Que Haidar dan Linda Jasmine dah dapat baby

Wednesday, October 28, 2009 1:51
Posted in category General

Que Haidar dan Linda Jasmine

Masih belum terlewat rasanya untuk kami mengucapkan tahniah kepada pasangan 2 merpati sejoli iaitu Que Haidar dan Linda Jasmine kerana telah selamat menerima kehadiran cahaya mata pertama pada 26. Oktober 2009 hasil daripada perkahwinan mereka. Ini bermakna, Que Haidar dah bergelar bapa sekarang. Yay!

Oh ya, baby baru Que Haidar dan Linda Jasmine ni berjantina perempuan dan nama yang diberikan pula agak unik dan boleh tahan glamour iaitu Tengku Ratu Haidar. Walau bagaimanapun, gambar Tengku Ratu Haidar masih belum diperolehi kerana Que Haidar enggan mendedahkannya sehinggalah habis pantang nanti.

Apa-apa pun, kami doakan agar Linda Jasmine dan Tengku Ratu Haidar berada dalam keadaan sihat. Amin.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

58 Responses to “Que Haidar dan Linda Jasmine dah dapat baby”

  1. mawy says:

    October 28th, 2009 at 9:09 am

    salam…
    .
    tahniah kepada linda dan sumai que haidar…

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    salam.. wah mawy, dah POTONG line bro rohaifi nmpak?
    .
    neway, tahniah kat que dan LJ sbb dah selamat menerima cahaya mata.. semoga dgn kehadiran tengku ratu haidar akan mengeratkan lg hubungan kekeluargaan kalian..

    [Reply]

    mawy Reply:

    salam..heheheh,aku tak berani nak potong line bro Ro,aku takut dia sebenarnya 3 line…huhuhu..
    .
    tapi aku pun heran,ilmu apa yang kyle xy turunkan kat dia sampai dia leh kerja 20 jam sehari…tapi aku memang dapat rase dia tgh tdo skrg nih..kang aku dah abis keje,barulah bro Ro nak online…kuikui…
    .
    to bro Ro…sweet dream yekk…

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    hehehe.. aku pun agak mcm tu juga.. kiranya tak ngam timing nk sembang2 ngan bro ro.. tp bila aku takde, kome plak lancar mengomen smpai aku tak tahu nk mencelah kat mana. huhu..
    .
    nak ucap sweet dream kat bro ro juga ler. hahaha :lol:

    mawy Reply:

    kuikuikui…..

    ROHAIFI AZRI Reply:

    woit! ini ruangan gosip artis…
    jangan gosip2kan aku yea… :-D
    .
    xpe, aku bg peluang dulu utk korang mengomen, aku xsempat online sangat lagi ni… ;-)

    ROHAIFI AZRI Reply:

    kalo aku tido, sape la nak ngantar anak aku gi skolah fardhu ain pepagi… :-D
    .
    macam2 hangpa dok ngumpat aku naaa… :-D

    mawy Reply:

    bro Ro,ko kan guna ilmu kyle xy,mestilah ko ada cara nak hantar akan ko pi kleas fardhu ain walaupun tgh tido…kuikuikuik…jgm mara arr bro Ro..

    ROHAIFI AZRI Reply:

    uiks! ilmu tu aku xbleh citer kat sini, nnti KYLE XY marah… :-D

  2. mawy says:

    October 28th, 2009 at 9:10 am

    salam…
    .
    tahniah Linda dan Suami Que Haidar

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    TAHNIAH Q! & Linda…
    jangan kebarat2an sangat didik baby tu… :-)

    [Reply]

    mawy Reply:

    tapi aku rase memang takleh lari dari unsur kebarat2an depa nih…aduih,tgklah maknyer…

    [Reply]

  3. mawy says:

    October 28th, 2009 at 9:12 am

    mana lain2 nih…jom singgah n borak di ZA….

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    ada ni ha.. bro rohaifi still bermimpi lagi kot. mklumlah, kerja 20 jam sehari. mana cukup nk charge mata katanya. hehehe..

