Posts Tagged ‘mila af5’

(Tahniah!) Mila Jirin Berjaya Ke Pertandingan Akhir Open Mic UK 2010

Sunday, August 29, 2010 2:17 8 Comments

Dalam diam, rupa-rupanya Mila Jirin yang juga merupakan juara Akademi Fantasia musim ke-5 telah menyertai satu ujibakat pertandingan Open MIC UK 2010 yang diadakan di New Castle, United Kingdom baru-baru ini (tarikh tepat tidak diketahui). Mungkin Mila sekadar ingin mencuba nasib namun siapa sangka percubaan’nya itu membuahkan hasil apabila dia telah berjaya melepasi peringkat saringan [...]

This was posted under category: Gambar, General Tags: , , , , , , , ,

(Gambar) Alahai, Hodoh’nya Make-up Mila

Friday, April 30, 2010 14:40 11 Comments

See.. Betapa tak boleh blah’nya make-up yang menepek kat muka Mila tu. Sekali nengok, dah macam opera cina pula. Hurm… Sape la yang make-up kau ni Mila? Memang patut kena sepak lah beliau tu. Nak kami tolong sepak’kan? Huhu.. Ke engkau sendiri yang make-up? Kalau macam tu, engkau sepak diri sendiri la yer.

This was posted under category: Gambar Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

(Santai) Koleksi gambar artis memakai pakaian sama

Saturday, January 23, 2010 8:13 21 Comments

Sebenarnya takde apa pun yang pelik bila melihat artis kita memakai pakaian yang sudah dipakai oleh artis lain. Maklum sajalah kan, kebanyakkan pakaian yang dipakai oleh para artis tatkala menghadiri sesuatu majlis tu bukanlah baju mereka pun tapi hanyalah pakaian yang ditaja oleh pereka fesyen. Senang cakap, hanya dipinjamkan. Sebab tu tak hairan bila kita [...]

This was posted under category: Gambar, Santai Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

AF7: Sidi Tersingkir Di Minggu Ke-5

Sunday, April 12, 2009 5:32 No Comments

Selepas berjuang selama 5 minggu, akhirnya Sidi atau nama sebenarnya Mohd Rashidi Mohamad Isa terpaksa akur dengan keputusan undian SMS yang tidak berpihak kepadanya malam tadi sekaligus mengikut jejak Rubisa dan Zizi yang terpaksa meninggalkan Akademi Fantasia di konsert sebelumnya.

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: General Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,