(Santai) Koleksi gambar artis memakai pakaian sama

Saturday, January 23, 2010 8:13
Posted in category Gambar, Santai

gambar-gambar lucah artis

Sebenarnya takde apa pun yang pelik bila melihat artis kita memakai pakaian yang sudah dipakai oleh artis lain. Maklum sajalah kan, kebanyakkan pakaian yang dipakai oleh para artis tatkala menghadiri sesuatu majlis tu bukanlah baju mereka pun tapi hanyalah pakaian yang ditaja oleh pereka fesyen. Senang cakap, hanya dipinjamkan. Sebab tu tak hairan bila kita dapat melihat ada artis yang menyarung pakaian yang pernah dipakai oleh artis lain atau dalam bahasa mudahnya, baju recycle.

Ok lah, jom ceriakan hari anda dengan melayan beberapa koleksi gambar yang menunjukkan beberapa ‘eksiden’ artis memakai pakaian yang sudah dipakai oleh artis lain. Tapi kitorang tak tahu sape recycle sape sebab takde tarikh tepat untuk setiap gambar tersebut. So, kitorang letak secara random je. Layan.

gambar-gambar lucah artis
Fouziah Gous & Linda Onn

gambar-gambar lucah artis
Tak tahu sape & Dynaz Mokhtar

gambar-gambar lucah artis
Mila AF5 & Natasha Hudson

gambar-gambar lucah artis
Dekna AF5 & Abby Abadi

gambar-gambar lucah artis
Ziana Zain & Natasha Hudson

gambar-gambar lucah artis
Maya Karin & Ziana Zain

gambar-gambar lucah artis
Siti Nurhaliza & Zamzarina (Pengacara TV)

gambar-gambar lucah artis
Saida AF6 & Siti Nurhaliza

gambar-gambar lucah artis
Siti Nurhaliza & Rozita Che Wan

gambar-gambar lucah artis
Erra Fazira, Diana Danielle & Elyana

Tapi ada juga dalam keadaan tertentu, kita dapat melihat artis dan orang biasa (bukan artis la tu) memakai pakaian yang sama malah dalam satu majlis yang sama. Tak percaya? Takpe, korang cuba nengok gambar kat bawah ni.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

gambar datuk siti nurhaliza seksi
Siti Nurhaliza & Sape Ntah

See. Samakan? Hehe.. Kami rasa la kan, mesti Dato’ Siti ngan akak tu cover siot kalau masing-masing dapat tahu baju yang diorang pakai tu sama. Hehe.. Kalau la kena kat kitorang, dah sah-sah terus balik dari majlis tu. Hahaha!

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

21 Responses to “(Santai) Koleksi gambar artis memakai pakaian sama”

  1. eyra says:

    January 23rd, 2010 at 9:53 am

    ct tarak uet da ke nak beli baju? haha

    [Reply]

    YANIE IRWANIES Reply:

    KEKADANG TUR NPK JEW MCM ADA DUIT TP HAMPESSS,LAGAK JEW LABBEH

    [Reply]

  2. nena says:

    January 23rd, 2010 at 4:20 pm

    hahahahaahahaha……….

    [Reply]

  3. Nauzah says:

    January 25th, 2010 at 1:38 am

    kebanyakan ct yg sama baju ngan owang len
    kan kan kan muahhhaaahaaa

    [Reply]

    umie Reply:

    x da la owg len 2 y pki bju sma ngn ct

    [Reply]

  4. ROHAIFI AZRI says:

    January 25th, 2010 at 10:07 am

    APE2PUN GAMBAR YANG LAST TU PASTINYA YANG TERBAEEEKKKK!!!! :-D

    [Reply]

  5. sickchild72 says:

    January 28th, 2010 at 9:59 am

    hahhaahha walaupun korang membahan akak aku.
    tapi takpe.
    hahahahaha aku maafkan wakaka

    [Reply]

    mawy Reply:

    sapa kakak ko sickchild72 (budak sakit ??)

    [Reply]

    sexygurl Reply:

    mana ni

    [Reply]

    sickchild72 Reply:

    siti nurhaliza wakakkaka

  6. sexygurl says:

    January 28th, 2010 at 8:04 pm

    emm,

    [Reply]

  7. june says:

    February 6th, 2010 at 7:42 am

    tak semestinya baju sama takde duit. tu tandanya fesyen baju batik semakin popular & diminati ramai kaaaaaaaaannnnnnnnn.

    [Reply]

  8. leeya says:

    February 26th, 2010 at 7:03 am

    actualy the other people want to be like CT…dorang sanggup pkai aper yg CT da pkai…nk glam cm CT,konon nyer…terpkse la gune brg 2nd hand…CTKD the BEST!!!!

    [Reply]

  9. Bay Beng says:

    May 28th, 2010 at 11:33 am

    Ingatkan artis Malaysia ni banyak duit, rupa2nya HAMPEH ! HABUK aje yang LEBIH !! KELAKAR Gilerr…
    P/S – 2nd Hand pun 2nd hand le… Janji FREE !! Tak Gitu….

    [Reply]

  10. zache says:

    July 6th, 2010 at 7:40 am

    biase la, baju kat donia ni, mane ade selai jek…mesti ade byk, walaupun diorang kate ekslusif…

    [Reply]

  11. YANIE IRWANIES says:

    September 14th, 2010 at 7:36 pm

    TAPI KAK CT KALO PAKAI APA PN TETAP ADA AURA,STILL NPK GOJESSS, HAIRAN KAN???

    [Reply]

  12. amalina says:

    December 14th, 2010 at 9:53 pm

    gbr yg last tu agak terkejut skt..tp apa pun ct pki tetap cantik,alah misti org yg pki bju sama ct tu peminat rahsia jd apa yg ct nak pki dia ikot dia skodeng ct lah tu tol tak hehehe……

    [Reply]

  13. hani says:

    September 20th, 2011 at 8:35 am

    byk majlis ada tema……ramai yang pakai animal prints….

    [Reply]

  14. bitt says:

    February 24th, 2012 at 5:23 pm

    ye la sama tapi mungkin design lain kot ;)

    [Reply]

  15. leeyot says:

    March 30th, 2012 at 3:13 pm

    so far apa yg aku tau ct ni jenayah fesyen.dlm apa2 bnda, ct yg ramai ekot org.dr segi nyanyian pon sm.yaasin femes ft wit too-phat, die wat gak.lagu bienda ala2 pdg pasir, dia nak gak.pastu ada lagu ning die ekot gak.lagu spa Q yg 1st skali dulu..huhu..

    [Reply]

  16. D'Boy says:

    April 6th, 2012 at 2:41 am

    Haha lawak la artis2 nie.

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D