(Panas!) Gambar Mesra Khairul Fahmi Che Mat Bersama Shida Harmi Dan Mesej Kontroversi

Sunday, November 27, 2011 20:26
Posted in category Gambar, Kontroversi, Panas

Speechless kami dibuatnya bila membaca dua screenshot Blackberry Messager (BBM) yang diemelkan kepada kami yang mana ianya dikatakan mesej antara Khairul Fahmi Che Mat atau lebih famous dengan panggilan Apek dan Shida Harmi sekitar bulan Ogos 2011. Apa tidaknya, dalam mesej tu ada kenyataan yang akan membuat sesiapa saja berkata ‘biar betul?’ atau dalam erti kata lain penuh kontroversi. Tidak percaya, anda bacalah sendiri.

GAMBAR MESRA KHAIRUL FAHMI CHE MAT BERSAMA SHIDA HARMI

GAMBAR MESRA KHAIRUL FAHMI CHE MAT BERSAMA SHIDA HARMI

Bukan itu sahaja, pengirim emel yang tidak mahu identitinya dinyatakan turut menyertakan empat keping gambar Apek bersama Shida Harmi dalam keadaan yang begitu mesra persis pasangan yang sedang hangat bercinta. Kat bawah ni gambar-gambar tersebut.

GAMBAR MESRA KHAIRUL FAHMI CHE MAT BERSAMA SHIDA HARMI

GAMBAR MESRA KHAIRUL FAHMI CHE MAT BERSAMA SHIDA HARMI

GAMBAR MESRA KHAIRUL FAHMI CHE MAT BERSAMA SHIDA HARMI

GAMBAR MESRA KHAIRUL FAHMI CHE MAT BERSAMA SHIDA HARMI

See, sangat mesra bukan?

Oh ya, walaupun gambar-gambar di atas dikirimkan kepada kami melalui emel, tapi kami tahu ianya diperolehi dari blog rotikaya.com seperti yang dapat dilihat pada gambar. So, kredit penuh kepada rotikaya.com dan terima kasih kepada pengirim emel.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

20 Responses to “(Panas!) Gambar Mesra Khairul Fahmi Che Mat Bersama Shida Harmi Dan Mesej Kontroversi”

  1. Orang Akaun says:

    November 27th, 2011 at 9:51 pm

    lepas ni nazmi pulak…

    [Reply]

  2. nany says:

    November 28th, 2011 at 8:57 am

    ulppssss……

    [Reply]

  3. luqman hakim says:

    November 28th, 2011 at 1:01 pm

    abislah si apek ni lps ni lepas satu satu tapi prestasi lama ke teruk bab pompuan lama ke dahsyat nasib baik si elia tu selamat ya.bersyukur kerana putus tunang dahulu.kalau x mkn hatilah kau ya elia.

    [Reply]

  4. laili says:

    November 28th, 2011 at 1:03 pm

    siapa nadzim

    [Reply]

  5. narsha says:

    November 28th, 2011 at 4:24 pm

    hape jenis pompuan la nie… murahan. masa syok, sume nak bg kat mamat tu.. ble dah kene tinggal, nak kecoh satu malaysia.. dah tau sebaik mane pun apek tu die tetap jantan.. kontrovesi mengalahkan artis… la ni satu malaysia ko da tido ngan die.. bangga sangat ke?????????? xmalu nak cter kat org yg awak tu da rosak??????????..

    [Reply]

  6. cik ayu coklat says:

    November 29th, 2011 at 10:03 pm

    Ishhh….ishhh…. Akhir zaman sungguh. Tak yah la canang satu dunia apa keburukan yang kita dah buat. Masyarakat kita lebih menyalahkan perempuan daripada lelaki walalupun kedua2nya bersalah.

    [Reply]

  7. milia says:

    November 30th, 2011 at 7:45 am

    memalukan je lah kn…

    [Reply]

    angelina jolie Reply:

    elok la tu…lelaki yang baik utk perempuan yg baik, yg prmpuan tu bdk miskin.. pkai xckup kain, yg lelaki tak ada iman..kalu ada iman, dia tak bergaul dgn golongan murahan…

    [Reply]

  8. mamekdhin says:

    November 30th, 2011 at 7:55 am

    Anak sape la pompuan tu ye? Ayah & emak dia tak kisah ke? Atau anak yatim piatu ….!!!!

