Posts Tagged ‘gambar terkini abby abadi’

Lagi Gambar Abby Abadi Bersama Zul Yang Nampak Macam Pasangan Kekasih

Monday, May 31, 2010 9:40 14 Comments

Tiada apa yang nak diperkatakan, jadi korang layankan je lah gambar Abby Abadi bersama Zul yang nampak macam pasangan kekasih kat bawah ni. Yang kat bawah ni pula gambar Zul bersama anak Abby Abadi. Layan..

This was posted under category: Gambar Tags: , , , , , , , , , , , ,

(Santai) Koleksi gambar artis memakai pakaian sama

Saturday, January 23, 2010 8:13 21 Comments

Sebenarnya takde apa pun yang pelik bila melihat artis kita memakai pakaian yang sudah dipakai oleh artis lain. Maklum sajalah kan, kebanyakkan pakaian yang dipakai oleh para artis tatkala menghadiri sesuatu majlis tu bukanlah baju mereka pun tapi hanyalah pakaian yang ditaja oleh pereka fesyen. Senang cakap, hanya dipinjamkan. Sebab tu tak hairan bila kita [...]

This was posted under category: Gambar, Santai Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Gambar) Norman Hakim dan Abby Abadi semasa hantar anak masuk sekolah

Thursday, January 7, 2010 4:17 12 Comments

Tabik spring la kat Norman Hakim dan juga Abby Abadi sebab walaupun mereka dah bercerai, namun tanggungjawab menguruskan anak-anak masih juga dipikul oleh mereka berdua. Ini dibuktikan dengan beberapa gambar yang kami terima dimana gambar-gambar tersebut dikatakan diambil semasa Norman Hakim dan Abby Abadi menguruskan persekolahan (pendaftaran mungkin) anak sulung mereka, Danish. Nampaknya Norman Hakim [...]

This was posted under category: Gambar Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Giliran Abby Abadi pula show off gambar mesra bersama Zul

Tuesday, December 29, 2009 17:14 36 Comments

Kalau sebelum ni Memey Suhaiza dengan baik hati telah menyajikan kepada kita dengan koleksi gambar mesranya bersama Norman Hakim, kali ini Abby Abadi pula mengikut jejak langkah Memey apabila Abby memuat-naik beberapa gambar’nya bersama Zul yang diambil semasa Family Day Skop Production ke laman Facebook miliknya. Kat bawah ni adalah gambar-gambar tersebut. Nak nengok? Silakan..

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: Gambar, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,