(Panas) Gambar separa lucah Nadia, Gadis Melayu 2

Tuesday, November 3, 2009 10:17
Posted in category Bermasalah, Gambar, Panas

Jika sebelum ini kami ada memaparkan beberapa gambar peserta Gadis Melayu 2 sedang bersosial antaranya (Panas) Sharifah Jasmine Soraya, peserta ‘Gadis Melayu 2′ kaki sosial, (Panas) Gambar Nadia sebelum menyertai Gadis Melayu 2, (Panas) Lagi gambar Nadia, Gadis Melayu 2 sedang bersosial.

Kini sekali lagi Zon Artis dikejutkan dengan kehadiran gambar separa bogel Nadia dimana pada gambar tersebut Nadia hanya mengenakan pakaian dalam (lebih tepat bra a.k.a baju dalam) sambil berposing ghairah persis seorang porno star. Oh Nadia, nak jadi seperti Maria Ozawa ke?

Tak perlu nak cakap panjang dan kat bawah ni adalah gambar yang kami maksudkan tu. Tapi sebelum nengok, kami nak ingatkan korang supaya ignore sahaja entri ni jika korang anti gambar panas. Kalau nak nengok juga, sila pastikan anda tidak berada di tempat awam. Boleh kan?

Gambar lucah Nadia Gadis Melayu 2

Apa komen korang?

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

169 Responses to “(Panas) Gambar separa lucah Nadia, Gadis Melayu 2”

  1. nena says:

    November 3rd, 2009 at 11:30 am

    gud morning…aik takde org lg ke…eh da nk tghri……mane admin dpt gmbr ni….admin yg ambik eh….hahaha….bwk2 berenti la stesen tv ni wat rncgn mcm ni….sume nk tiru barat….yg masok pon camni ka gadis melayu..?cari la gadis melayu yg kt kg tgh jemur kain….hahaha…mcm aku ni ke….hihihi

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    camane la gaknye gambar camni bleh terlepas ke tangan org lain… budusss!

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    aku pun curios gak ni.. tak kan ler dia nk upload pic sendiri masuk tenet.. adui.. kan tak pasal2 dah tercuci mata. dush..

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    tu ar, xkan ar dia nak rosakkan peluang dia sendiri, dak ni rasenye antara finalis Gadis Melayu musim ke-2.

    azizwan(dot)com Reply:

    aha.. aku baru lps nengok web gadis melayu 2 ni dan dia still ado. mknanya belum tersingkir.. maybe ada org cuba nk sabotaj dia kot sbb tu gmbar ni tiba2 muncul?
    .
    whatever la sbb main pointnya skrng ialah sape suruh bergambar mcm tu? sendiri cari pasal, sendiri tanggung ler.. jgn jd next maria ozawa sdh. huhu..

    ROHAIFI AZRI Reply:

    hahaha… nasib ko la nadia…
    sure ar dah xbley menang…
    .
    xpe, mebi bleh try minda jadik model pakaian dalam… Mane ar tau kot2 ada syarikat nak model utk pasaran pakaian dalam bagi org2 melayu…

    LOLA Reply:

    hot betul..dah mati nanti bru btul2 “hot” kot..

    joy.ah Reply:

    yer la cmna blh terlepas…ke sengaja melepas kan gambar itu……saja cari nahas tu beb…nak glamor lebih…..kena la buat something yg menaikkan nama sendiri….sebelum ni nama x naik…

    [Reply]

    joyah Reply:

    tu ar…terlepas ke melepaskan dgn sengaja bro…kita x tau…mgkin nak cari publisiti dgn murahan…supaya lebih dikenali…sbb seblum ni tdk di kenali…

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    ada org sabotaj ni joy…
    xkan ar dia sesaje je nak ‘bunuh’ peluang dia utk juarai Gadis Melayu musim ke-2. Biasenye ni keje yg rapat ngan dia… KESIAN, sape suh amik gambo seksi2…

    human Reply:

    ni malaysia.. takkan la die nk melepaskan.. klau die kat oversea ok la.. 

    sasa Reply:

    ala klau nk ramas ckp jeler
    x yah nasyht olang laen {maksod aq klau die dpt romen si nadia ni mesty punyer pantat or pepek die dh lodos}

    [Reply]

    human Reply:

    alaa, biase ar.. die bg boyfren, kerana cinta.. pastu break.. boyfren hangin.. sebarkan lahh.. 

