(Panas) Lagi gambar Bunga Cinta Lestari berbikini

Wednesday, August 12, 2009 1:10
Posted in category Gambar, Panas

Bunga Cinta Lestari

Sebelum ini kami sudah pernah memaparkan gambar seksi si Bunga Cinta Lestari ini semasa dia dan suaminya, siapa lagi kalau bukan si Ashraf Sinclair tu berbulan madu (nak lihat? klik di sini). Kali ini sekali lagi kami paparkan kepada anda dengan beberapa gambar seksi’nya yang sedang bersuka-ria di tepi pantai bersama rakan-rakannya. Saksikan..

Bunga Cinta Lestari

Bunga Cinta Lestari

Bunga Cinta Lestari

Bunga Cinta Lestari

Bunga Cinta Lestari

Bunga Cinta Lestari

Alahai Bunga Cinta Lestari, tak habis-habis nak menyeksi sajork kerja kamu yer. Kami tau ler yang kamu sedang bersuka-ria kat tepi pantai, tapi takkan asal kat pantai je mesti mau pakai bikini. Nak cakap kat Indonesia tu tak cukup kain, memang tak logik la kan sebab kat Malaysia ni pun rasanya banyak kain yang di’import dari Indonesia. Atau.. kamu memang saja nak bagi orang tengok ‘aset’ kamu yang tak berapa nak mantap tu?

Apa-apa pun, kami faham yang kami takde hak nak larang kamu berpakaian macam tu, tapi tolonglah jangan over sangat sampai nak dedah apa yang tak patut untuk didedahkan. Kepada Ashraf pulak, kalau kamu terbaca blog ni, satu je kami nak cakap.. Kamu memang rugi yang teramat sangat. So, fikir-fikirkan lah yer.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

28 Responses to “(Panas) Lagi gambar Bunga Cinta Lestari berbikini”

  1. x-po says:

    August 12th, 2009 at 1:21 am

    ala, keciknya..haha

    [Reply]

    Kill-Vearn Reply:

    erk ape yg kecik????

    [Reply]

    harunn Reply:

    buahnya la

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    yo la.. apa yg kecik tu? detail please :)

    [Reply]

    x-po Reply:

    hoho harunn paham mksd aku tu

    [Reply]

    honolulu Reply:

    tu laa pasal..A cup jer tu haha xpuas 

    [Reply]

  2. MiLza_gadis_cinta90 says:

    August 12th, 2009 at 1:36 am

    Cian dier
    mskin x ckp kain
    myb sbb tsunami mlnda indon ri tu kot
    jom kiter d’ma
    moga dia dpt bli kain lbih..
    amin2

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    takde maknanya nk derma kat dia ni sbb bknnya org susah pun. nak beli baju penuh sploh almari no hal je bg dia cuma dia je yg taknak beli kain yg betul2 cukup utk tutup badannya yg OUT tu. chew..

    [Reply]

  3. ayuDear says:

    August 12th, 2009 at 9:22 am

    alohh.. den x menang la contest tu huhuuu…
    bosan la cite sal minah endon nih.. hehee

    [Reply]

  4. redrum says:

    August 12th, 2009 at 10:03 am

    kesian kat suaminya dah jadi dayus…dapat isteri untuk orang lain cuci mata, elok sangat la tu…aku rasa letih menjawab la dia di hari kemudian…pikir2lah

    [Reply]

    zai Reply:

    itu ler..klu leh istri aku nk pkai bikini, tuk tatapn aku sorng jer nnti..kehkeh

    [Reply]

    norza mohd Reply:

    lagi baik tak yah pakai ape2..

