Sein & Nana juara Sehati Berdansa 3 – Tahniah!

Saturday, December 26, 2009 22:30
Posted in category General

Sein dan Nana Sehati Berdansa 3

Program realiti Sehati Berdansa untuk musim ke-3 sudahpun melabuhkan tirainya dan rasanya korang pun sudah mengetahui pasangan manakah yang bergelar juara kan. Itupun kalau korang nengok TV la. Huhu.. Dengan itu, kami di Zon Artis mengucapkan tahniah kepada pasangan Sein dan Nana kerana telah merangkul gelaran juara menewaskan pasangan favourite musim ini siapa lagi kalau bukan Sazzy dan Nazril.

Dengan kemenangan ini, Sein & Nana telah berjaya menyumbang RM20,000 kepada badan kebajikan yang mereka wakili disamping membawa pulang sebuah kereta Audi A4 yang bernilai lebih RM200,000 berserta pakej bulan madu ke Rome.

Pasangan Sazzy dan Nazril yang menduduki tempat kedua pula telah berjaya menyumbang sebanyak RM15,000 kepada badan kebajikan yang mereka wakili dan sebagai naib juara mereka menerima hadiah berupa pakej percutian ke Australia.

Sekali lagi, tahniah kami ucapkan kepada Sein & Nana diatas kemenangan ini. Kepada Sazzy dan Nazril pula, jangan sedih-sedih yer. Biasalah adat pertandingan, mesti ada yang menang dan ada yang kalah. Kalau semua menang, bukan pertandingan la namanya. Huhu..

Apa-apa pun, tahniah juga kami ucapkan kepada semua pasangan kerana telah berjaya memberikan sumbangan kepada badan-badan kebajikan yang diwakili. Semoga niat anda untuk membantu badan kebajikan yang anda wakili adalah ikhlas.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

47 Responses to “Sein & Nana juara Sehati Berdansa 3 – Tahniah!”

  1. Sazzy says:

    December 26th, 2009 at 11:46 pm

    Sazzy lg best….Tp x leh lwn Stacy..Stacy is dancing queen!!!

    [Reply]

    go sein Reply:

    ermmmm..yeke suka

    [Reply]

  2. saye says:

    December 27th, 2009 at 12:51 am

    memang patut pun sein n nana menang.. sazzy tu over confident.. org suke vote yang lebih cool..

    [Reply]

    go sein Reply:

    betul yue i sokon u

    [Reply]

    luv seinana Reply:

    sokong.. sazzy tu macam confirm jer dia menang.. tapi pasangan yg cool, sonyap jer.. tup2 .. jadik juara

    [Reply]

  3. ezz says:

    December 27th, 2009 at 2:52 am

    Sazzy and Naz patut menang dalam SB. Ramai yg support dorg. Tarian yg penuh bersemangat, daripada sein dan nana yg ala kadar je. Rasenye ramai yg tak puas hati dengan keputusan td. 

    [Reply]

    shakeyNeji Reply:

    betul2…sazzy ag bgus. wlaupun dye x menang, aku x iktiraf sein & nana sbg pemenangnyew..tarian keras…tp, ca ner leh menang kn???

    [Reply]

  4. nena says:

    December 27th, 2009 at 11:12 am

    aku tgk.tp sazzy dn nazril menari lg best

    [Reply]

  5. fiez says:

    December 27th, 2009 at 8:35 pm

    terkejut gak aih….dngaq sein ngan nana menang…menari biasa2 ja depa neh…..

    [Reply]

    shakeyNeji Reply:

    tau xpew…dlm paper belagak giler. kononnye bekerja keras.

    [Reply]

  6. Fatehah A. says:

    December 28th, 2009 at 12:22 am

    aku lgi suke sazzy x menang.hahaha

    [Reply]

    shakeyNeji Reply:

    sebab ko x pndai menari mcm dye. jeles ar tue…

    [Reply]

    fea Reply:

    aku pun ske sazzy x menang gak hehehe

    [Reply]

  7. wakseb says:

    December 28th, 2009 at 7:32 am

    memg bagus pon sazzy xmenag terlampau over confident…mcm la bgus padahal peminat lg suka yg cool xsuke yg menunjuk….pada sein & nana gud luck..memg korg buat simple gler mybe korg ingat sazzy sure menang huhuu tengok2 rezki anak dpt kat korg…

    [Reply]

    shakeyNeji Reply:

    rezki anak kew rezki lain???sazzy x over confident…tue ar namenyew usaha keras. kowg x pndai menari memg ar..