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    gud afternoon nena.. ari ni lambat sket masuk. ngeh..

    [Reply]

    nena Reply:

    hye azizwan….sume da makan tghari ke..sy br pas makan ikan keli bakar cecah air asam…peh….terangkat…

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    huh! buat org terliur je… :-)

    wikwiki Reply:

    perghh..men angkat2 nih…huhu sedap yea nena??kekeke

    joyah Reply:

    peserta gadis melayu ni ntah apa apa…..x sesuei lgsung dgn tajuk…..cari la yg betul2 melayu skit….nama jer org melayu..tapi cara hidup? ……..aku x penah nengok rancangan ni……x suka langsung…….dlm byk2 peserta tu 1@2 jer yg elok gaknyer

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    Patut tukar nama program tu
    dari Gadis Melayu
    kepada
    GEDIKS MELAYU!!! :-|

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    tukar gadis yummy yummy pun manis gak..
    hehehe

    joyah Reply:

    atau pn gadis moden lebih sesuei…gadis melayu ni lebh kepada sopan santun…….ini tdak lagsung kesopanannyer

    ROHAIFI AZRI Reply:

    joy… kan ke manis, manja dan sopan gaya dia mengambil gambar tu… :-D

    joyah Reply:

    manis ker bro Ro…..joy x nampak pn…joy nampak idung dia jer besar hehehe (jahtnyer aku)….sopan ker..alahai…..manja ker gedikz….seksi ker seksa

    ROHAIFI AZRI Reply:

    hahaha… mmg ar xmanis pun, PAYAU!!!
    Cam bapuk je gaya posingnye…

    fea Reply:

    aku setuju

    siti nur syafiqah Reply:

    TAHU LAH KAU SUKA KAKAK AKU KAN

    zak Reply:

    Takda cara lain kali nak glamour. Tengok2 lah rakan2 artis lain tu ha duta produk sana sini ramai juga peminat.

    [Reply]

  2. joy.ah says:

    November 3rd, 2009 at 11:42 am

    yer la…nak amik peserta pn cari la yg perangai elok skit…..ini asal lawa jer amik…x check dulu background dia……nama kan main gadis melayu tapi attitude x mcm melayu…aku mmg x suka rancangan ni……x penah tgk pn…pesertanyer pn aku x kenal …….sebb aku rasa x relevan lgsung tajuk dia dgn peserta…..ada yg ok tu ok la tpi yg x ok……nyampah tul aku…..byk2 reality show……yg ni la aku x penah tgk……..

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    yang musim pertama dulu ok la jugak. ni masuk musim kedua dah jadik cacamarba… bukan setakat joy, kaum lelaki ni pun bo-layan program ni. langsung xmenarik! hampeh!
    .
    pesertanya penuh ngan kontroversi…

    [Reply]

    joyah Reply:

    selama aku der tertengok preview utk final gadis melayu ni…..rupanyer minah ni ada msuk final yer………ceh mcmana leh ada lagi tu…….sapa yg pilih tu…..

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    susah nak agak kak joy..tp aku dngar…nadia ramai peminat,

    aku jarang tgk rncngan nih..tp kisah sensasi die memang i follow..hihihi

    tgk jea..tak salahkan??

    ROHAIFI AZRI Reply:

    sedara-mara dok pakat ‘vote’ utk dia gaknye… Tu yang bleh masuk final.

    wikwiki Reply:

    mungkin juga bro..tp ramai gak membe die yng backup die..jaga2 mungkin ada member die yng sdng membaca komen kita kikiki..

    send pic kat i bleh?? :)

    xanzac Reply:

    dan sebenar2nye org yg rapat, mebi kengkawan dia ar gak yg ‘bocorkan’ gambar ni sampai kita dapat menatapnye… :-D

    wikwiki Reply:

    kawan2 die yng bocorkan..ermm tp ada kemungkinan gak tu xanzac..sbb die dapat amik pic personal tuh..mesti org yng da familiar ngan die..hohoho

    tp nape satu jea??opss ihihihi

    nurul 92 Reply:

    BETUL..BETUL..BETUL..gambar ni msti die bg kat teman lelaki die…jd sebab break..teman lelaki die skit hati,die sebarkan lah gambar nie….munkin lah….saye teka je…hahahahaha.

