Posts Tagged ‘kosmo’

Fazura terlepas RM1 juta kerana artikel tabloid

Tuesday, November 10, 2009 7:09 25 Comments

Wow! RM1 juta tu. Kalau tambah je lagi sket, dah boleh dapat rumah sebijik macam Mawi. Huhu.. Tapi apakan daya, bayaran yang berjumlah RM1 juta yang sepatutnya (mungkin) diterima oleh pelakon super hot Fazura terlepas begitu sahaja selepas sebuah akhbar tabloid menerbitkan artikel mengenainya yang bertajuk Fazura Rela Dipenjara. Jika korang nak baca berita lanjut [...]

This was posted under category: General, Kontroversi Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Gempar) Isma Yusoof pernah ambil ganja

Monday, October 19, 2009 4:30 54 Comments

Agak terkejut juga kami membaca artikel yang dikeluarkan oleh Kosmo semalam (18 Okt 2009) apabila kami mendapat tahu Isma Yusoof (kini mahu dikenali sebagai Azma Aizal Yusoof) pernah terlibat dengan dadah. Yer la, kami langsung tak expect pelakon dan pengarah berbakat besar ni boleh tersimpang jauh sampai ke situ. Walau bagaimanapun, kami tabik spring kat [...]

This was posted under category: Bermasalah, General, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Gempar) Kosmo! dedahkan siapa Yasmin Ahmad

Tuesday, July 28, 2009 3:18 61 Comments

Belumpun lama Yasmin Ahmad disemadikan bak kata orang tua-tua ‘kubur masih merah’, tapi Kosmo! telah menggemparkan Malaysia apabila dengan beraninya menerbitkan sebuah artikel pendedahan siapakah Yasmin Ahmad tatkala hayatnya dengan tajuk yang penuh kontroversi. Berikut adalah keratan akhbar tersebut: *Maaf, pihak Zon Artis tidak mempunyai original copy untuk bacaan anda. Jika anda mahu juga membaca [...]

This was posted under category: Kontroversi, Panas Tags: , , , , , , , ,

(Panas) Dara Evelyn Duenos bernilai lebih RM11 juta

Saturday, July 25, 2009 0:53 8 Comments

Anda kenal siapa Evelyn Duenos? Kalau tak kenal, buat-buat kenal saja la yer sebab kami di Zon Artis pun tak kenal siapakah Evelyn Duenos ini since dia bukannya artis pun. Malah search kat wikipedia pun tak jumpa. Huhu.. Namun namanya mula melonjak panas apabila dia telah melelong dara’nya dan semasa artikel ini ditulis nilainya sudah [...]

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: Luar Negara, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,