Sah, Scha gantikan Linda Onn untuk Sehati Berdansa 3

Wednesday, September 16, 2009 16:18
Posted in category General

Sebelum ini kami ada menuliskan khabar angin yang mengatakan bahawa Linda Onn tidak lagi digandingkan dengan Fahrin Ahmad sebagai hos program realiti Sehati Berdansa untuk musim ke-3. Nak baca? Klik di sini.

Hos Sehati Berdansa 3

Kini khabar angin tersebut terjawab sudah dan nyata Fahrin Ahmad tidak lagi digandingkan dengan Linda Onn sebaliknya Fahrin digandingkan dengan kekasihnya siapa lagi kalau bukan Scha Al Yahya (Scha).

Oleh itu, kami ingin mengucapkan tahniah kepada Fahrin dan juga Scha kerana dipilih menjadi hos Sehati Berdansa untuk musim ke-3 ini. Kepada Linda Onn pula, tak mau sedih-sedih yer. Anggap saja ianya bukan rezeki kamu.

Oh ya, selain Fahrin, Awal Ashari juga dikekalkan sebagai hos bersama untuk program Sehati Berdansa musim ke-3 ini. Tahniah buat korang.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Sah, Scha gantikan Linda Onn untuk Sehati Berdansa 3”

  1. cherry says:

    September 16th, 2009 at 4:44 pm

    i like…

    [Reply]

  2. lolyblurbs says:

    September 16th, 2009 at 9:00 pm

    hehe.me too…caiyok fahrin n scha..haha

    [Reply]

  3. PakciQue says:

    September 17th, 2009 at 10:33 am

    Aik. Baru 2 org saja ke yg komen. Kalao camtu aku pun nak komen juga lah.

    Harap2 jodoh mereka kuat.

    [Reply]

  4. lizz says:

    September 17th, 2009 at 11:12 am

    standard ar kalo Astro. mane2 arits yg ngah ade gosip ke ape ke…time2 tu die akan amik kesempatan. nk bg laku program.hahahaha

    [Reply]

    unwanted Reply:

    betul tu.
    orang atas pikir untung je.
    alah, maiza cerai pun dorg nk ambil jd artis..ha3

    [Reply]

  5. ryanti says:

    September 23rd, 2009 at 11:49 am

    Sian tul lah klo jd Linda onn… hmmmm apa bley buat….
    Makan hati lah dia…

    [Reply]

  6. ROHAIFI AZRI says:

    September 25th, 2009 at 5:34 pm

    cian LINDA ONN, makan hati ayam ar bebanyak pasni…

    [Reply]

  7. RARA SHOP says:

    November 21st, 2011 at 10:30 am

    akhirnyer scha dengan awal..heheh

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D