(Panas) RM10 percuma untuk pembaca Zon Artis dan peluang memenangi wang tunai RM500

Wednesday, December 9, 2009 5:11
Posted in category Peraduan

Nota: Ini adalah artikel re-publish. Artikel asal dan kesemua komen yang diberikan sebelum ini telah hilang akibat masalah teknikal yang tak dapat dielakkan. Kami menyusun 10 jari memohon maaf diatas kesilapan tersebut.

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

Woot! Macam tak percaya je kan tetiba kami baik hati nak bagi korang duit percuma. RM10 pulak tu. Huhu.. Tapi percayalah sebab kami memang nak bagi korang RM10. Cuma untuk dapatkan RM10 tu, korang perlulah mempunyai blog (juga Twitter dan Facebook) dan buat kerja sket. Ala, kerjanya senang je malah lebih senang daripada korang berak. Serius, tak tipu. Hahaha.. So, kalau korang nak RM10 tu disamping berpeluang memenangi wang tunai RM500, sila baca entri ini sehingga ke noktah yang terakhir yer. Hehee..

Ok! Untuk melayakkan korang menerima RM10 daripada kami dan juga memungkinkan korang untuk memenangi wang tunai RM500 (atau mungkin lebih), sila ikuti langkah-langkah kat bawah ni yer.

1. Copy artikel yang kami sediakan kat bawah ni dan paste kat blog korang untuk dijadikan sebagai entri. Dan sebelum publish, sila edit (masukkan permalink) pada perkataan/ayat yang kami bold’kan seperti yang dinyatakan.

Anda nak menang wang tunai? Jika YA, jom sertai contest HIDUP BERANi UNTUK GAGAL yang dianjurkan oleh Denaihati.

Contest ini sungguh mudah dimana anda hanya perlu menulis satu entri bebas kat blog anda. Sesudah itu, di penghujung contest ini nanti (tarikh penutup akan diumumkan kemudian), 10 blog yang tersenarai di enjin carian google.com.my menggunakan page the web berdasarkan browser FireFox dengan kata kunci “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL” akan menerima hadiah. Ya, hadiah.

Hadiah yang ditawarkan pula cukup lumayan dimana blog yang berada pada ranking 1 – 5 akan memenangi hadiah bernilai RM500 setiap seorang dan blog pada ranking 6 – 10 pula akan memenangi hadiah bernilai RM250 setiap seorang.

Tambah menarik lagi, anda juga berpeluang untuk memperolehi RM10 untuk setiap referral (penyertaan) yang mengetahui contest ini melalui blog anda. Ini bermakna, semakin ramai yang menyertai contest ini dan menyatakan bahawa mereka mengetahuinya dari blog anda, maka semakin banyaklah juga ganjaran yang akan anda terima. Tidakkah ianya sesuatu yang menarik?

Selain itu, contest ini juga menawarkan hadiah kepada peserta bertuah dimana setiap penyertaan ke 10, 25, 50, 75, 100 dan seterusnya berdasarkan gandaan 25 akan menerima wang tunai RM50 mengikut urutan link yang dihantar melalui ruang komen di blog beliau.

Fuh, memang tak rugi jika anda sertai contest ini kerana hadiah yang ditawarkan boleh tahan lumayan. Jadi, apa yang anda tunggu lagi? Mula’lah taipkan entri anda sekarang! Tapi sebelum tu, jangan lupa baca syarat-syarat contest KAT SINI yer. Takut penyertaan korang kena reject pula nanti.

Dan sebagai makluman, contest ini berjaya dianjurkan atas sokongan sponsor yang sentiasa bermurah hati iaitu DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare.

Rujukan: Saya tahu contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL ni dari blog Zon Artis.

+ Kredit: Blog Azizwan

Apa yang perlu korang edit:

contest HIDUP BERANi UNTUK GAGAL – http://denaihati.blogspot.com/2009/12/contest-hidup-berani-untuk-gagal.html

Denaihati – http://denaihati.com

DSGClicks – http://dsgclicks.biz/default.asp

Berani Gagal Network – http://www.dapatwang.com/?id=denaihati

One Malaysia Blogshops – http://1malaysiamall.blogspot.com/

Anisha Online Mall – http://mycadar.blogspot.com/2008/07/stokin-wudhu.html

Saudacare – http://www.saudacare.com/index.php?ref=denaihati

Zon Artis – http://www.zonartis.com/panas-rm10-percuma-untuk-pembaca-zon-artis-dan-peluang-memenangi-wang-tunai-rm500/

Blog Azizwan – http://www.azizwan.com/hidup-berani-untuk-gagal/

*Korang boleh rujuk contoh di sini.

2. Selepas publish, sila berikan link entri tersebut di sini supaya kami dapat membuat semakan terlebih dahulu sebelum korang submit entri tersebut di blog penganjur agar tidak berlaku kesilapan.

3. Setelah entri tersebut disahkan oleh kami, korang perlu submit’nya di blog penganjur di sini dengan memberikan link entri tersebut.

4. Sila klik di sini untuk mengetahui apa yang perlu korang lakukan setelah korang submit entri korang tadi agar penyertaan tidak ditolak.

5. Selesai dan RM10 akan kami berikan kepada korang setelah pembayaran dibuat kepada kami. Hanya akaun Maybank diterima untuk urusan pemindahan wang. Kalau takde akaun Maybank, kami akan menggantikannya dengan prepaid topup yang sama nilai (RM10 la tu. Hehehe).

Dan sebagai makluman, contest ini dianjurkan atas sokongan sponsor yang sentiasa bermurah hati iaitu DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare.

Jika korang ada sebarang pertanyaan, sila ajukan kat ruangan komen yer :)

Psstt: Artikel yang kami sediakan di atas adalah bagi memudahkan korang. Jika korang dapat membuat artikel sendiri itu lebih bagus asalkan ianya mempunyai kaitan dan memenuhi syarat. Selain itu, jika korang boleh menulis artikel yang menceritakan mengenai HIDUP BERANI UNTUK GAGAL, itu satu bonus untuk anda kerana berkemungkinan besar anda akan menerima hadiah entri terbaik kerana contest ini penuh dengan kejutan.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “(Panas) RM10 percuma untuk pembaca Zon Artis dan peluang memenangi wang tunai RM500”

  1. CONTEST HIDUP BERANI UNTUK GAGAL | Lizarazak.com says:

    December 9th, 2009 at 1:11 pm

    [...] 37.Zonartis – Azizwan [...]

  2. Hidup Berani Untuk Gagal | Hidup Berani Untuk Gagal Contest | TengkuAizat ^_^ says:

    December 9th, 2009 at 2:37 pm

    [...] 37.Zonartis – Azizwan [...]

  3. hidup berani untuk gagal | Lizarazak.com says:

    December 9th, 2009 at 8:40 pm

    [...] 37.Zonartis – Azizwan [...]

  4. Hidup Berani Untuk Gagal Contest says:

    December 15th, 2009 at 6:16 pm

    [...] 37.Zonartis – Azizwan [...]

  5. uddin says:

    December 29th, 2009 at 12:45 pm

    Yes!! HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

    [Reply]

  6. Dr House says:

    January 14th, 2010 at 7:46 pm

    Uik. lain macam je entry contest ni.

    [Reply]

  7. Angie says:

    August 24th, 2010 at 10:38 am

    Saya minat nak sertai

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D