    [Reply]

  3. ROHAIFI AZRI says:

    November 3rd, 2009 at 12:34 pm

    miskin ke dak ni sampai amik gambar pakai bra je… :-D

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    ntah ler bro.. tp yg pasti, dia miskin ‘ilmu agama’ sbb tu brgambar pakai bra je siap promot kat tenet..

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    betul tu azizwan
    …miskin Taqwa…

    [Reply]

    joy.ah Reply:

    btul tu bro Ro… miskin ilmu dan miskin adat….smanyer nak ikut ompoteh yg dah lama ilang adat tu……

    joyah Reply:

    bukan takat tu semua la miskin…miskin agama, takwa…miskin adat melayu pn yer gak……

    wikwiki Reply:

    aii..sekarang ni memang trend hek pic mcm ni tersebar merata-rata..aku tak nak salahkan nadia ni 100% sbb mana tau die ter’frame’ ke..kekeke (andaian jea..)

    rumusnya disini..kalau da pakai seksi meksi ni tak payah amik pic..kalau amik pn simpan kt laptop cpt2,pastu hidden ke..tp ape purpose amik pic masa pakai mcm nih??
    gurls..??any1??

    joyah Reply:

    mana la tau wikwiki….mgkin dia nak tunjuk yg dia tu seksi..yer la suma pn nak pakai seksi meksi…klu tutup lingkup x der sapa nak tgk…tu yg amik pic mcm tu…..klu hidden kat laptop pn senang gak nak curik……lagi senang joyah rasa……..

    wikwiki Reply:

    btol gak tu kak joy..
    kalau tutup litup memang tak laku arr jawabnya..
    hai…tp aku suka tgk nora danish bertudung..
    manis semanisnya..nyum..nyum :)

    ROHAIFI AZRI Reply:

    seksi ke camtu. sekali tengok, aku ingatkan pic BAPOK… :-D

    human Reply:

    kadang2 kan.. org putih 2 lg civilised drpd org melayu.. kadang2…

    nurul 92 Reply:

    die tak miskin lah bang……..pasti sengaja punye……tengok gambar die snyum tu…penuh kbanggaan ………

    [Reply]

    Aliesya Reply:

    nama sj melayu..memalukan

    [Reply]

  4. azizwan(dot)com says:

    November 3rd, 2009 at 12:50 pm

    what the fish? memang bajet maria ozawa siot..

    [Reply]

    joy.ah Reply:

    jenis tergolong dlm fish mana agaknyer yer bro azizwan…….nak jadi maria ozawa ker berapa ni?……skg ni dah ramai yg jadi klon maria ozawa…..

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    maria ozawa… sape tu?
    model porno ke…?

    [Reply]

    joyah Reply:

    bkn setakat model pilem pn porno….bkn maria ni nti nak belakon kat indonesia tu?…..nit dia akan pakai tudungkan dlm pilem tu?..( klu x silap aa)…

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    hahaha… pakai tudung???
    tudung saji kot… :-D

    wikwiki Reply:

    aiseyh..maria ozawa…tak kan lah..

    tp da orng jepun mcm tu nak buek lagu mane…

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    ntah ler bro.. aku pun tak tahu sape tu maria ozawa. aku tau sebut je. hahaha :lol:

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    ceewaahhh! buat2 xkenal plak bro azizwan kita neh… hahaha :-D
    .
    aku penah gak dengar nama dia, tapi xar sampai nak search kat tenet… huhu

    joyah Reply:

    fish golongan mana agaknyer nadia ni yer bro azizwan…….dah ramai dah klon maria ozawa ni…….bukan yg ni jer…

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    fish cake / fish ball…?
    :-D

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    bro ro..

    fish cake/fish ball…enak di makan

    ROHAIFI AZRI Reply:

    enak dimakan begitu sajaaaa… :-D

    azizwan(dot)com Reply:

    ngehe.. ini fish golongan mermaid (a.k.a ikan duyung).. sbb tu posing mcm tu :lol:

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    ni bukannya ikan duyung bro…
    spesies DUGONG ni!!! :-D

  5. joyah says:

    November 3rd, 2009 at 1:38 pm

    x kuar lunch ker suma org

    [Reply]

    nena Reply:

    da makan da joyah…br lepas..pasni nk ngadap buku plak…ade lg 4 paper final exam ahaksss

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    gud luck!!!

