Syarikat Jualan Langsung AC Mizal Tiada Lesen?

Thursday, November 11, 2010 16:57
Posted in category Kontroversi, Panas

AC MIZAL KANTOI MENIPU

Malas nak tulis panjang lebar takut ada pihak yang pergi buat laporan polis lagi lepas ni cakap kami ugut dan fitnah (walhal takde satu ayat pun apatah lagi perkataan yang berbaur ugutan. fitnah? ada bukti pun fitnah juga ke?). Jadi, korang baca je terus petikan berita yang kami kongsikan ni.

AC MIZAL KANTOI MENIPU
Sumber: Syarikat jualan langsung selebriti tiada lesen?

Untuk makluman korang juga, Jabatan Perdana Menteri pun dah buat laporan kepada KPDNKK mengenai perniagaan AC Mizal ni. Dahsyat kan? Korang boleh baca laporan tu DI SINI.

Menarik untuk dibaca: Gelang AC Mizal – Manjang Berlakun Mamat Neh!

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Syarikat Jualan Langsung AC Mizal Tiada Lesen?”

  1. nikamirul says:

    November 11th, 2010 at 5:24 pm

    dia nak saman tak agak agak utusan tue? hohoho

    [Reply]

    Azizwan Reply:

    hahahaa.. yg tu tak tau ler.. yg penting, selamat menjalankan siasatan kpd kpdnkk..

    [Reply]

  2. under.punk says:

    November 12th, 2010 at 9:29 pm

    padan muka orang melayu.
    benda bodoh mcm ni n boleh kena tipu.gelang tipu
    jangan terkejut 10 tahun lagi malaysia jatuh atas tangan orang cina.
    sbb perangai gampang mcm ni org melayu jatuh
    pentingkan wang dan kuasa

    [Reply]

  3. mari sapot artis says:

    November 14th, 2010 at 3:24 am

    asal citer dia jawab tak nak paste? citer dia kene hentam je nak paste? kalau nak fair buat dua2. Nah aku bagi link

    http://www.hmetro.com.my/articles/ACjawabdakwaan/Article/

    1) AC cuba nak berniaga
    2) AC tolong artis lain berniaga
    3) harga gelang 1000 tapi 500 untung runcit untuk penjual, jadi company dapat 500 je.

    dah2 la tu. Sampai bila korang nak kodikan artis dulu rosyam skrg ac, lepas ni artis nak berjaya kene kawin orang kaya atau menang loteri. Dah malas orang peniaga nak support artis malaysia, baru ko puas hati ke?

    [Reply]

    rider Reply:

    ko nk fairkan, nah aku bg link
    nilai2kan lah nape sume duk melenting
    http://aididmuaddib.blogspot.com/2010_11_01_archive.html

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D