(Panas) Yasmin Hani & Don tak jadi kahwin la pulak

Tuesday, June 30, 2009 15:56
Posted in category Gambar, Panas

Yasmin HaniSebelum ini kami ada menyatakan yang Yasmin Hani akan menamatkan zaman bujangnya pada tahun ini dengan lelaki pilihannya siapa lagi kalau bukan dengan jejaka yang pernah memeluk tubuhnya dalam satu party yang mereka hadiri iaitu Don Nazar Mustaffa (boleh baca dan lihat gambar hot di sini).

Tapi kini lain pula ceritanya bila kami mendapat tahu yang harapan Hani untuk mendirikan rumahtangga tidak kesampaian apabila pasangan ini sudahpun tidak lagi sehaluan sejak dua bulan yang lepas. Dan dengan ini, sahlah artikel yang pernah kami tulis sebelum ini tidak akan menjadi realiti.

Apa-apa pun, jom layan gambar terkini Yasmin Hani yang sentiasa seksi ni sambil ber’posing ala-ala nak promosi apa yang dia ada kat 1 Malaysia. Jangan anda naik pitam 10 hari 10 malam sudah la yer. Huhu..

Yasmin Hani

Zon Artis: Takpelah Yasmin Hani, ada hikmah’nya tu. Dah kembali single and available ni, surelah ramai datuk-datuk yang tarik nafas lega. Huhu..

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Responses to “(Panas) Yasmin Hani & Don tak jadi kahwin la pulak”

  1. zai says:

    June 30th, 2009 at 5:40 pm

    uit da single….btul ker?
    err..abg disini rela mnjadi pnggnti..muahahaha..

    [Reply]

  2. azizan4444 says:

    June 30th, 2009 at 8:23 pm

    mcm2 la dunia artis..kjp jd kjp x jd..kawen cpt kan senang

    [Reply]

  3. kisahsensasi says:

    July 1st, 2009 at 12:56 am

    pasal kahwin nie memang kena fikir masak2x sebelum buat keputusan….

    [Reply]

  4. Mr.Bintang says:

    July 1st, 2009 at 6:54 pm

    gilesss seksissss..!! awwww.. pitam den.. hahaha..

    [Reply]

  5. paan says:

    July 1st, 2009 at 7:09 pm

    pergh..memang panas la gambar tue..posing baik punya.hahaha.apsal xjadi kawin ?? kalo x kurang skit dosa dia…huhu

    [Reply]

    are_uDear Reply:

    amboii en paan kite.. kemainnn suke lagik… ko bawa umo lagi tuh.. hahaa..

    [Reply]

  6. zuls says:

    July 1st, 2009 at 9:26 pm

    bukan jodoh lagi tu.. kalau dah jodoh cepat jer kawin nanti tu.

    [Reply]

    are_uDear Reply:

    betul3x.. (versi upin ipin ok..)

    [Reply]

  7. ilhamputra says:

    July 4th, 2009 at 9:33 am

    pergh.memang posing habis dia ni

    [Reply]

  8. aidi says:

    March 19th, 2010 at 11:54 am

    gedik

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D