Posts Tagged ‘nadiah adrianna mohd akbal’

(Panas) Lagi gambar Nadia, Gadis Melayu 2 sedang bersosial

Sunday, August 30, 2009 5:24 77 Comments

Jika sebelum ini Zon Artis ada memaparkan beberapa gambar Nadia atau nama penuhnya Nadiah Adrianna Mohd Akbal sebelum dia layak menjadi salah seorang peserta program Gadis Melayu 2 yang disiarkan di TV9 (Nak lihat? klik di sini). Kali ini, kami terima pula beberapa lagi gambar Nadia yang boleh tahan hot dimana gambar-gambar tersebut menunjukkan yang [...]

This was posted under category: Bermasalah, Gambar, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Panas) Gambar Nadia sebelum menyertai Gadis Melayu 2

Thursday, August 20, 2009 0:03 59 Comments

Anda kenal siapa Nadia? Ok, seperti gambar kat atas tu, Nadia merupakan salah seorang peserta Gadis Melayu musim ke-2 (profile baca sendiri kat atas tu yer). Actually kami pun tak tahu apa motif kami memasukkan beberapa koleksi gambar beliau di Zon Artis ni. Tapi since beliau dah melibatkan diri kedalam bidang yang konon’nya penuh glamour [...]

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: Gambar, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,