(Panas) Diana Amir Bela Jantan dan Kaki Seks?

Monday, May 10, 2010 21:39
Posted in category Gambar, Panas

Diana Amir, Gambar Diana Amir, Gambar Bogel Diana Amir, Gambar Seksi Diana Amir, Gambar-Gambar Lucah, Melayu Boleh Collection, Gambar Bogel Pelajar UiTMKalau dulu, gambar Diana Amir bersama seorang lelaki (kekasih’nya mungkin) tersebar kat internet ni, kali ini kami dikejutkan pula dengan satu kenyataan yang ditulis kat Faceboook (Fan Pages) Majalah Remaja dimana Diana Amir dikatakan seorang kaki seks dan ‘membela jantan’. Woot! Bahaya ni.

Walau bagaimanapun, kami tak pasti sama ada kenyataan yang dituliskan itu sahih atau hanya rekaan semata-mata. Maklumlah, kat internet ni orang boleh tulis apa sahaja yang diorang suka walaupun tanpa bukti. Kan? Apa-apa pun, korang boleh baca kenyataan tu kat bawah ni dan anda tentukan.

Diana Amir

Lebih lanjut, korang boleh lihat KAT SINI. Itupun kalau masih ada ler. Maklumlah, benda-benda sensitif macam ni bila-bila masa je boleh kena delete oleh tuan tanah. Huhu.. Sebagai rujukan, Khairul Amir dan Shamsul Amir tu adalah abang kepada Diana Amir. Manakala Dodi seperti yang ditulis adalah nama samaran Diana Amir.

Ok! Kami tinggalkan anda dengan kenyataan tu dan sama ada ianya betul atau fitnah semata-mata, hanya mereka-mereka dan tuan punya badan je yang tahu hal sebenar. Apa-apa pun, korang yang tak pernah melihat gambar yang kami maksudkan kat atas tu, nah! kami sajikan’nya kepada korang. Apa lagi? Layanlah. Hehehee..

Diana Amir Seksi, Diana Amir Facebook, Diana Amir Merokok, Diana Amir Bertudung, Diana Amir Blog, Diana Amir Bersosial, Diana Amir Biodata, Diana Amir Sunsilk, Gambar Diana Amir Bersosial Bersama Kekasih, Gambar Seksi Diana Amir

Diana Amir Seksi, Diana Amir Facebook, Diana Amir Merokok, Diana Amir Bertudung, Diana Amir Blog, Diana Amir Bersosial, Diana Amir Biodata, Diana Amir Sunsilk, Gambar Diana Amir Bersosial Bersama Kekasih, Gambar Seksi Diana Amir

Diana Amir Seksi, Diana Amir Facebook, Diana Amir Merokok, Diana Amir Bertudung, Diana Amir Blog, Diana Amir Bersosial, Diana Amir Biodata, Diana Amir Sunsilk, Gambar Diana Amir Bersosial Bersama Kekasih, Gambar Seksi Diana Amir

Diana Amir Seksi, Diana Amir Facebook, Diana Amir Merokok, Diana Amir Bertudung, Diana Amir Blog, Diana Amir Bersosial, Diana Amir Biodata, Diana Amir Sunsilk, Gambar Diana Amir Bersosial Bersama Kekasih, Gambar Seksi Diana Amir

Diana Amir Seksi, Diana Amir Facebook, Diana Amir Merokok, Diana Amir Bertudung, Diana Amir Blog, Diana Amir Bersosial, Diana Amir Biodata, Diana Amir Sunsilk, Gambar Diana Amir Bersosial Bersama Kekasih, Gambar Seksi Diana Amir

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

18 Responses to “(Panas) Diana Amir Bela Jantan dan Kaki Seks?”

  1. x-po says:

    May 10th, 2010 at 10:10 pm

    rugi dan kesian kan org2 cntik cam dia ni berperangai cmtu..alangkah bgs kalau dia berperwatakkan baik dan solehah..mesti cantik sgt2..mesti nmpk cam sempurna sgt2..sejuk je mata nk jadikan wife..kalau aku, dh reject awl2 kalau cmni, biarlah cntik pun

    [Reply]

  2. choi says:

    May 12th, 2010 at 5:11 am

    die delete komen siot…. loser betoi! siap tukaq name fb lg… aku pon slalu nmpk dodi nih kt slippery senoritas..agk kaki jantan sikit lar..ayat sket dh bley dpt..

    [Reply]

  3. ejen 108 says:

    May 12th, 2010 at 12:53 pm

    dah x de kerja lain agknye….gaji artis tu x cukup ke diana????!!!!!