    [Reply]

    awe Reply:

    bapa borak anak rintik

    [Reply]

  9. (Video) Shida Harmi Nafi Edar Gambar Panas Bersama Apek | Zon Artis says:

    November 30th, 2011 at 10:16 am

    [...] tapi mesra’ dia bersama Apek yang tersebar baru-baru ini dan kami ada kongsikannya di sini. Dalam pada itu, Shida Harmi turut menafikan bahawa gambar-gambar itu bukan disebarkan olehnya. [...]

  10. awe says:

    November 30th, 2011 at 10:38 am

    taubatlah fahmi… tak pernah ada pemain bola hebat di malaysia spt kau..hebat menjaga gawang dan hebat di luar sana dgn maksiat… adakah kau nak pilih bakal ibu kpd anak2 kau dr spesis yg rosak akhlaknya, atau kau memang suka kau ni jenis rosak iman dan akhlak, malu tuan guru nik aziz ada rakyat kelantan mcm kau ni

    [Reply]

  11. ayamas says:

    December 1st, 2011 at 7:34 am

    adoyai.. kalau yer pown x yah la nak salahkan sebelah pihak jer…. klu betul la bnda x senonoh tu berlaku, due2 la yang salah… x kesah anak menteri sekali pown..

    [Reply]

  12. angelina jolie says:

    December 2nd, 2011 at 4:02 pm

    bagus pulak bakal suami si shida ni! hrp2 dia dapt belikan si shida baju yg elok sbg prmpuan islam..smga berkekalan hingga akhir hayat. insyallah. kpd bekas tunang apek…anda melakukan tindakan yg bijak dgn memutuskan prtunangan. byk lg lelaki lain yg lbh berkualiti drpd si apek ni..

    [Reply]

  13. babe says:

    December 2nd, 2011 at 7:00 pm

    mcm gambar zaman dulu2 je. hurm, mcm2.

    [Reply]

  14. listener says:

    December 3rd, 2011 at 6:52 pm

    What wrong with this. Come on. Just let them do what they like.. Every ppl has own mistake, nobody perfect remember. Im just hoping this wil be pass. What we want he still our hero.. N need him for our soccer. Cheers

    [Reply]

  15. nena says:

    December 5th, 2011 at 2:00 pm

    biarkan diorg hanyut mcmni..?elo..shida tu kate da nk kawin,tp b4 ni mcm ni ko..?lepak dgn apek even da tunang,siap tyg breast..ambik gmbr mcm tu…elok je apek parking tgn kt ats brest ko..adei…..

    [Reply]

  16. Hamba Allah says:

    December 6th, 2011 at 2:21 am

    yeeker benar citer niey…. adesss… klau benar pun i say no comment… n klau slah pun i say no comment… snang ceta… sumanya -no comment-
    Firman Allah bermaksud: “Wahai orang yang beriman, jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidik (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara tidak diingini, dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) sehingga menyebabkan kamu menyesali perkara yang kamu lakukan.” (Surah al-Hujurat, ayat 6)

    [Reply]

  17. no namae says:

    December 7th, 2011 at 4:47 pm

    agak2 arr apex urn klw na cetus kntroversi jgn lhaa cri publisiti yg b0le mnyebabkan trjurusnye kmo0 ke arah pnzinaan . .da terang2 dlm quran tertulis yg laky bersentuhan dgn pmpuan bkn muhrim brdosa . .ny plax da smpy brpeluk-peluk . .
    nauzzubillah . .azab Allah skrg bkn tmggu kt akhirat lgy ,skrg Dia byar cash lgy . .
    insaf lhaa . .

    [Reply]

  18. miszz along says:

    January 20th, 2012 at 1:12 pm

    ter0ok bt0ol khairul fahmi ne…ck0op2 r…bnyak sngat r awek dye ne…

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D