    [Reply]

    mawy Reply:

    kalau kerja 20 jam =
    1.solat+wuduk 1 hari = 10minit=50minit
    2.mkn+minum 1 hari =4x7minit = 28minit
    3.mandi+buang air+lain2 hal dlm toilet 1hari=2x10minit=20minit
    4.aktibviti lain 1hari=2jam
    .
    campur semua sekali=3jam 38minit….
    .
    pergh….keje je dah 20 jam,lain2 3jam 38 minit…nih kira tak rehat lgsg nih…
    .
    mmg betul lah bro RO nih kyle XY betullah…

    [Reply]

  4. joyah says:

    October 28th, 2009 at 10:14 am

    ALHAMDULILLAH……bagus sgt…lahirnyer seorang lagi insan ke dunia…….
    tapi didiklah dgn sebaiknyer menjadi insan yang soleh dan solehah….jgnla jadi seperti maknyer…huhuhu seksi bebenor

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    ALHAMDULILLAH..
    .
    ya betul.. tak nak ler tengku ratu haidar ni jd linda jasmine junior..

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    aku nak nak nak nak TENGKU RATU HAIDAR jadi Linda Jasmine Jr!!! ;-)
    .
    tapi yang aku nak tu hanyalah dia mewarisi kecantikan ibunya tu ar. jangan mewarisi sikapnya yang suka mendedahkan asetnya tu…

    [Reply]

    mawy Reply:

    joyah….cam kenal je ayat ko nih….apa ko copy kat some blog ker….kuikuikuik…kantoila ko nih joyah…

    [Reply]

    joyah Reply:

    yer ker….ni joyah pikir sendiri tau.penat joyah pikir tau…..alamak sama ker?….

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    penat ke pikir wahai cik joyah…? Patut ar joyah jarang2 hantar komen. Coz lepas dia hantar komen, tentu dia kepenatan coz memikir ayat2 utk ditaip dalam komennye tu. Haaaaaa…. tu penat ar nak reply balik komen ni… Kalau penat, xyah ar reply, kesian plak kat joy.AH ni… :-D

    mawy Reply:

    kuikuikui lawak lah bro RO nih….bro Ro,ko ada tak blog lawak2 aku nak gelak2 la…

    ROHAIFI AZRI Reply:

    blog lawaks, aku tak tahu sangat, mungkin azizwan dapat membantu. bro zizan4444 ar bloggerz ternama, tapi menyepi plak di saat ini..

    mawy Reply:

    yela…hari tuh ada gak pi blog dia,ada jek dia tuh…agaknyer napa ek dia tak datang dah…

    joyah Reply:

    jarang2 komen bkn per….takleh bukak selalu blog2 ni…nti kantoi dgn bos..almaklumla kat opis..kena la cover skit…….blog per yg di citer kan ni…nak jugak tgk…lawakz2 ni joyah mmg suka

    mawy Reply:

    bos aku tak penah masuk bilik aku,assistant bos je masuk…kuikui..selalunyer staf je masuk bilik aku nih…heheheheselamat..

  5. mawy says:

    October 28th, 2009 at 10:53 am

    yer…seksi sehingga menyebabkan ramai yang terseksa dalam kubur nanti…na’uzu billahi min zalik….

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    itu ler pasal.. que haidar pun satu, buat2 tak nmpak je. klau yer pun tak tahan nk menyeksi, adjust2 la sket.. ni tak, slagi tak dpt tunjuk kat semua memang tak sah.

    [Reply]

    joyah Reply:

    SETUJU SGT……diorang ni klu blh nak tunjuk kan semuanyer pad sume org…hai per nak jadi……tunjuk skit dahla..biarkan ia menjadi misteri…ni x suma nak di tayang…taula awak tu putih…

    joyah tengok pn rasa tersiksa….

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    ntahnye. tunjuk2 plak. kalo nak bagi kongsi lain ar citer… :-D huihhh… jahatnye mulut aku… ;-)

    joyah Reply:

    klu dia bagi kongsi xder sapa kata aper2…..sume laki2 senyummmmmm lebar jer…suka la tu

    ROHAIFI AZRI Reply:

    huiiissshhh!!! xde maknenye nak suke2. Berkongsi kereta ke tempat keje, ok ar lg. Nak kongsi2 yang ‘tuuutttt’ tu, isshhhh! xsuke dowh… :-)

    mawy Reply:

    pastuh si LJ nih siap leh ada pengikut dia pulak tuh,si rebeka xdak nur islam..
    .
    dengan bangganya menayangkan seluruh badannya kat bahagian belakang yang busuk n legam tuh..
    .
    ha,aku cakap camnih tau pulak marah ye rebeka xdak nur islam…

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    siapakah rebeka takde nur islam tu? doktor? lawyer? hahaha.. gila kejam.. tp serius aku tak kenal even nama tu mcm familiar je..
    .
    tp kan.. klau rebeka baca komen bro ni, aku jamin beliau akan menanggis tak berhenti slama 7 hari 7 malam. hahaha..