    [Reply]

    joyah Reply:

    good lak yer nena….exam wat lekluk….

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    nena…

    gewd luck yea..

    azizwan(dot)com Reply:

    gud luck nena.. neway, klau rasa tension semacam tu, layan ler zonartis.. kot2 boleh hilangkan tension. hahaha..

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    hilangkan tension atau bertambah tambah tambah tambah tambah tambah lagi TENSION tu menatap komen2 kat sini… hahahahaha… :-D

  6. wikwiki says:

    November 3rd, 2009 at 5:37 pm

    i lyke..nyumy nyumy…hihihi

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    wah.. bukan main lagi brother wikwiki kita ni.

    [Reply]

    joyah Reply:

    per yg u lyke to bro wikwiki……amboi amboi amboi

    [Reply]

    nena Reply:

    ha ape yg yummy yummy ni…..mane lg gosip terbaru?
    kami dahagakan gossip terkini hik hik

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    bukan ape bro azizwan,kak joy n nena..

    da nama lelaki kan..kalau tgk pic gurl mcm ni tak melompat bukan nama aku lelaki..hihihi..

    peace every1..tp suka2 aku ni natijahnya aku tetap terkejut cemana leh tersebar pic mcm ni..personal tu..

    ROHAIFI AZRI Reply:

    uiks wikwiki, gambar mcm tu pun terlompat? aku nengok video fazura dulu terkujat gak ar, tp xar sampai terlompat…? bahagian tubuh mana yang ‘terlompat’ tu wikwiki… hohoho… terlebeh suda~… ;-)

    joyah Reply:

    hahahaha……bro Ro….bahaya bahaya……

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    adoi bro ro..hahaha
    tang mana melompat tuh biarlah rahsia..(ahai..!)
    yng fazura tu sah2 tipu..
    pic pn layan ape..kekeke

    ROHAIFI AZRI Reply:

    yg video fazura tu betul2 dia ke wikwiki… hu :-|

    wikwiki Reply:

    taklah bro…fazura lg chantek 10-0 dari pompuan kat video tu bro..hahaha
    tp kalau die tak kisah..aku leh tolong sah kan

    hahahahahaha

    shhhhh…..

    ROHAIFI AZRI Reply:

    hammmmbbbooooooiiiiii…..
    sejak bile jadik Pakar Sakit Puan ni??? :-D

    Putra333 Reply:

    ui..na kenapa jak mcm ni bah

    [Reply]

  7. luthtextile says:

    November 4th, 2009 at 11:54 am

    mantappppp…

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    xde la mantappp pun bro :-)
    kalo zila bakarin, mgkn ar mantoppp!!! :-D

    [Reply]

    Mr. Cuz Reply:

    zila bakarin??haha ape² pn mner² pompuan pn mantop bg lelaki yg sangap..haha

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    hahaha… kalo dah sangap, memang xdapek den nak nolong… :-D

    wikwiki Reply:

    zila bakarin???gulp!!!

    joyah Reply:

    mantop ker……x nampak per pn…….kosong jer…….

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    joy lg mantopppp! thanks joy, bg pic mcm nadia tu kat i. i simpan elok2, joy jgn bimbang… :-D

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    hahaha.. nk buat apa ngan gmbar joy tu bro? takkan nk berfantasi plak? :lol:

    mawy Reply:

    isk……
    .
    bro ro mengalami kelucahan nih….

    ROHAIFI AZRI Reply:

    mawy is BACK!!! :-)
    hahaha… aku gurau2 ngan joy je tu…
    jgn marah ek joy… :-D

    joyah Reply:

    dont worry… x mara….suke….:o

    wikwiki Reply:

    wut??

    wahahaha

    ROHAIFI AZRI Reply:

    buat2 terkujat plak wikwiki…
    kak joy pun punya fantasi tersendiri…
    kwang3x… :-D

    joyah Reply:

    hahaha mantop ker…kosong jer….

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    takpe joyah.. lain org lain pandangannya.. lgpun definisi mantap tu kan universel.. mana ler tau dia mksudkan mantap tang lain. kita tak tahu kan? hehehe..

