Posts Tagged ‘Azwan Ali Pondan’

(Video) Aksi Terlampau Azwan Ali Di Show Pondan

Monday, April 18, 2011 0:03 4 Comments

Tahun lepas kami pernah kongsikan artikel bertajuk Azwan Ali join show pondan, dibayar RM6K untuk satu lagu. Kalau korang pernah baca artikel tu, mesti korang dah tahu yang Azwan Ali telah menghadirkan dirinya ke satu show pondan yang diadakan di Johor Bahru untuk membuat persembahan dan dibayar RM6k untuk satu lagu. Ntah betul ke tak [...]

This was posted under category: Bermasalah, Video Tags: , , , , , , ,

Azwan Ali join show pondan, dibayar RM6K untuk satu lagu

Monday, February 1, 2010 10:02 29 Comments

Apakah? Itulah persoalan yang bermain-main kat kepala otak kitorang sekarang ni bila mendapat tahu yang Azwan Ali menghadirkan diri’nya ke show pondan yang dibuat di JB (merujuk kepada Johor Bahru kot). Mungkin korang tertanya-tanya dari mana Zon Artis dapat sumber ni. Actually, perkara ini dimaklumkan sendiri oleh Azwan Ali melalui laman Facebook’nya. Dan pada status [...]

This was posted under category: Bermasalah, Gambar, General, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Azwan Ali sudah berubah selepas mengerjakan umrah

Sunday, September 27, 2009 0:30 17 Comments

Alhamdulillah, si pengacara mulut laser yang paling popular (popular ke?) kat Malaysia ni, siapa lagi kalau bukan Azwan Ali telah selamat pulang dari mengerjakan umrah yang dilakukannya mulai 7 hingga 24 September lalu. Setelah mengerjakan umrah, Azwan Ali mengakui yang dia dapat merasakan perubahan terhadap dirinya dan dia juga tidak mahu ada pihak yang ingin [...]

This was posted under category: Gambar, General Tags: , , , , , , , , , , , ,

(Panas) Adibah Noor naik angin dengan Azwan Ali

Tuesday, September 1, 2009 13:27 32 Comments

Sebelum ini, artis terkenal versatil Adibah Noor tidak ambil kisah tentang cacian dan maki-hamun daripada orang yang tidak dikenali mahupun mereka yang dikenali. Adibah beranggapan itu adalah harga yang perlu dibayar oleh seorang penyanyi, pelakon, pengacara dan lain-lain. Bagaimanapun, kesabarannya teruji apabila ibu bapanya turut menjadi mangsa cacian menerusi komen sebuah laman blog baru-baru ini. [...]

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: General, Panas Tags: , , , , , , , , , , , ,