    ROHAIFI AZRI Reply:

    bro azizwan, kalo dia menangis baca komen mawy, bagus sangat ar. yang aku risau, dia langsung xamik peduli…
    .
    kadang2 kita kene dengar teguran orang. MUNGKIN ALLAH NAK TEGUR KITA, melalui orang yang luahkan teguran kat kita tu. Selagi ada org tegur kita, itu tandanya Allah dan orang2 di sekeliling kita masih prihatin dan sayangkan kita.
    :-|

    mawy Reply:

    betul tuh bro RO…lagipun rebeka xdak nur Islam tuh guna perkataan Islam kat nama dia…moga2 dia dapat hidayah hendaknyer…amin

    ROHAIFI AZRI Reply:

    emmm… ntah la mawy, mungkin dia pun ‘ralat’ mak bapak dia bagi nama yang ada perkataan ‘nur al islam’ tu… Cantik sangat nama tu, sayang dia bersikap tidak bersesuaian dengan nama yang dipilih ibubapanya.

    mawy Reply:

    bro Ro,aku punyer mata ngantuk ler….mgkin betul kata bro Ro kat si joyah tadi,penat rupe2 layan taip2 nih yer….

    ROHAIFI AZRI Reply:

    penat gak tu… coz bukan topik Q & Linda je yang diperkatakan. Macam2 topik dah masuk. Penat tu nak melontarkan hujah2… :-D

    mawy Reply:

    pastuh siap baca balik komen2 dari ats sampai bawah…..tapi ok sbb sonok..kuikuikui..

  6. posh76 says:

    October 28th, 2009 at 11:45 am

    mesti anak depa cute giler…mummy dia kan mengancam…tahniah

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    mengancam di dunia…
    kat akhirat nanti, siapa yang lebih mengancam…?
    [^_^]

    [Reply]

    mawy Reply:

    akhirat??aku takutla nak komen tbe2…

    [Reply]

    joyah Reply:

    akhirat tak der siapa yg tau

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    HANYA DIA YANG MAHA MENGETAHUI

    mawy Reply:

    Dia-lah Raja Di bumi dan di langit…Dia-lah yang awal dan akhir..Dia-lah yang kekal abadi…Dia-lah Khalik..adapun,kita ini hanya makhluk..

  7. mawy says:

    October 28th, 2009 at 12:40 pm

    posh76..kalau setakat mengancam keselamatan pemandu2 di jalanraya je takpe lagi,tapi kalau mengancam keselamatan di akhirat,anak2 depa cute pun tak guna….

    [Reply]

    joyah Reply:

    betul tu mawy……..klu survey anak2 artis ni…..berapa ramai sangat yg elok budi bahasa dan pandai berfikir cara waras…….jarang sangat….. suma anak2 artis pn lebih kurang mak bapak diaorang gak

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    bapak borek, anak rintik…
    .
    guru kencing berdiri,
    murid kencing berlari…
    .
    mana tumpahnya kuah
    kalau tidak ke nasi…
    .
    ;-)

    [Reply]

    mawy Reply:

    mak ketam ajar anak ketam jalan lurus…tapi tetap senget jugak walau dah diajar…tapi kalau ketam tu tak ajar,ntah agaknyer dia jalan arah mana la selain senget tuh…..apatah lagi manusia yang xajar anak…

    ROHAIFI AZRI Reply:

    anak kak pah ok pe… hihi…

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    bro bro semua ni memang power betul berpuitis gurindam bahasa…terbaekkk

    ROHAIFI AZRI Reply:

    hahaha… tunggang-langgang jugak tu kengkadang wikwiki. Bahasa melayu itu indah. Bahasa kita juga kaya dengan pepatah, bidalan, syair, madah dan gurindamnya.

    joyah Reply:

    ye la bro ro tapi berapa ramai?…cuba bilang

  8. روحيفى أزرى says:

    October 28th, 2009 at 4:00 pm

    ماوي
    jumpe lagi, aku nak offline dulu ar bro. Ko komen2 la yea, nnti ada masa aku reply ar. Sahabat2 lain pun, komen2la pasal topik2 dalam ZonArtis ni.
    .
    aku kuar dlu ماوي
    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

    [Reply]

    mawy Reply:

    wa’alaikum Salam Warahmatullahi Wabarakatuh Wamaghfiratuh..takde jawi la..
    .
    aku dah masuktadi pagi 8.05 am..

    [Reply]

  9. MediaHehe says:

    October 29th, 2009 at 11:18 am

    Que Haidar Scores! Haha…

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    Dia mmg slalu score… ;-)

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D