Posts Tagged ‘gay melayu’

(Video) Pengakuan Azwan Ismail – Saya Gay

Friday, December 17, 2010 9:47 22 Comments

Kami tak kenal pun siapa Azwan Ismail ni, kalau Azwan Ali tu kami kenal la. Walaupun kami tak kenal, yang pasti pengakuan berani mati yang dibuat oleh Azwan Ismail yang dia adalah seorang Gay sungguh mengejutkan kami. Anda tengok la sendiri video pengakuan dia kat bawah ni.

This was posted under category: Kontroversi, Panas, Video Tags: , , , , , , , , , ,

Ricky Martin mengaku yang dia seorang gay!

Wednesday, March 31, 2010 3:25 10 Comments

Siapa sangka, Ricky Martin, si artis kacak yang pernah mengecapi populariti yang super kebaboom dan sangat-sangat popular dengan lagu berhantu’nya Livin’ La Vida Loca rupa-rupanya seorang gay. Perkara ini di’akui oleh Ricky Martin sendiri. “Saya bangga menyatakan yang saya ini seorang lelaki homseksual. Saya juga bersyukur dengan apa yang dikurniakan pada saya dan paling penting [...]

This was posted under category: Luar Negara, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ammar Alfian Aziz ugut bunuh wartawan

Sunday, February 7, 2010 17:13 18 Comments

Ibarat acu pistol kat kepala sendiri. Itulah yang dilakukan oleh Ammar Alfian Aziz apabila dia slumber kodok je keluarkan ugutan bunuh kat laman facebook’nya yang mana ugutan tersebut ditujukan kepada salah seorang wartawan hiburan yang melaporkan bahawa dia dan kekasihnya, Puteri Sarah Liyana telah bergaduh semasa berlangsungnya majlis pelancaran filem Lu Pikirlah Sendiri de Movie [...]

This was posted under category: General, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Gambar) Fahrin Ahmad tayang body kat kolam renang

Tuesday, January 19, 2010 9:26 28 Comments

Wah tajuk, bukan main. Huhu.. Sebenarnya tiada apa yang panas pun, saja nak tunjuk beberapa gambar Fahrin Ahmad yang sedang beraksi kat kolam renang dan ianya mungkin gambar lama. Tapi yang mahalnya dengan gambar ni ialah Fahrin Ahmad tayang body tu. Senang cakap, tak pakai baju. Gerenti ramai awek yang akan meleleh air liur bila [...]

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: Gambar, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,