(Panas) Kerana Sehati Berdansa, Sazzy dan Dira bergaduh?

Wednesday, December 9, 2009 2:42
Posted in category Bermasalah, Kontroversi, Panas

Sazzy dan Dira bergaduh

Gara-gara program Sehati Berdansa, Sazzy dan Dira bergaduh! Biar betul ni? Kami percaya ada antara korang yang terkejut dengan berita ni kan. Tapi itulah hakikatnya bilamana Sazzy dan Dira telah meluahkan perasaan kat laman Facebook masing-masing.

Daripada luahan perasaan yang kami baca daripada kedua-dua pihak, nyata ianya berpunca daripada ketidak-puasan hati pihak A (Sazzy) terhadap undian SMS yang diterima oleh pihak B (Dira) dimana pihak A mengatakan bahawa pihak B telah menggunakan duit sendiri untuk membuat undian terhadap diri sendiri bagi menaikkan peratusan undian sehinggakan pihak B rasa terpanggil untuk melakukan self defend.

Mungkin kami takde hak nak ulas lanjut mengenai konflik yang berlaku ni sebab kami tak tahu hujung pangkalnya. Tapi apa kata anda baca luahan perasan dari Sazzy dan Dira kat bawah ni. Mungkin anda boleh membuat ulasan lanjut mengenainya. Huhu..

Kami kata: Kalau dia dah banyak duit buat undian sendiri apa salahnya. Itu hak dia. Ko nak bising-bising buat apa? Kalau rasa tergugat kerana undian yang mereka buat, kenapa tak follow je strategi tu? Kan senang. Ni nak juga kepoh-kepoh tulis kat Facebook. Apa kes?

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “(Panas) Kerana Sehati Berdansa, Sazzy dan Dira bergaduh?”

  1. aishah says:

    December 13th, 2009 at 9:41 pm

    saya akan doa sazzy dan nazril masuk final…semoga berjaya masuk final……saya minat awak……

    [Reply]

  2. hana says:

    December 20th, 2009 at 10:19 am

    xske ar sazzy ni..xyah ar masuk final..isma n zul ok..sonyap je tp mantopp..walaupun aku xbape minat..

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D