    [Reply]

    sha isa Reply:

    setuju ngan wekseb…. dah rezeki anak2 sein nana..rezeki bayu yg cantik tuh..:)

    [Reply]

    yana Reply:

    bayu 2 cantik.. ko nie buta ke?

    [Reply]

  8. yana says:

    December 28th, 2009 at 10:38 am

    aku pelik betul la,camne sein n nana blh menang.dah la menari mcm kayu.. sazzy yg patut menang tau…aku rase sein n nana bagi orang duet kot untuk undi die….hidup sazzy…sazzy sepatutye menang…

    [Reply]

    shakeyNeji Reply:

    aku x sokong sapew2…aku tgk bakat. sazzy is better than sein & nana. meluat dgr nana komen dlm paper..xpew sazzy, dlm hati aku, kowg yg paling bgus

    [Reply]

  9. antigedik says:

    December 28th, 2009 at 11:22 am

    bgus la nana n ein menang..aku setuju sgt..
    mmg la sazzy hebat dance tp sein n nana cool je..
    lgpoown sesape yg kutuk sein n nana tu mcm gampang..
    sein n nana ur are de best..
    sazzy bajek hebat..
    padahal over..
    dah la combunk..
    cayalah sein

    [Reply]

    shakeyNeji Reply:

    sebab kowg jeles sazzy pndai mnari

    [Reply]

  10. lala says:

    December 28th, 2009 at 12:28 pm

    pada sya tk kisah la sape yang mnang. yg lbih pnting niat diorang nk mmbantu rumah kbajikan & prtubuhan yg diorang wkili 2 keikhlasan adalah sgala-galanya… lg pun Allah dah tulis rzeki msing2.. mgkin smlam rzeki lbih brpihak pd Sein & Nana kot…

    [Reply]

  11. abcdefg says:

    December 28th, 2009 at 1:28 pm

    congrats2 ! huhu..

    [Reply]

  12. rozie says:

    December 28th, 2009 at 2:05 pm

    sein dan nana patut menang sebab dia orang pasangan serasi bila menari dan nampak selamba

    [Reply]

    shakeyNeji Reply:

    serasi???bkn kew dye kate bnyk kali gaduh mase traning???
    serasi pew kebende tue??

    [Reply]

    yana Reply:

    aku sokong shakeyneji

    [Reply]

  13. go sein says:

    December 28th, 2009 at 2:38 pm

    erm sazy bkn best pn….harap muka je lawa tpi kalu dpn kamera buat baek buat ape….erm gong je lebih

    [Reply]

    yana Reply:

    gong nenek ko…daripada nana tu dah la muke jendul……

    [Reply]

    nena Reply:

    da mmg allah cipta dia dahi jendul.tak baik wooo…

    [Reply]

    yana Reply:

    u pun tak baik woooo….cakap sazzy camtu…u tahu ke sape sazzy tu!!!!

    shakeyNeji Reply:

    betul2..jgn tuduh owg sebarangan kalo x kenal dye. yg penting skrg, bakakt sazzy lg bgus..xpew, rezki xde. ade hikmah Allah bg sein & nana menang. x semestinyew yg menang tue bgus. bnyk dah pogram realiti, yg menang x dgr kabar bite dah..tup..tup..yg kalah meletup2..

    [Reply]

  14. maniss says:

    December 28th, 2009 at 3:29 pm

    tahniah sein & nana..
    sy sokong mereka berdua menang kerana..mereka berkelurga ada anak2 yg comel
    memaparkan wlaupun ada anak2..mereka buleh imbangi kebahagian rumhtgga..
    ini merupakan tonggak kemenangan mereka…!
    Tahniahh!
    oh ya..sy juga tidak mengeluarkan wang utuk mngundi mana2 pihak yg bertanding..tetapi sudut hati sy berkata..sein & nana pasti JUARA setelah melihat video mereka brsama anak2..
    alhamdulillahh ..itu kemenangan yg sebenarnya..