    [Reply]

  4. Wan says:

    May 12th, 2010 at 10:31 pm

    ish.. ish.. ish.. 

    [Reply]

  5. isteri klimaks says:

    May 14th, 2010 at 12:07 pm

    kaki seks?biar betul…

    [Reply]

  6. D says:

    May 16th, 2010 at 3:57 pm

    laa, itu gmbr biasa2 je dgn kengkwn.. takkan itu pn korang da label kaki seks n bela jantan.. itu cuma gmbr kgkwn dia la… phati btul2 k?

    [Reply]

    x suka statement mcm ni Reply:

    besa kau kta..berpeluk jantan bkan mahram dkatakan besa..ak tgok skrg..sbb suma dh jadikn benda2 ni sbagai kebiasaan..mcm peluk jantan betina suka2 atas dasar kawan,kuar gi kelab bagai..lama2 dh x rsa berdosa/bersalah.x phm manusia skrg.mcm pa tah.

    [Reply]

  7. nur_iman says:

    May 20th, 2010 at 9:20 pm

    napa la manusia mudah lupa diri ek??xingat pada tuhan ke??nak mati bila2 masa saja..tkut xsempat taubat jek…

    [Reply]

  8. princess says:

    May 21st, 2010 at 11:18 am

    mmg sukar utk mencari wanita yang cantik, cerdik dan terdidik….

    [Reply]

  9. naney says:

    June 4th, 2010 at 9:53 am

    ap la nk jd ngan korNG NIE INSAF2 LA….ARAP MUKA JER LAWA TP PRNGI X SNONOH

    [Reply]

  10. aini says:

    August 6th, 2010 at 1:02 pm

    hye you all

    [Reply]

  11. aku says:

    September 3rd, 2010 at 12:16 am

    aku hansome g..kaya lak tu,pilih la aku…huhu..

    [Reply]

  12. nazira says:

    November 11th, 2010 at 12:44 pm

    pic mcm ni pun mo kc jadi isu ka?taubat la kamurang

    [Reply]

  13. iman says:

    November 12th, 2010 at 9:33 pm

    ish seks betul diana amir ni

    [Reply]

  14. Ric Crude says:

    December 7th, 2010 at 11:13 pm

    kesial la dia. itu punbaru je gambar..belum lagi gambar yang sebedar. jangan la buat fitna dan baki-baki orang.

    [Reply]

  15. syuddy says:

    February 9th, 2011 at 2:07 pm

    biarlah dye dgn hidup dye . asal kn dye x kacau life owg sudeh . n aslakan dye happy dgn life dye .

    [Reply]

  16. Cik Majid's Crew says:

    March 8th, 2011 at 7:05 pm

    BATAK ar dak2 ney…lg2 yg dlm FB tuh…da le pondan xsdar diri g…PUNAYA dye sndri tpesong de ati nk kondem mcm bangang….lau nk nasihat leh hadap la dol ney nk kutuk2 pe dpt??
    ko jeles ke NYAH….!!

    [Reply]

  17. Hamba Allah says:

    March 7th, 2012 at 11:21 pm

    Assalamualaikum buat Hamba Allah smue…… kite sbgai khalifah yg dcipta NYA untk bernafas d muka bumi ni dkrniakan akal dan fkiran…..rse cnta dan syg…..oleh itu jgn la kite mmbnci sesame mnsia
    ……kita smue mnusia biase je…smuenye ade kkurangan…..smua org xprnah lari dri ksilapan,….sbb tu ALLAH buke pntu `TAUBAT~ untuk umtnye2…smua org brhak untuk mndapat keampunan dri DIA….Jgn la ske sgt nk ftnah org,ssh nk jwb kat bwh sne… Jgn sbuk bkak aib org,fkirla klu jdi dkt dri kite plak….Smua org ade kkurangan… buat pmbaca smue,jgn la kite mudh nk prcye dgn crite2 cmni…..sbuk nk jtuhkan org ,mlukan org……Asal citer mcmni je,,cpat jer smpai pstu prcye…bnde yg elok2 dkate hipokrit la ,jalang la……Astaghfirullahalaazim…hentikn la…. muhasabah dri kiter blik…. assalamualaikum…..dari Hamba Allah……..Buat diana,aggpla yg jdi skarang cbaan dn ujian dari Allah… Allah xkan mguji umtnye klu die xsyg kite….mhnla pade dia…ssungguhnye die lbih mgetahui…amin…..truskan perjuangan awk Diana……..

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D