(Panas) Rosmah Mansor kaki bomoh?

Thursday, June 11, 2009 1:51
Posted in category Panas, Video

Rosmah Mansor

Kali ini Zon Artis lari sedikit dari update mengenai cerita artis tetapi lebih kepada VVIP. Walaupun VVIP bukanlah artis, tapi kehidupan mereka juga menjadi perhatian umum. Jadi tidak salah rasanya jika kami menulis mengenainya.

Straight to the point, Zon Artis baru sahaja menjumpai satu video yang menceritakan mengenai kehidupan Rosmah Mansor, isteri kepada Dato’ Sri Najib Tun Abdul Razak yang dikatakan seorang kaki bomoh.

Tanpa membuang masa, ayuh layan video panas dan penuh kontroversi di bawah ini kemudian anda nilaikan sendiri.

Zon Artis: Oh! Tidak. Adakah apa yang mereka ceritakan ini benar belaka atau hanya rekaan semata-mata? Datin Rosmah, any comment?

Disclaimer: Zon Artis tiada kaitan dengan penghasilan kesemua video di atas samada secara langsung ataupun tidak langsung. Oleh itu, sebarang masalah yang mungkin timbul akibat tersebarnya video ini adalah diluar bidang kuasa kami. Harap maklum!

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

50 Responses to “(Panas) Rosmah Mansor kaki bomoh?”

  1. Kill-Vearn says:

    June 11th, 2009 at 2:08 am

    ish3 ape nak jadi bini najib… ish3….
    entahla… biar la dia… urusan dia ngan Allah…
    kita yg tak mampu wat ape2 ni just leh membenci kesalahan yg dia wat aje…

    [Reply]

  2. pedagangIT says:

    June 11th, 2009 at 2:10 am

    video menghina orang nie… sudah sudah la tu…. lebih baik cari duit la…

    [Reply]

    pali Reply:

    jom cari duit…

    [Reply]

    orang yang x sokong pedagang IT Reply:

    ak sokong bt5ul video nie …… ak dah agak dah perkara nie dari dulu kalau korang x caye tengok muka dye dan korang akan dapat jawapan…..

    [Reply]

    Fiza Reply:

    Ak sOkOng kO..

    [Reply]

    hary Reply:

    dah memang betul dia abaikan saudara-mara dia.

  3. ubey says:

    June 11th, 2009 at 2:28 am

    mmmm. x berani nk komen lbey2 beb. hehe. tkut fitnah. dosa x tertanggung. apatah lg menyebarkannya

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    bagus2, anda masih Islam sejati. hehe.. tp kan ubey, takkanlah adik c rosmah tu sendiri saja2 nk buat cerita.. lainlah kalau depa ada motif dan udang disebalik mee hoon goreng smpai sanggup buat mcm ni.. huhu..

    apa2 pun, aku juga x berani nak komen lebey2. takut akan jadi mangsa bom yg seterusnya pulak nanti. hahaha..

    [Reply]

    comeyy Reply:

    Wallahualam…

    [Reply]

  4. sob says:

    June 11th, 2009 at 3:00 am

    ye ke tu semua?tak berani la ….

    [Reply]

  5. sob says:

    June 11th, 2009 at 3:04 am

    mai tgk sini ada langkah mudah bina mini site…

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    huhu.. promot nampak. susah2, tempah je la iklan kat zon artis ni sebulan dua sob. bukan mahal mana pun, rm30 je sebulan. lgpun dlm masa terdekat ni sbb zon artis akan buat contest. so, mesti ramai yg akan masuk website ni dan iklan anda akan dilihat dr semasa ke semasa. cuma.. samada ada pembeli atau tak tu, bergantung pd rezeki :)

    [Reply]

    Mustaffa Reply:

    betul tu!

    [Reply]

  6. JamesD says:

    June 11th, 2009 at 9:35 pm

    Thanks for the useful info. It’s so interesting

    [Reply]

  7. fiffy says:

    June 11th, 2009 at 11:34 pm

    kerana kuasa…semua cara bukan mustahil…ingat dik nun…dunia punya harta xder maknanyer…

    [Reply]

  8. zai says:

    June 12th, 2009 at 3:49 pm

    aduh..bru aku tau..
    yg wat knyataan,adik dia,sepupu dia,jiran@kluarge angkt dia..huhu
    tp apepn xbole nk wat ksimpuln lg,takuttttt….