    [Reply]

    sha isa Reply:

    gado2 tu biasalah..somi isteri…tapi sian kat bayu ituh..:)

    [Reply]

  15. zura says:

    December 29th, 2009 at 11:45 am

    weii yg korang gaduh2 ni wat pe kalu dieorng menang pun bkn ader faedah kat korg punn,dah la program tu melalaikann….

    [Reply]

  16. myna says:

    December 29th, 2009 at 12:14 pm

    Aku pegi ke PICC tengok live….Ramai kat dewan sokong Sazzy, pada saya Sein better than Sazzy sebab Sein+Nana menari berterusan tapi Sazzy+Nash menari memang ada part yang gempak cuma x sepanjang masa menari bersama berterusan….masa diorang digandingkan 2 pasangan menari tu, sya atengok sazzy+Nash macam x tentu arah je menari..

    [Reply]

    shakeyNeji Reply:

    aku tgk owkey jew..ke mate ko senget…tgk 2 psg menari serentk

    [Reply]

    yana Reply:

    bukan sengget.tapi buta sebelah…

    [Reply]

  17. myna says:

    December 29th, 2009 at 12:19 pm

    Aku pegi PICC masa tu….Ramai kat dewan sokong Sazzy, pada saya Sein better than Sazzy sebab Sein+Nana menari berterusan tapi Sazzy+Nash menari memang ada part yang gempak cuma x sepanjang masa menari bersama berterusan….masa diorang digandingkan 2 pasangan menari tu, sya atengok sazzy+Nash macam x tentu arah je menari..

    [Reply]

  18. aleesya qistina says:

    December 29th, 2009 at 9:32 pm

    ok la,tp klu ada anugera pnari llaki terbaik & wanita terbaik saya rasa llaki sein manakala wanita sazzy kan..kan..kan apa2 pun shati bdansa thun ni de best……

    [Reply]

    SEBWAK Reply:

    RASANYE THN SEBELUM NE LG BES…YG TERBARU NE MCM TARIAN LUCAH JE…

    [Reply]

  19. wakseb says:

    December 30th, 2009 at 7:19 am

    SEHATI BERDOSA……

    [Reply]

  20. ROHAIFI AZRI says:

    December 30th, 2009 at 12:39 pm

    ada aku kisah sape yg menang??? :-D
    yg aku kisah, nape hadiah pemenang
    RM200,000 sedangkan sumbangan
    yg kononnya ikhlas sekadar RM20,000…
    LAWAK tul ASTRO neh…
    .
    Lagi 1, nak jugak tahu brape keuntungan
    yg ASTRO kaut dari SMS undian yg penonton
    dok undi sepanjang program ni…
    .
    Bagi aku, dari dok send SMS undi pasangan
    SEHATI BERDANSA ni, baik korang SMS
    untuk bagi sumbangan kat
    TABUNG BERSAMAMU TV3…

    [Reply]

  21. topup says:

    December 30th, 2009 at 3:39 pm

    yang patut masuk final bukan sein…
    dia menang pun sbb bapak mentua sponsor soh sms…

    [Reply]

    yana Reply:

    aku sokong ko 100%

    [Reply]

  22. topup says:

    December 30th, 2009 at 3:41 pm

    bapak mentua banyak duit, banyak pengaruh sbb tuh blh menang…
    nana menari mcm kayu blh jd juara. hahah…. lawak dicipta oleh astro penghujung thn 2009

    [Reply]

  23. aisya maisara says:

    January 1st, 2010 at 1:11 pm

    lepaih ni malas dh aku nk tgk sehati berdansa ni dh x siok rasa sbb yg sepatutnya menang x menang, yg jd kayu plak jd pemenang.

    [Reply]

  24. cHIpSmORe.. says:

    February 15th, 2010 at 2:11 pm

    SZZY N NAZRIL PTUT MNG..NANA DH LAR MCM KAYU..HUH…BOLEH BLAH…

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D