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    betul tu… mungkin mantoppnye tu pada bahagian yang tidak terjangkau oleh kita… :-D
    .
    “nadia, walaupun ropamu tidak kukenal, tetapi lobang idungmu tetappp menjadi pujaannn hatikuuuu….!!!!” :-D

    wikwiki Reply:

    ahai…bro ro peminat nadia…da dapat detect da…haaa!!!

    ROHAIFI AZRI Reply:

    saje je aku selit2 ayat pilem seniman bujang lapuk tu wikwiki. xdenye aku minat Nadia tu… haha :-P

  8. Wanita Melayu Seksi says:

    November 5th, 2009 at 11:27 pm

    Best… memang best….

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    lalala i am loving it…yeah..

    [Reply]

  9. bae says:

    December 14th, 2009 at 11:05 am

    emmmmmmmm.. cute

    [Reply]

  10. ady says:

    December 29th, 2009 at 8:34 am

    melayu yang boleh!!!
    boleh blah..

    melayu terus layu..

    [Reply]

    nurul Reply:

    awak ady kampung ape???boleh kenalan ke…wajah awak mcm x-boy saye jer je..klau saye salah orang,sorray je lah..jgan ambil hati tau,nak tau je…

    [Reply]

  11. zero10 says:

    January 1st, 2010 at 12:29 pm

    gosip2 juge…. Jom kite main klik2. Klik je dapat duit best

    jangan buang masa lagi, jom daftar, klik sini http://www.dapatwang.com/?id=azfarzaim

    [Reply]

    intan syakira Reply:

    amenda la link ini heheheh

    [Reply]

  12. aBe says:

    January 15th, 2010 at 10:18 pm

    apa2 aja. takkan la gambar personal pon nak jadikan tatapan umum . tak gamour kot. dah ada gambar panas camtu… mana la tau leh jg glamour cam aku. hehehehe

    [Reply]

  13. poisonous sham says:

    January 24th, 2010 at 3:18 pm

    x menarik pun.skepenig.lurah pun xde

    [Reply]

  14. poisonous sham says:

    January 24th, 2010 at 3:19 pm

    eh silap tulis. *sekeping*

    [Reply]

    sheikh muzaffar Reply:

    eja la betol2 laen kali eh

    [Reply]

  15. norza mohd says:

    January 25th, 2010 at 12:31 pm

    apala nak heran sangat dgn gambor2 tu..sejak dari kecik mmg tak de pakaian punn..apa nak malunya….

    [Reply]

    sheikh muzaffar Reply:

    apa la ko ni,

    [Reply]

  16. yana says:

    February 14th, 2010 at 9:45 am

    sepatutnya dia ni x bley msok gdis melayu,gdis melayu haprak bley la…..

    [Reply]

    Aliesya Reply:

    hahaha..hapak dia

    [Reply]

  17. vie says:

    February 14th, 2010 at 12:14 pm

    bukan apa tu.. kan dah jadi trend ambik gambo macam ni.

    [Reply]

  18. budaknoob says:

    February 16th, 2010 at 12:00 am

    AKU TENGOK MCM PONDAN JERRRRR

    [Reply]

  19. BudakSakitPerut says:

    February 16th, 2010 at 12:03 am

    MACAM SETAN

    [Reply]

    sheikh muzaffar Reply:

    macam setannnnnn

    [Reply]

  20. anak malaysia says:

    February 18th, 2010 at 10:52 pm

    perempuan melayu yang bodoh & bahlol serta walikul….hahahaha…

    [Reply]

    sheikh muzaffar Reply:

    1 malaysia.setujuu

    [Reply]

    human Reply:

    so ko kawin ngan pompuan mne?? xkan la pompuan melayu kan?? eh mak ko org ape?? xkan la melayu kan?? 

    [Reply]

  21. aku says:

    March 1st, 2010 at 12:46 pm

    undi la lgi!!!
    dapat main sedap nih..

    [Reply]

    sheikh muzaffar Reply:

    umno mesti leh menang nyerr

    [Reply]

  22. aidi says:

    March 19th, 2010 at 10:49 am

    Apa yang kita tengok sebenarnya kecantikan luar sahaja. Tapi kat dalamnya busuk lagi membusukan.