    [Reply]

  9. kisahsensasi says:

    June 12th, 2009 at 10:49 pm

    memang PANAS video nie….

    [Reply]

    orang yang hebat Reply:

    ak takut gak nie ish… rosmah rosmah ape nak jadi tapi kalu x betul video nie berdosa sape yang wat … apepun ak memang x suke rosmah

    [Reply]

  10. Rjuna says:

    June 14th, 2009 at 1:46 am

    Fuh dahsyat..aku pun dengar macam2 dah pasal hal Rosmah ni, tapi buat dont know jer sebab cakap2 orang..tapi kalau dah adik dia sendiri yang cakap camtu, ada point gak tu

    teruskan pembongkaran, jahat sangat tarik jer rambut palsu Rosmah tu

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    hahaha.. ayat last tak boleh blah. mau dia menanggis sambil meraung-raung kalau wig’nya itu ditarik. tak dpt aku bayangkan betapa lawaknya ketika itu. hahaha..

    tp esknya jgn terkejut kalau org yg tarik wig’nya tu dilaporkan mati dibom. huhu.. faham2 sendiri sudey :)

    [Reply]

  11. anaklangkawi says:

    June 18th, 2009 at 1:01 am

    No komen.. tapi ingatlah.. dosa fitnah lebih besar dr membunuh..
    moga2 kita jgn sebarkn benda yg boleh dipertikaikan sumber..
    wallahwaqlam..

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    terima kasih diatas komen anda anaklangkawi. actually, tujuan kami menyiarkan video ini di sini bukanlah bertujuan utk memfitnah datin sri rosmah mansor tp kami ingin kongsikannya kpd umum supaya sama2 dpt berfikir secara rasional dan waras sprt komen anda di atas. jd, melaluinya kita sama2 dpt berfikir baik dan buruk sesuatu itu. jika ianya baik, kita jadikan tauladan dan jika tak baik, kita jadikan sempadan.

    [Reply]

    n Reply:

    x der button like ke kt sini??
    nk like sttment admin
    huhuu
    ^_^

    [Reply]

  12. mattop says:

    June 20th, 2009 at 7:08 pm

    nie bukan fitnah..nie kenyataan………….
    aku bukan nak sokong mana-mana………tapi nie lah realiti yer…….
    ketua adalah menjadi role model kita……….
    kalau ketua dah macam nie…….nak jadi role model kita…….
    sesesiapa nak menentang tu cuba kau orang letakkan diri kau jadi anak atau adik dia dan dia buat macamnie kat kau orang…………
    apa perasaan kau orang………adik dia nie cukup sabarlah………….
    kalau tiada angin pokok tak bergoyang…………….
    ada tak cerita macamnie pada isteri-isteri bekas-bekas perdana menteri kita…….
    lu pikirlah sendiri………..itulah lady yang korang agung-agung kan…..

    [Reply]

  13. dina says:

    June 21st, 2009 at 12:27 pm

    rosmah ni comel.hehe.
    aku tak pasti sama ada betul atau salah videos ni.
    ada bagusnya vid mcm ni di publish.bukan sebagai fitnah, sebagai pembuka minda.kalau fitnah kita dah tuduh2 kan.
    susah juga nak buktikan kesahihan perkara macam ni.
    kita dgr tgk, dan lihat je.
    biarkan mereka yg banyak bukti kukuh itu, menampilakn bukti2 yg ada.

    entertainment setiap minggu aku la jadi nye.
    hehe

    [Reply]

  14. rusli abu bakar says:

    June 21st, 2009 at 1:06 pm

    salam semua and sejahtera, saya pernah kerja dengan adik Rosmah ni selama 3 tahun 4 bulan, adik dia ni perangainya cool, selalu bergurau dgn staff. Sungguh terkejut bila melihat gambar ni, bila saya call kt offis, confirm dia diberhentikan, sedih memeang sedih, waktu sama bekerja dgn dia ada gak dia cerita pasal adik dia, tapi tidak dgn beterus terang. Yg lain no comment lah, tak berani

    [Reply]

  15. mama says:

