Posts Tagged ‘gambar badan sasa’

Ugut bunuh wartawan – Ammar Alfian Aziz beri penjelasan

Sunday, February 21, 2010 13:15 6 Comments

Kalau korang mengikuti perkmbangan Zon Artis ni, mesti korang masih ingat dengan kes luahan perasaan Ammar Alfian Aziz yang ditulis pada Facebook’nya itu kan. Ala, yang dia buat ugutan bunuh wartawan tu. Ha, ingat kan? Bagi yang tak tahu lagi tu, korang boleh baca KAT SINI. Disebabkan keterlanjuran tersebut, Ammar Alfian Aziz telah menerima kecaman [...]

This was posted under category: Bermasalah, Kontroversi, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ammar Alfian Aziz ugut bunuh wartawan

Sunday, February 7, 2010 17:13 18 Comments

Ibarat acu pistol kat kepala sendiri. Itulah yang dilakukan oleh Ammar Alfian Aziz apabila dia slumber kodok je keluarkan ugutan bunuh kat laman facebook’nya yang mana ugutan tersebut ditujukan kepada salah seorang wartawan hiburan yang melaporkan bahawa dia dan kekasihnya, Puteri Sarah Liyana telah bergaduh semasa berlangsungnya majlis pelancaran filem Lu Pikirlah Sendiri de Movie [...]

This was posted under category: General, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Panas) Gambar super hot pelakon Tari Tirana, Ammar Alfian Aziz

Thursday, October 15, 2009 20:22 147 Comments

Actually kami sudah beberapa hari terjumpa dengan gambar super hot Ammar Alfian Aziz ni kat sebuah blog tapi kami enggan meletakkan’nya di sini atas beberapa sebab yang kami rasa korang pun tahu kenapa. Yer la, dah nama pun gambar super hot kan. Tak sesuai untuk tontonan umum gitu. Huhu.. Tapi akhirnya kami terpaksa akur dengan [...]

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: Gambar, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,