    [Reply]

    powerxs Reply:

    betul2, x yah pakai aper2 lagi senang, boleh terus wat jer…takkan nak tengok ajer kannn

  5. SUKA BOGEL says:

    August 12th, 2009 at 6:04 pm

    EMMM… APA NAK JADI LA DENGAN BINI ASYRAF NI…
    BAKAT XSEBERAPA…

    [Reply]

  6. harun says:

    August 12th, 2009 at 8:16 pm

    minah indon ni buat menyemak industri muzik malaysia je
    , kalau body ok tak pa juga
    , ni dah kendur sana sini nak tayang buat apa

    [Reply]

  7. zai says:

    August 12th, 2009 at 9:36 pm

    mmm..bole laaa….
    bole blahhhhhhhhhhhhhhh :)

    [Reply]

  8. CIndy says:

    August 13th, 2009 at 11:32 am

    Nice photos. Blogwalking from imcurtain.com

    [Reply]

  9. kreemix says:

    August 13th, 2009 at 5:37 pm

    agaknya saja dia nak tunjuk yang dia punya elok kut….

    [Reply]

  10. sal says:

    October 15th, 2009 at 8:33 pm

    adoii,apo hal nyo minah endon 2 tayang sgt body kat tepi pantai g2 panas yooo……………….kalo body 2 cantik sgt blee la……ni lomak sano cni wakakakaka……ape korang ingat samo ko korang nie ngan pompuan2 mat saleh kat seberang sano 2…x selera lgsung npk gmbr korang ni..bawa insaf2 la sikit ….

    [Reply]

    lilongki Reply:

    betul!~!!!!

    [Reply]

  11. ahmad says:

    November 4th, 2009 at 8:29 pm

    depu depu didan

    [Reply]

  12. bela says:

    January 28th, 2010 at 2:44 pm

    tak semua orang indon macam t only bunga aza tak punye moral

    [Reply]

  13. hola says:

    June 24th, 2010 at 10:08 pm

    ala…malayu kat mesia ni pon apa kurang nye…coba pg resort yang ada star2 tu…punye la banyak awek melayu paki bikini….mungkin diorang tak famous kut…tu yang korang tak kesah pun…kepada rakyat malaysia, jagn le nak kta pasal indon ni semua tak bagus…dia orag nak cakp ape biarlah…janji kite rakyat malyasia kna tunjukkan moral yang baik…ni tak. ada plak komen kat sini bunyi macam ornag yang alim..tapi siap kutuk lagi…baik tak yah komen…

    [Reply]

    lilongki Reply:

    betul tow…

    [Reply]

    acer hp Reply:

    yup sokong sangat2…sudah namanya pergi beach..takan kna pkai pjamas pla..tapi org yg kutuk & komen tu lg la buat heran..klu pretend alim tak pyah masuk laman sosial & check blog ory lain if jst knw to blame others..

    [Reply]

  14. hola says:

    June 24th, 2010 at 10:19 pm

    yang buat blog ni pun satu hal…kalu nak tegur tu jagn le tayang kan gambar camni…kalau sebagi bukti pun kena lah fikirkan gak betul ketak care ni..
    1. ko dah mengaibkan bunga dan asraf.
    2. dah tau die pakai tak cukup kain ko tayang kan jugak kat blog ni.
    3. dale adae yang kutuk pasangan ni pastu ko buat blog ni lagi banyak yang kutuk…
    4. fitnah boleh berlaku dan penampakan photo dan komen pada blog ini juga boleh menyababkan lagi ramai yang buat andaian sekuka hati…

    [Reply]

  15. fz says:

    July 16th, 2010 at 10:31 pm

    c asyraf tu yg kna tgur bini die…nti kna soal dlm kubur..ai blerla agaknyer dieowg ni nak bertaubat..memalukan umat islam jer…dah la minum ark n pgng anjing ikut ske atie dier jerq..mcm org xder agama…mudah2an Allah bg hidayah kat org mcm ni…aku pon nk igtkn kat sume org islam n aku sndiri jgnla jd dieorg ni…amin

    [Reply]

  16. Who am i is not the matter says:

    July 23rd, 2010 at 8:50 pm

    Nice body…tp klu kecik tak yah tunjukla…Nak muntah eden tengok…Buat BCL,aku cuman mau bilang..insafi lah diri kamu….For your information..im not an Ustazah okey…cuman mau nginsafi loe..Ingat…loe itu isteri orang…Punya suami gantengan…Tp nggak di jaga ngapain punya sumai lebih baik beri aja sama aku… Lagian kamu bukan Malysia ka…

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D