    June 21st, 2009 at 3:48 pm

    susah nak kata..dari dulu mm2 aku dengar pasai dia ni..sampai gula pun kena jampi..ya allah..ampun kan dose dia tuh..aku takut nak kata apa..nanti kena bom..bersepai pulak..apa yg aku baca aku percaya..org takut depan dia..tapi belakang dok kutuk..aku suka anak dan menantu dia tuh..tapi tak lama najib jadi pm kalau mini dia lagu tuh..huhuhuhu

    [Reply]

  16. bodolahman says:

    June 22nd, 2009 at 2:30 pm

    gua raser, ini berita gossip2 artis jer..macam kat slot melodi/terjah…dan akan hilang ditelan masa. ianya elok dijadikan bahan lawak jenaka mingguan sbb tak ada bukti untuk dibawa ke mahkamah pun. dokter pun mati akal nak check…alih2 dia suruh balik mati kat rumah jer..

    sekadar sembang2 orang kampung. alah, takkan la tak kenal orang2 kampung ni rosmah, dia orang dengki la kat u sbb u sudah kaya dan kebetulan kedekut pulak tu….tak bagi derang sorang seposen. ko kan tak kenal pulak rakyat2 mesia ni, semuanya lapar makan duit. bagi seposen, kenyang la tu. baik ko bagi-bagi sikik duit sedekahan sorang seposen kat derang…sonyap tak nampok muka la bertahun2…senang jer nak selesai masalah mentaliti masyarakat kita…

    macam gak kes altantuya dulu tu, sekali jer ko sergah kak-kaki bising ni sampai masuk tv, trus berita altantuya tu senyap jer sampai sekarang. gua raser, kalo ko sergah sekali lagi kes bomo-bomo ni…mau menggelupor derang sampai cucu-cicit gamaknya. entah cirit birit sampai kiamat gak rasanya…gamaknya kalo ko sebut “C4″ macam orang tasbih-tasbih lepas semayang tu.., dengan kabinet2 najib sekali tak boleh bersidang barang setahun dua…biasalah, berita tahyul dan cerita artis2 kita…nak bagi laris web dan akhbar jer..

    [Reply]

    ee Reply:

    hehe…… btol r tuh…. mcm kes anwar jgak…. tu pn gosip gak tuh…
    nak lariskan akhbar kan… haha… klakar2…. Bkak ckit mata tuh…. Ni tntg pmimpin tau…. esok kita smua kne soal psal pmimpin ni… haha… sape suh angkat pmimpin yg x amal agama yg smpurna… x arif tntg hukum hakam…. mmg byk soal la sok kat akhirat……

    [Reply]

    n Reply:

    nk like sttmnt ni
    tp button like xde plak

    [Reply]

  17. chend says:

    June 27th, 2009 at 3:02 pm

    Hak ela..
    ade gak org sokong si Rosmah ek?

    [Reply]

  18. adol says:

    June 28th, 2009 at 11:33 pm

    wei bia betul nie? mana ko dapat video nie… huhuhu

    [Reply]

  19. Pendedahan ekslusif mengenai Rosmah Mansor | World Of Mohd. Azizwan™ says:

    June 29th, 2009 at 10:25 pm

    [...] More video at (Panas) Rosmah Mansor kaki bomoh? [...]

  20. 25 FREAK says:

    July 19th, 2009 at 8:51 pm

    andai kata la mmg dia la punca semua benda berlaku, kenapa pihak lain hanya memerhat saja tanpa ambil tindakan?sebab dia bini pm? sebab dia orang yg paling berkuasa slps najib? tolonglah, pangkat, duit, harta, gelaran dan apa benda yg ada kat dunia ni bukan boleh bawak mati pun. Yg boleh bawak pun amalan kita saja kat dunia., yang 2 je yg Allah SWT nak tgk

    [Reply]

    mee megi Reply:

    ckp mmg sng.. u igt senang ke nak sabitkan vvip cam dia? sbb dia bini pm n bleh btindak mcm2 la rakyat xleh nk wat ape… fb medium prantara so far.. sume org blh ckp mcm u ckp tp nk melaksanakan tu perlukan kjesama sume pihak, tmasuklah u sdiri yg pro tuh… i hrp smg Allah tunjukkan rosmah jalan yg benar.. bia dia dapat hidayah drpd tuhan… Allah Maha Mengetahui

    [Reply]

  21. gina says:

    August 1st, 2009 at 10:33 pm

    sebenarnye aku penah dgr jgk hal nea..

