Posts Tagged ‘Gambar Artis Seksi’

Koleksi gambar artis di Red Carpet ABPBH 2009

Tuesday, April 6, 2010 6:05 25 Comments

Keputusan Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian (ABPBH) 2009 sudahpun diketahui so sekarang ni kita layan pulak koleksi gambar para artis di Red Carpet atau dalam bahasa Melayu’nya karpet merah semasa ABPBH tu. Enjoy! Intan Ladyana & Lisa Surihani

This was posted under category: Gambar Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Selepas Eja, giliran Zahnita pula saman Gulatis RM2 Juta

Friday, December 11, 2009 17:50 5 Comments

*Nice photo by ARTISME REPUBLIC and taken from IAN SHAM blog. Dah lama tak dengar cerita pasal Zahnita ni tup-tup keluar kat paper yang dia telah memfailkan saman keatas syarikat tekstil Gulatis Exclusive Sdn. Bhd. atau lebih familiar dengan panggilan Gulatis. Jika dua hari lepas Gulatis diperintah oleh mahkamah supaya membayar RM20,000 kepada Eja, kini [...]

This was posted under category: General Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Gambar) Zahida Rafik pun nak tunjuk aset juga

Thursday, November 12, 2009 14:24 85 Comments

Wah! Nampaknya berlumba-lumba artis kita ni nak tunjuk aset masing-masing. Tapi aset yang dimaksudkan kat sini lain macam sket. Yang tu, korang faham-faham sendiri sudah. Huhu.. Kalau sebelum ni penulis ekslusif kami ada memaparkan gambar Rozita Che Wan yang ‘menonjolkan’ aset’nya dengan memakai pakaian ketat, kali ini Admin paparkan pula gambar Zahida Rafik yang bukan [...]

This was posted under category: Gambar, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Gambar) Amber Chia jadi harimau

Wednesday, October 28, 2009 12:06 111 Comments

Hehehe.. Korang jangan terkejut dengan tajuk kat atas tu yer. Bukannya Amber Chia kena sumpah jadi harimau ke apa cuma Amber Chia telah di touch-up menjadi ‘maskot’ persis harimau yang mana ianya bertujuan untuk menjayakan kempen anti-zoo atau dalam erti kata lain boikot zoo. Huhu.. Takde apa yang nak ditulis untuk artikel ni cuma kami [...]

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: Gambar, General Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,