Posts Tagged ‘Gambar Gadis Melayu’

Gambar Baby Girl Aida (Gadis Melayu) & Saiful Nizam

Thursday, June 30, 2011 11:43 2 Comments

Terlebih dahulu, tahniah kami ucapkan kepada Aida (Gadis Melayu) dan suami, Saiful Nizam kerana selamat menimang cahaya mata pertama dan kini sudah bergelar ibu dan ayah. Ini kerana, Aida telah selamat melahirkan seorang anak perempuan pada pagi kelmarin (Rabu – 29 Jun ’11) sekitar jam 11 pagi. Tahniah sekali lagi. Meh tengok gambar baby girl [...]

This was posted under category: Gambar Tags: , , , , , , ,

(Panas) Gambar Nadia sebelum menyertai Gadis Melayu 2

Thursday, August 20, 2009 0:03 59 Comments

Anda kenal siapa Nadia? Ok, seperti gambar kat atas tu, Nadia merupakan salah seorang peserta Gadis Melayu musim ke-2 (profile baca sendiri kat atas tu yer). Actually kami pun tak tahu apa motif kami memasukkan beberapa koleksi gambar beliau di Zon Artis ni. Tapi since beliau dah melibatkan diri kedalam bidang yang konon’nya penuh glamour [...]

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: Gambar, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,