Posts Tagged ‘Gambar Lucah Artis’

(Gambar) Amber Chia jadi harimau

Wednesday, October 28, 2009 12:06 111 Comments

Hehehe.. Korang jangan terkejut dengan tajuk kat atas tu yer. Bukannya Amber Chia kena sumpah jadi harimau ke apa cuma Amber Chia telah di touch-up menjadi ‘maskot’ persis harimau yang mana ianya bertujuan untuk menjayakan kempen anti-zoo atau dalam erti kata lain boikot zoo. Huhu.. Takde apa yang nak ditulis untuk artikel ni cuma kami [...]

This was posted under category: Gambar, General Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Panas) Ida Nerina dah bercerai

Tuesday, October 13, 2009 21:28 23 Comments

Aduyai, tak habis-habis cerita artis kita ni bercerai-berai. Macam dah jadi ‘benda wajib’ buat mereka yang bergelar artis pulak kan? Bukan la nak nafikan ketentuan tuhan, tapi kalau dah hampir tiap bulan kita disajikan dengan berita artis bercerai ni, boleh ‘muntah hijau’ juga dibuatnya. Dan yang terbaru ni, Ida Nerina pula dikatakan sudah bercerai dengan [...]

This was posted under category: Bermasalah, General, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Panas) Gambar sosial anak Datuk K bersama kekasihnya

Tuesday, September 15, 2009 6:19 128 Comments

Sebut saja Datuk K, kami percaya yang anda sudah familiar dengan nama tersebut malah kami juga yakin yang anda boleh mengenali beliau apabila terserempak kat mana-mana. Al-maklumlah, tiada siapa yang mempunyai misai semahal Datuk K. Huhu.. Namun begitu, pada artikel ini kami bukannya mahu bercerita mengenai Datuk K sebaliknya mengenai anak beliau yang bernama Adib [...]

This was posted under category: Gambar, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Gempar) Vokalis Slank pamer seluar kecik di APM 2009

Sunday, July 19, 2009 6:08 13 Comments

Anugerah Planet Muzik 2009 yang berlangsung di Indonesia telahpun melabuhkan tirainya dan pasti ianya meninggalkan satu lagi sejarah manis kepada semua penerima anugerah Lagi-lagi buat Datuk Siti Nurhaliza kerana menerima anugerah sebagai Artis Serantau Paling Popular. Tahniah kami ucapkan. Namun begitu, APM yang dianjurkan di Indonesia ini mengundang kontroversi apabila salah seorang penyampai anugerah iaitu [...]

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: Bermasalah, Gambar, Kontroversi, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,