Posts Tagged ‘Gambar Bogel Lady Gaga’

(Menarik) 7 Fakta Mengenai Baju Daging Lady Gaga

Sunday, September 26, 2010 22:22 15 Comments

Rasanya korang pun dah tau yang si Lady Gaga ni sememangnya sinonim dengan fesyen yang pelik-pelik dan itu tidak boleh dinafikan lagi. Baru-baru ini pula, semasa berlangsungnya MTV Video Music Awards 2010, dia hadir dengan mengenakan baju yang diperbuat daripada daging. Serius, sungguh gila. Ok la, bukan nak komen pasal baju tu cuma kitorang nak [...]

This was posted under category: Gambar, Santai Tags: , , , , , , , , , , ,

(Gambar) Koleksi fesyen Lady Gaga yang sungguh pelik

Saturday, December 26, 2009 7:24 49 Comments

Ada tak peminat Lady Gaga yang lepak kat Zon Artis ni? Kalau ada sila angkat tangan yer. Hehe.. Takde la, gurau je. Kalau korang tanya kat kami samada kami minat atau tak kat Lady Gaga ni, of course la kami akan cakap tak minat sebab takde benda pun kami nak minat kat beliau. Tapi kalau [...]

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: Gambar, Luar Negara Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,