(Tahniah!) Amer, bekas ahli Ruffedge dah kahwin

Sunday, November 1, 2009 13:26
Posted in category Gambar, General

Sedar tak sedar, rupanya Amer (bekas anggota Ruffedge) atau nama sebenarnya Amer Munawer Yusof telahpun selamat mendirikan rumah tangga. Namun begitu, tarikh perkahwinan mereka ini tidak pula diketahui kerana akhbar kat Malaysia ni pun takde apa-apa update pasal perkahwinan mereka ni. Huhu. Tapi itu tak penting. Yang penting sekarang ni mereka dah sah sebagai suami isteri. Hehe..

Oh ya, dikatakan isteri Amer ni adalah ‘anak mami’. Betul atau tak tu kami tak pasti. Tapi yang pasti, isteri Amer ni bernama Julia Azizah. Kat bawah ni gambar sekitar majlis persandingan Amer dan Julia Azizah yang diberikan kepada kami. Nak nengok? Silakan..

Perkahwinan Amer

Perkahwinan Amer

Apa-apa pun, kami di Zon Artis ingin mengucapkan tahniah buat Amer kerana telah selamat ‘mendirikan masjid’. Dan semoga perkahwinan kalian ini berkekalan hendaknya.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

55 Responses to “(Tahniah!) Amer, bekas ahli Ruffedge dah kahwin”

  1. wikwiki says:

    November 1st, 2009 at 1:44 pm

    tahniah amer..

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    xkan TAKZIAH plak… hahahahahaaaaaa…
    hoho… saje nyakat ko bro…

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    aiseyh..bro ro memang kuat menyakat arr..kekeke

    [Reply]

  2. nena says:

    November 1st, 2009 at 1:48 pm

    tahniah amer…tak jemput pon i…uhuk uhuk…..

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    u kan ex-gurl dia, tentu dia xsampai hati nak jemput u… jgn sedih2 yea. kumbang bukan seekor… ;-)

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    kumbang ada ekor hek bro ro??keke aku plak sakat kaw.. :)

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    bukan stakat kumbang, naga dan buaya pun ada… Tapi nak cari yang baik macam kita ni agak sukar ar kan wikwiki… (hahahaha… ‘naik lif tekan sendiri’ ar plak…)
    .
    :-D

    wikwiki Reply:

    haha..memang bro ro..spesies mcm kita ni da kira spesies terlindung….susah dah nak dicari.. :)

    adoi…

    joyah Reply:

    bro…spesies yg terlindung ker spisies yg hampir pupus….hehhehe….jgn mara aaaaa

    ROHAIFI AZRI Reply:

    awal kak joy.AH kita ‘keudara’ pagi ni… ;-)
    spesies yg hampir pupus…? ha… kalo hampir pupus, lagi ar tinggi nilainye…!!! ;-)

    joyah Reply:

    yer la ari ni terrawal plak dtg opis…..mmg tinggi nilai sbb susah dah nak cari…tapi ramai yg x nak pandang

    [Reply]

  3. azizwan(dot)com says:

    November 1st, 2009 at 1:54 pm

    tahniah.. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.. jgn plak esk lusa kluar berita perceraian kalian kat zonartis ni yer. huhu..

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    jgnlah..tgk dorang mcm bhgia jea

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    bukan MACAM bahagia ar wikwiki,
    MEMANG SEDANG BERBAHAGIA tu…
    ;-)

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    amboiiii amboiii ambooiiii…
    laser xhengat donia nampaknye bro azizwan kita neh… hahaha… Nak ganti mak hayammm tergebusss kew…? :-D

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    hahaha.. aku mane bakat nk ganti tempat mak hayam tergebus tu bro.. ayat tu kluar spontan je. lgpun betul kan. klau depa bercerai, pastinya akan kluar berita kan ZA ni.. so, tak nak ler mcm tu kan? ngeh..

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    insyaAllah, gilap lagi bakat tu. Dari kespontanan itu ar akan melahirkan kelaseran dalam memberikan komen… :-D

  4. chokilala says:

    November 1st, 2009 at 8:47 pm

    zain dah kahwin, amer dah kahwin. wahhh sedihnya aku. waktu zaman sekolah dulu aku minat gila dengan abang-abang ruffedge ni. haha. nampaknya sekarang ni semuanya dah kahwin. tahniah amer

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    lorrrr… napenye plak sedih…? bagus ar diorang kawin… hoho :-)
    .
    skang dh xminat ruffedge ek chokilala…?

    [Reply]

    x-po Reply:

    lor chokilala, ko kan dh ada encik F, bila nk kwinnya? haha

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    dia tunggu encik F tu bertitle ‘DATUK’ F gaknye… :-)

    [Reply]

  5. ROHAIFI AZRI says:

    November 2nd, 2009 at 12:38 am

    TAHNIAH…!!!
    .
    RUFFEDGE dah kureng… setelah pemergian CAT…

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    fabolous cat ok tak??but i lyke beb..