    [Reply]

    jali Reply:

    betol tu,arap jgn la terpedaya dgn kelebihan pempuan ni,diorg mmg la cntik,yg laki mst tergoda nye,arap2 selidik dulu perwatakan diorng ni,kdg2 pempuan ni nmpak baik tapi x tentu gak sifat nyer,ntah baik ke x kan.so ati2 la yer.

    [Reply]

  23. sali says:

    April 4th, 2010 at 8:23 pm

    apa yg seksinya?..itu pon naik nafsu ke…haprak la lu orang..itulah terlampau berfikiran tertutup..sampai baru tgk pompuan pakai singlet pon dah naik nafsu..uhuhu..aidi-terer nya awak blh nampak hati dalam org busuk ke tak.dasat2..apa yg aku belajar pasal agama dari kecik..allah aje yg tau tu..tapi aidi pon tau la..dasat2..kalau dok sembahyang tunggang terbalik pon aku rasa tak dpt apa2 kalau dok jatuh hukum kat org macam tu..aku bukanlah menyokong artis dok bergambar camni..tapi pernah tak dgr perkataan privasi?artis pon manusia gak..kalau kita sendiri dok kat rumah berkelubung bagai ke? dok atas katil nak tido berketayap bagai ke? nak mandi dok sorang2 dlm toilet pon berkopiah bagai ke?aku berani kerat jari kalau takde pembaca pompuan kat sini yg pakai singlet tangkap gambar gitu..sbb die artis blh jatuh hukum sesuka hati.masalah nya ialah org yg menghantar gambar tu..dan penyebar gambar tu lah syaitan besar..dah dikira penyebar fitnah dan mengaibkan org lain..bukan artis tu gi tangkap gambar saje2 tunjuk depan org pon.sekian..maki dan hamun dari anda di alu2 kan

    [Reply]

    sheikh muzaffar Reply:

    awak bgus la

    [Reply]

    midazolam Reply:

    ni msti amek dlm hp arts neh..ade yg khianat or sj nk jtuhkn nm arts neh….sume neh biase dlm dunia arts..dlm komuniti…aku pn xsokong sesape.yg aku taw,aibkn org mmg prbuatan yg trok

    [Reply]

    human Reply:

    wow.. i agreee… org kite ni suke menilai org.. sbb dorg tau dorg g sorga kan??
    dan sangat membenci… pelik lah..

    [Reply]

    human Reply:

    mmg la dorg naik nafsu. jarang dapat tengok mcm ni.. klau nmpk breast mesti da jadi modal beronani drg.. dorang kne duk dlm utan. bru x jdi dosa.. sbb diri xle kawal kan?

    [Reply]

  24. mat says:

    April 13th, 2010 at 2:18 pm

    ape korng cter tu,mlas aku nak baca,xd gambar best2 ker.hekhek

    [Reply]

  25. presiden thailand says:

    April 13th, 2010 at 2:21 pm

    lawa nyer dia,huhu
    sawadikapp

    [Reply]

  26. lady says:

    April 14th, 2010 at 7:14 pm

    skt mata aku pndng gmbr cm tu,huhu

    [Reply]

    Lola Reply:

    Emm…..camne bole tersebar ek pic cam gitu,agak2 apa yg berlaku sebelum pic tu di ambik napa perlunya pic cam gitu diambik melainkn utk di jdkn koleksi…teeeetttt……

    [Reply]

  27. elwany says:

    April 20th, 2010 at 11:00 pm

    he x malu ke

    [Reply]

  28. sarah says:

    May 15th, 2010 at 9:44 pm

    ape nih?xcntik pon..cm mk nyah ader r….lantak ko lah,camne trplih msk gdis mlayu ea?

    [Reply]

  29. amia says:

    June 10th, 2010 at 2:02 pm

    i2 pn nak jelues aq pn bulih….gambar cam 2.haprak la lu….lg pn dia bukan juara pn gadis melayu2 tu

    [Reply]

  30. midazolam says:

    June 11th, 2010 at 11:16 pm

    nape nk d pertikaikn khdpn arts2?biala diorg dgn khdpn diorg..arts wjud utk jd hiburan kite(+ve)..yg elok kite trma,yg xelok jgn d gembar gemburkn..jgn d buka aib org..xbaik..insaflah smua yg mncari kslpn org neh,kite bkn tuhan.ini bkn cara utk menegur kslpn org.kite pn xsmpurna

