Posts Tagged ‘gambar seksi artis’

Koleksi Gambar Mia Sara Nasuha, Si Amani Adamaya

Tuesday, May 11, 2010 6:40 19 Comments

Masih ada lagi ke yang tak kenal siapakah gerangan’nya si cilik yang sungguh comel ni? Kalau masih ada yang cakap tak kenal, kesian. Hehe.. Tapi kami percaya yang korang mesti dah kenal kan? Maklumlah, nama’nya kini hot seperti pisang goreng yang baru diangat daripada kuali selepas dia muncul sebagai anak kepada Adam (lakonan Sean) dan [...]

This was posted under category: Gambar, General Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Koleksi gambar artis di Red Carpet ABPBH 2009

Tuesday, April 6, 2010 6:05 25 Comments

Keputusan Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian (ABPBH) 2009 sudahpun diketahui so sekarang ni kita layan pulak koleksi gambar para artis di Red Carpet atau dalam bahasa Melayu’nya karpet merah semasa ABPBH tu. Enjoy! Intan Ladyana & Lisa Surihani

This was posted under category: Gambar Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Gambar) Fesyen azab Linda Jasmine ketika mengandung

Friday, July 3, 2009 5:25 22 Comments

Siapa tidak kenal dengan Linda Jasmine, bekas guru tari Akademi Fantasia yang mempunyai suara lantang dan sering berpenampilan seksi. Kini, walaupun sedang berbadan dua, title berpenampilan seksi itu seakan sudah sebati dengan dirinya dan tidak boleh dipisahkan lagi walau seketika. Jika tidak percaya, lihat saja pada 2 keping gambar di bawah ini dan anda nilaikan’nya [...]

This was posted under category: Gambar, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Gambar) Wajah terkini Diana Danielle selepas PLKN

Tuesday, June 30, 2009 6:57 22 Comments

Alahai, nampaknya kali ini Zon Artis ketinggalan bas kerana kami langsung tak sedar yang Diana Daniella telahpun menamatkan Program Latihan Khidmat Negara lebih kurang 3 minggu yang lepas setelah 3 bulan mengikuti program tersebut di Princess Haliza, Sepang. Ah, lantak la! Hwo cares about that kan? Hehehe.. Apa yang penting, jom kita layan wajah terkini [...]

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: Gambar Tags: , , , , , , , , , , ,