Posts Tagged ‘Rozita Che Wan Kahwin’

Rozita Che Wan Rela Kahwin Lelaki Tidak Berharta

Saturday, March 31, 2012 11:32 3 Comments

Ini mungkin good news kepada semua lelaki di luar sana lebih-lebih lagi yang sudah lama menduda tu kerana Rozita Che Wan sudah membuat kenyataan yang dia rela berkahwin dengan mana-mana lelaki yang tidak berharta asalkan lelaki tersebut menghargai dan menyayangi dirinya serta anak-anak sepenuh hati. Seperti kata Rozita Che Wan:- “Saya tidak kisah kalau lelaki [...]

This was posted under category: General Tags: , , , , , , , , ,

Gambar Dafi Di Hari Jadinya.. Rozita Che Wan Pun Ada

Thursday, December 16, 2010 14:26 8 Comments

Ini adalah gambar terbaru Dafi yang diambil semasa majlis hari jadi’nya yang berlangsung baru-baru ini. Yang pasti, Dafi kelihatan ala-ala Adam Lambert. Adakah Dafi ingin jadi Adam Lambert Malaysia? Suka hati la nak jadi apa tapi jangan sampai takde identiti sudah. Nanti lebih banyak kutukan dari pujian. Oh ya, kat majlis hari jadi Dafi tu [...]

This was posted under category: Gambar, General Tags: , , , , , , , , ,

(Gambar lama) Rozita Che Wan time kahwin dulu

Wednesday, May 5, 2010 22:22 28 Comments

Inilah gambar Rozita Che Wan time kahwin dulu dan pastinya gambar ni akan menjadi gambar yang ‘sungguh ekslusif’ buat korang yang nak sangat nengok gambar kahwin Rozita Che Wan memandangkan gambar kahwin beliau tak pernah diperlihatkan kepada umum (ke kami yang tak pernah nengok?). Apa yang boleh kami katakan, Rozita Che Wan memang cantik. Setuju? [...]

This was posted under category: Gambar, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Panas) Rozita Che Wan Pamerkan Asetnya

Saturday, November 7, 2009 12:42 84 Comments

Huh!!! Pasti ramai lelaki-lekai di luar sana yang ‘telan air liur’ bile menatap gambar-gambar aktres Rozita Che Wan dengan bodynya yang mantopppp ni!!! Gambar dirakam semasa Rozita hadir di sesi sidang media ANUGERAH SKRIN 2009, selasa lalu (gambar ihsan mStaronline). Walaupun tanpa pakaian mendedahkan mana-mana bahagian tubuh, tetapi lantaran pakaian tu melekat kemas pada tubuhnya [...]

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: Gambar, General, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,