    [Reply]

    joyah Reply:

    betui aah….ruffdge dah kureng sejak cat x der….fabulous cat ok gak…aku suka gak faboluos cat….lagu depa pn ok

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    yup! fabolous cat mmg okeh. Cat mmg kreatif dlm mencipta lagu…

    [Reply]

    joyah Reply:

    betui tu bro Ro….aku suka c cat farish tu……dia mmg creatif…..ni baru betoi…bila dah tubuh kan kumpulan baru terus naik….x mcm lan t.w tu…senyap…mcm cat ni…walaupn berpecah…tubuhkan kumpulan baru…terus naik…dan masih muncul………

    ROHAIFI AZRI Reply:

    tu ar… org tua2 dari dolu2 lagi dah cakap… “untung sabut tombul, untung batu tenggelam…”
    .
    “benih yang baik, campak ke laut menjadi pulau…”

    joyah Reply:

    mcmana benih leh jadi pulau ah……hehehe :D

    wikwiki Reply:

    tgk benih gak joyah..baja pun if ok leh terus jadi pulau dan daratan..kekeke :)

  6. ROHAIFI AZRI says:

    November 2nd, 2009 at 2:06 am

    .
    ASSALAMUALAIKUM MAWY…
    SELAMAT KEMBALI BERTUGAS!!!
    DAN
    SELAMAT MENGGANAS
    DI ZON ARTIS…!!!
    .

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    bro ro da memberi kata dua dah nih..
    pada mawy..ganas ganas gak..jgn sampai pecah pc ke laptop sudah..

    peace bro…salam..

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    eh! Mana mawy ni…?
    xkan kene warning kat bos kot…

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    xkan ar kene warning ngan bos coz layanz ZA… huhu…
    semoga mawy segera muncul utk memeriahkan ZA… HIDUP MAWY!!!

    wikwiki Reply:

    mawy nak wat blog hiburan dia sndiri kot….
    mawy..mawy..mawy..

    ole…

  7. joyah says:

    November 2nd, 2009 at 8:35 am

    ceh…dah kawin rupanyer…melepas aku….hehehehe

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    hai… teringin gak ke kat amer tu… :-D
    tak takut ke kawin ngan artis, kang xsampai dua tiga tahun, kuar plak kes kat mahkamah syariah… :-D ;-)

    [Reply]

    joyah Reply:

    hehehehe…….dulu masa kat rudfege aku suka nengok mamat ni…sebab dia low profile sikit dari yg lain….x kisah la bro Ro….dah melepas pn….huhuhu

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    benda yg lepas…
    usah dikenang… :-)

  8. joyah says:

    November 2nd, 2009 at 8:42 am

    selamat pagi semua……selamat masuk keje………dan selamat buat keje…….

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    SELAMAT TENGAH HARI joy.AH…

    [Reply]

    joyah Reply:

    selamat tengah hari bro Ro. dah lunch ker…bro mawy mana x muncul pn ari ni…

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    tu ar, mana menghilangnya Mawy, bz agaknye… ambo blom lunch, hanye makan buah epal je jap td, joy.Ah dah lunch ke…?

    joyah Reply:

    joyah dah lunch….siap makan petang lg…kawan2 bawak kuih per lg balun la…

    ROHAIFI AZRI Reply:

    balun kawan yg bawak kuih tu atau balun kuihnye…? :-D

    joyah Reply:

    balun kuih dia la….yg kawan tu kita balun la duit dia…..hehehe

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    amboiii amboiii ambooooiiiii…
    camtu plak… hahahaha…
    nak kene balun ni cik joy.AH kita ni… :-D

  9. joyah says:

    November 2nd, 2009 at 11:07 am

    sunyi jer ari ni…….suma cuti lagi ker………….dah2 la tu cuti…..keje keje keje

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    tgh bz pulun keje di ari isnin gaknye…

    [Reply]

    joyah Reply:

    yer la ari isnin selalunyer mmg byk keje…..tutama yg tertangguh…duh rasa nak cuti balik jer….huhhuh

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    ilek kak joy..ada masa kita cuti tak hingat punya..

    yeah…

  10. nena says:

    November 2nd, 2009 at 5:59 pm

    sape lagi yg nak kawin time cuti sekola ni?admin…g la skodeng cepat….!!

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    betul tu, admin kene ar pasang ‘kabel dasar laut’ yang betul2 mantoppp!!! baru ar dapat cepat sket citer2 sensasi!!! ;-)

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    ‘kabel dasar laut’ dasat woo..maintainance tinggi..

    [Reply]

  11. joyah says:

    November 3rd, 2009 at 10:22 am

    ari ni xder gosip terbaru ker…..x der lagi ker kes kes cerai ke…kawin ker…kes beranak ker…

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    dah ada topik baru tu… gi ar jenguk2, bleh nengok artis pakai coli itam. dahsyat!!! peserta gadis melayu!

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D