    [Reply]

  31. Erik says:

    July 3rd, 2010 at 10:31 am

    dorang neh sume juz nk gelamor jek…bkn apa…lg pun lg bguis dapat tau skrung dri da jdi IKOn parah nti..hanya kesilapan mereka gadis2 melayu d luar sna jdi trcemar mcm downg yg xda harga diri…huhuhuhu…patutu nyer biar tuhan tarik sume kecntik downg..baru ada akalll…

    [Reply]

  32. bizal johan says:

    July 4th, 2010 at 1:21 pm

    RANCANAGAN NI MACAM BUAH YANG BUSUK HANYA MANANTI GUGUR SAJA .MANA TAK NYA

    LUARAN NAMPAK MANIS TAPI DALAM MACAM DIJAMAH ULAT.FIKIRLAH SENDIRI APA YANG PASTI RANCANGAN GADIS MELAYU NI GAGAL 100%.

    [Reply]

  33. farzel89 says:

    July 8th, 2010 at 4:51 pm

    kalu cmni..xyah la wat program cm ni..sia2x jer..
    cube try test cari yg tutup aurat ker..

    [Reply]

  34. Bruleur Graisse says:

    July 13th, 2010 at 4:15 am

    tak paham aku ngan pompuan ni, suka sangat tunjuk barang2 berharga dorang, simpan untuk suami je..jangan tunjuk kat semua orang..nasihat untuk pompuan2 sedunia.

    [Reply]

  35. norza mohd says:

    July 14th, 2010 at 8:30 am

    isu ni dah setahun berlaku..dah basi.. upload la gambar2 laen yg terkini..baru la gempak nak komen…

    [Reply]

  36. suzan says:

    July 18th, 2010 at 9:10 pm

    biase r adat mnuasia… setiap mnusia pasti akan melakukan kesilapan,,, kepada si dia bnyk-bnyk r besabar

    [Reply]

  37. Pregnancy Miracle says:

    July 20th, 2010 at 1:58 pm

    biasa je, inilah gadis melayu zaman internet..

    [Reply]

  38. rasya says:

    July 24th, 2010 at 4:40 pm

    klau ni btul2 gmbr dia…
    dia xlyak di pggl gadis melayu…mrosakkan imej gadis melayu je…

    [Reply]

  39. amia says:

    August 1st, 2010 at 5:44 pm

    gambar cam 2 pn nak heboh2kan…tp bgi aq dosa di sisi undang2…k la byeeeeeee…hehehe

    [Reply]

    kojek Reply:

    cantek la gmbr tu……..

    [Reply]

  40. PokMeJutawe says:

    August 5th, 2010 at 10:34 pm

    xfahamlah aku ni, pompan kalau nak tunjuk, tunjuk sumelah, jgn main sorokx lak. tak bestlah camni. gadis melayu boleh!

    [Reply]

  41. ayeh says:

    September 13th, 2010 at 12:46 pm

    gadis melayu ape ni….rmbut orennnn…

    [Reply]

  42. orang says:

    September 17th, 2010 at 3:55 am

    walaupun kubur lain2,apa yang dilarang Allah,tinggalkanla..bodo!!!

    [Reply]

  43. inn says:

    October 30th, 2010 at 6:04 pm

    memg tk ptot…
    biasenye kalau da msk prgrma cm ni..kire mcm wakil or ptot jdik icon pd semue gadis remaje….
    tp cm ni jdinye….

    [Reply]

  44. pujanggaseni says:

    December 10th, 2010 at 1:47 am

    ayyoo……. hancuss….

    vist n follow… tq..

    [Reply]

  45. isap jgn xisap says:

    January 10th, 2011 at 12:58 pm

    isap jgn xisap beb

    [Reply]

  46. asnazrie says:

    January 13th, 2011 at 11:45 pm

    lain kali tv3 selidik dulu latar belakang peserta gadis melayu….anak melayu jati tak macam ni…pastikan betul-betul bersopan baru boleh dipanggil gadis melayu…

    kalau frust tak menang sekali pun tak yah la sampai nak telanjang pulak….bongok namanya…

    [Reply]

  47. asnazrie says:

    January 13th, 2011 at 11:47 pm

    tersilap bukan tv3…tv9..tapi sama gak kan di bawah satu bumbung MEDIA PRIMA..