    [Reply]

  22. minah says:

    September 14th, 2009 at 8:02 am

  23. rambut palsu gak..:-p says:

    October 11th, 2009 at 3:47 pm

    rambut die tebal sebab sorok bob la tuh…ahakzzzzz

    [Reply]

  24. Nazu says:

    October 18th, 2009 at 10:04 pm

    Erkkk…betul ke ni?

    sesambil tu jemput singgah:
    http://basikaljepun.blogspot.com

    [Reply]

    John Andaman Reply:

    Ntah laaa… Yang aku tau aku cukup menyampah dgn perempuan ni.. temasuk dengan laki dia sekali…

    [Reply]

  25. mia says:

    January 6th, 2010 at 2:39 am

    mia mmg xsuke ngn rosmah..xtau nape, wpun dia xpenah wat ape kat mia tp mia kurg berkenan bile tgk muke dia tu…mcm xmesra rakyat

    [Reply]

  26. ayamas says:

    May 17th, 2010 at 2:34 pm

    mcm sik caya

    [Reply]

  27. ee says:

    June 1st, 2010 at 2:09 am

    haha…. ni la pemimpin negara islam… xyah sbuk2 la nk kate bnda2 ni sume fitnah… sbab kita memang hdup dlam fitnah… tu yg kne tduh liwat tuh ape citer???? fitnah ke pasti???? haha…. Nabi nak hukum orang pn bg pluang org tu bertaubat…. kita seboleh2 cr jlan nk hkum org…. haha…. liwat?????? wei, isteri die lg cantik dr mangsa la….. haha… tu la…. Nabi suh pgang pada Al-quran dan sunnah Nabi…. tp kita pgang pada akal sendiri…. ape nk jadi…. jadi ‘sang rajuna tapa’ la…. lalalala…..

    [Reply]

  28. Everlord of Alakazandra says:

    July 28th, 2010 at 9:46 pm

    Semua kerja mau duit ma..
    Sapa mau hidup susah…
    Rosmah buat mcm tue sebab dia mau hidup senang ma…
    Apa pegangan Rosmah? Usaha tangga kejayaan…
    Kita kutuk dia bukan dapat apa pun… 
    Sudahlah kawan2

    [Reply]

  29. sebokmama says:

    September 7th, 2010 at 3:30 pm

    takuttttttttt…x berani nak komen…..Hanya ALLAH yg tahu siapa yg salah siapa yg betul!!!kerana sesungguhnya “AZAB ALLAH” itu benar…siapa salah pasti akan dpt balasan…Wassalam…MALAYSIA BOLEH

    [Reply]

  30. AAK009 says:

    February 28th, 2011 at 9:10 pm

    bialah…
    kalo beno dia kaki botol..ehh salah..kaki bomoh..
    itu urusan dy dgn Yang atas…
    sesungguhnya azab Allah itu perit seperitnya..

    [Reply]

  31. tikah says:

    May 9th, 2011 at 9:40 pm

    bangang btul pngikut pembangkang ni…bangang nak mmpus…… adea aku kesah psl video ni???? mcm sial…bn tetap di htiku….hahahah

    [Reply]

    a Reply:

    wei begong..aku pun sokong bn..tp kalau dh smapi tahap mcm nie..ape guna ko sokong org2 mcm nie…memang vedio nie susah nak kita percaya atau x..ini bukan pasal parti pembangkang atau ape..ini pasal kejujuran seseorang yg pemimpin kepada rakyat…memang kalau kita tentang dia jugak yg akan menang…tp sekurang2 kita tahu ape yg tersirat dari yg tersurat..

    [Reply]

  32. bunga says:

    May 14th, 2011 at 9:51 am

    agak xpecaye gak ako gan cite2 cam nie….wallahualam manusia sekarang begitu kotor pemikirannya….sanggup b’laku kejam sesama umat….

    [Reply]

  33. unik says:

    November 15th, 2011 at 10:02 pm

    sme2 lah brdoa………mdah2 hn allah s.w.t brikn blasan yg stimpal dgan dosa R.M tu ……..skirnya dia tdk brsalah allah s.w.t lidungi dia………..ALLAHHUAKHBAR!!!

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D