAN ZAHIRIL ADZIM DAN SHERA AIYOB

Di majlis pernikahan tersebut, Shera menerima mas kahwin berjumlah RM1001.00 dan wang hantaran sebanyak RM18 ribu berserta 11 dulang hantaran daripada pihak lelaki dan dibalas dengan 13 dulang daripada pihak perempuan.

GAMBAR PERNIKAHAN ZAHIRIL ADZIM DAN SHERA AIYOB

Tahniah kami ucapkan kepada Zahiril dan Shera kerana sudah sah bergelar suami isteri. Selamat berbahagia dan selamat menempuhi alam rumah tangga. Kami doakan semoga ikatan yang tersimpul ini akan berkekalan selamanya.

Psstt: Gambaran venue untuk World Cup 2022 yang sungguh amazing

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “(Tahniah) Zahiril Adzim & Shera Aiyob Kini Bergelar Suami Isteri”

 1. Fizz.My a.k.a. Mr.Bintang says:

  November 20th, 2011 at 3:00 pm

  mak aihh.. RM18000!

  [Reply]

 2. (Tahniah!) Ezlynn Selamat Diijabkabul - 2 Gambar | Zon Artis says:

  November 20th, 2011 at 8:53 pm

  [...] selebriti yang memilih tanggal 20 November 2011 untuk melangsungkan pernikahan. Ini kerana, selain Zahiril Adzim dan Shera Aiyob serta Deqwan dan Michelle (yang turut disiarkan secara langsung menerusi rancangan Melodi pada [...]

 3. SO SO je says:

  November 22nd, 2011 at 1:57 pm

  Alamak! RM18K untuk dapatkan Shera ni? Shera ni cantik tapi kurus keding lah..pakai baju pengantin pun cam baju pinjam je..terlebih saiz ke takde saiz? Kurus sangat sampai nampak tulang tengkuk dan dada…org lelaki sebenarnye suka yg montel2 montok gebu dgn nasi lemak saiz c keatas tpi pinggang kecik..tabik kepada VIP yg dapat memiliki Syella Kamaruddin..idaman kaum lelaki khususnye para2 suami.

  [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D