Posts Tagged ‘Artis Melayu Boleh’

(Panas) Gambar Nadia sebelum menyertai Gadis Melayu 2

Thursday, August 20, 2009 0:03 59 Comments

Anda kenal siapa Nadia? Ok, seperti gambar kat atas tu, Nadia merupakan salah seorang peserta Gadis Melayu musim ke-2 (profile baca sendiri kat atas tu yer). Actually kami pun tak tahu apa motif kami memasukkan beberapa koleksi gambar beliau di Zon Artis ni. Tapi since beliau dah melibatkan diri kedalam bidang yang konon’nya penuh glamour [...]

This was posted under category: Gambar, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Gambar) Sekitar majlis pernikahan Akhil Hayy dan Waheeda

Monday, August 17, 2009 1:29 23 Comments

Pada post sebelum ini kami telah melaporkan kepada anda mengenai pernikahan Akhil Hayy dan juga Waheeda (mahu baca? klik di sini), kali ini kami sajikan pula kepada anda dengan beberapa koleksi gambar sekitar majlis pernikahan mereka itu. Jadi, apa yang anda tunggu lagi? Jom ler layan..

This was posted under category: Gambar Tags: , , , , , , , , , , , ,

(Gambar) Ikin dan Vie Shantie

Sunday, May 10, 2009 14:51 17 Comments

Kenal siapa Vie Shantie? Kalau Ikin tak hairanlah, Zon Artis pasti semua kenal. Maklum ler, isteri kepada jutawan yang bernama Mawi. Ok, Vie atau nama penuhnya Vie Shanti Haroon adalah isteri kepada pelakon Eizlan Yusof. Masih tak kenal? Silalah google ye. Di bawah ini beberapa lagi gambar Ikin dan Vie yang kami ambil dari laman [...]

This was posted under category: Gambar Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

(Gambar) Maya Karin dan Suami

Thursday, April 30, 2009 4:57 3 Comments

Agak sukar untuk kita melihat Maya Karin bersama suami beliau di dalam majlis yang melibatkan kerjaya Maya Karin bukan? Lihat saja ABPBH baru-baru ini dimana hanya Maya Karin seorang sahaja yang datang ke majlis tersebut tanpa diiringi oleh suami beliau. Adakah Maya Karin sengaja untuk tidak ‘mempromosikan’ suami’nya itu seperti yang dilakukan oleh Rosyam Nor [...]

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: Gambar Tags: , , , , , , , , , , , , , ,