    [Reply]

  48. lynz says:

    January 26th, 2011 at 2:24 pm

    sape nadia ni wei,aku xknal pon ank org ni.canne leh ada lak pasal dia ni,cam bosan je muka dia

    [Reply]

  49. siti-anak jawa says:

    February 15th, 2011 at 12:36 pm

    gadis melayu mane wujud dah skg ni..yg bersopan santun mcm mak mertua carik pun blh dibilang ngan jari jer…klu tgk skang ni ramai yg terikut gaya arablah..indonlah…korealah..cam minah salleh pun ade..da hilang identiti melayunyer…ha nak salahkan sape?cuba anda bagi pendapat? boleh x jupe gadis melayu yg sebenar2 melayu kat malaysia nih? kat tanah melayu kite? mereka cuma melayu pada mykad tapi pada pandangan luaran mereka adalah campuran yg sy sebutkan tadi…melayukah hati mereka?

    [Reply]

  50. LIA says:

    April 9th, 2011 at 9:12 pm

    TAU HUKUM AGAMA KER TAK???
    SELAMBA JER MUKA TAYANG BODY…. TUHAN BAGI KECANTIKAN PADA DIRI AWAK TU BUKAN NAK KASI TAYANG SATU DUNIA….TAPI TUHAN NAK UJI KEIMANAN KAMU TAU TAK????? SAMA ADA KAMU TU TAU HUKUM AGAMA ISLAM ATAU TIDAK…..ADA BELAJAR KER MASA KECIK2 SAMPAI KE BESAR??? KALAU TAU TAKKAN BOLEH JADI MACAM NI……… KAN SELURUH TUBUH WANITA ITU AURAT MELAINKAN MUKA DAN KEDUA TAPAK TANGAN !!!!! INI GAMBAR SAMPAI NAK TERKELUAR BUAH DADA TU ….BAIK TANGGAL JER …SENANG ORANG TENGOK!!!!!!
    INGATLAH APA YANG KAMU BUAT INI AKAN KAMU JAWAB DEPAN ALLAH NANTI….DAN SEGALA RAKAMAN KEHDUPAN KITA DI DUNIA INI AKAN DITAYANGKAN SEMULA DI DEPAN ALLAH DENGAN TIDAK ADA SEDIKITKAN YANG TERTINGGAL ….

    MALU KAN…DEPAN ALLAH PULAK TU ….

    [Reply]

  51. Hassan Bin Junaidi says:

    May 30th, 2011 at 9:31 pm

    Bagi aku amat sukar nak percayakan gambar tersebut. Mungkin gambar gabungan saja. Ah! bohong . Tak kan Melayu buat macam tu. Walaupun MUDAH LUPA. Buat fitnah amat besar dosanya.

    [Reply]

  52. lelaki says:

    June 27th, 2011 at 4:01 pm

    astaghfirullahalazim..

    [Reply]

  53. teropongsiang says:

    September 15th, 2011 at 10:40 am

    Kenapalah artis melayu kita begitu mudah dn murahnya mendedah sana sini.kalau semata2 nak jadi public figure,hingga menjatuhkan maruah begitu terus sekali,apalah faedahnya..

    [Reply]

  54. malik says:

    November 26th, 2011 at 11:34 am

    sape2 nak beli jus monavie murah bleh call/sms aku di talian 0125047896
    sekotak 400
    6 kotak 1110
    utk kesihatan anda sekeluarga

    [Reply]

    juharry Reply:

    jus gapo tu abe

    [Reply]

  55. Ron says:

    February 9th, 2012 at 9:19 am

    nasi lemak pn setakat 50sen xpyh la nk tunjuk2…. kalu rm3ringgit tu, nk geram la jugak

    [Reply]

  56. D'Boy says:

    April 6th, 2012 at 2:53 am

    Mati2 aku igt bapok Jln P.Ramlee td.Nsb ade nama Nadia.
    Siang Naim malam Nadia bleh jadi gak.haha

    [Reply]

  57. ALIESYA says:

    March 6th, 2013 at 4:13 pm

    haha..no coment

    [Reply]

  58. zaieyma says:

    April 6th, 2013 at 4:28 pm

    ubah la perangai….ingat kat allah bagy yg islam ….

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D