Posts Tagged ‘krisdayanti’

(Gambar) Krisdayanti Selamat Melahirkan Anak Perempuan

Tuesday, September 6, 2011 6:56 1 Comment

Krisdayanti yang pernah mencetuskan kontroversi apabila mengaku telah mengandung sebelum bernikah dengan Raul Lemos telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan secara pembedahan pada pukul 3.21 petang semalam (waktu Malaysia) di Rumah Sakit Mitra, Jakarta. Rasanya anda semua dah tahu yang bayi ini merupakan anak pertama Krisdayanti hasil perkahwinannya dengan Raul Lemos pada bulan Mac lalu [...]

This was posted under category: Gambar, General, Luar Negara Tags: , , , , , ,

(Gambar) Krisdayanti & Raul Lemos Selamat Bernikah

Sunday, March 20, 2011 18:53 2 Comments

Foto diambil dari Twitter Dean_Musthafa Akhirnya, pasangan yang pernah mencetuskan kontroversi, Krisdayanti dan Raul Lemos telahpun sah bergelar suami isteri pada pagi tadi. Pernikahan mereka berlangsung di masjid Shaid Nurul Iman di Hotel Grand Sahid jaya, Jakarta. Pada majlis yang berlangsung dalam suasana sederhana itu, Krisdayanti menerima mas kahwin berupa peralatan kelengkapan solat. Jangan tak [...]

This was posted under category: Gambar, General, Luar Negara Tags: , , , , , , , , ,

(Gambar & Video) Krisdayanti Dan Raul Bercium

Thursday, July 22, 2010 21:01 11 Comments

Krisdayanti dan Raul bercium Nampaknya tiada lagi rahsia mengenai perhubungan di antara Krisdayanti dan ‘jutawan’ Timor Leste, Raul apabila mereka secara terang-terangan bercium di depan wartawan semasa diwawancara. Baiklah, tak perlu buang masa lagi sebab korang pun bukan nak baca apa yang kami tulis kan? Jadi, mari layankan terus video Krisdayanti dan Raul bercium di [...]

This was posted under category: Gambar, Kontroversi, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

(OIAM) Amylea Gagal Ke TOP 4

Friday, April 17, 2009 23:00 No Comments

Pada konsert One In A Million malam ini (17.April 2009), Amylea akhirnya gagal mendaki tangga untuk menjadi TOP 4 selepas namanya diumumkan sebagai pelajar yang tersingkir apabila Nine yang juga mungkin berada di kedudukan terbawah diumumkan terselamat dari penyingkiran. Kini hanya tinggal 4 peserta (Top 4) sahaja lagi yang meneruskan perjuangan untuk mendapatkan wang berjumlah [...]

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: General Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,