Posts Tagged ‘Anak Datuk K’

Azabnya Tengku Zawyah raikan birthday anak

Wednesday, December 9, 2009 2:33 108 Comments

Kami difahamkan yang gambar kat atas ni adalah majlis hari jadi a.k.a birthday party anak bongsu (yang pakai baju ala-ala tuxedo tu) Datuk K dan Tengku Zawyah. Nengok’kan gambar tu, korang tak rasa pelik ke dengan ‘tema’ sambutan birthday ni? Kami tak nak komen lebih-lebih sebab kami percaya korang lebih arif mengenainya. So, pandai-pandailah korang [...]

This was posted under category: Bermasalah, Gambar Tags: , , , , , , , , , , , ,

(Panas) Gambar sosial anak Datuk K bersama kekasihnya

Tuesday, September 15, 2009 6:19 128 Comments

Sebut saja Datuk K, kami percaya yang anda sudah familiar dengan nama tersebut malah kami juga yakin yang anda boleh mengenali beliau apabila terserempak kat mana-mana. Al-maklumlah, tiada siapa yang mempunyai misai semahal Datuk K. Huhu.. Namun begitu, pada artikel ini kami bukannya mahu bercerita mengenai Datuk K sebaliknya mengenai anak beliau yang bernama Adib [...]

Related Posts with Thumbnails
This was posted under category: Gambar, Panas Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,