(Panas) Bekas suami dedah hubungan sulit Norish

Friday, May 1, 2009 5:18
Posted in category Panas

Jika sebelum ini kita hanya mendengar penjelasan daripada sebelah pihak sahaja iaitu Norish Karman mengenai perceraian beliau dengan bekas suami. Kali ini, bekas suami pula tampil memberi penjelasan.

Datuk Hashimuddin Abdul Kadir

Zon Artis terkejut seketika bila bekas suami Norish Karman iaitu Datuk Hashimuddin Abdul Kadir, 61, menjelaskan bahawa punca perceraian mereka adalah kerana Norish Karman mempunyai hubungan sulit dengan Mohd. Luqman Mohd. Amin yang juga merupakan abang kepada penyanyi Faradhiya.

Khabarnya lagi, Norish Karman dan Luqman telah menjalinkan hubungan sejak tahun 2007 dan berlanjutan sehingga kini walaupun Datuk Hashimuddin Abdul Kadir pernah memberi amaran kepada Luqman agar memutuskan hubungan diantara mereka.

Malah lebih mengejutkan lagi bila bekas suami Norish Karman menyatakan yang bekas isterinya itu pernah melakukan hubungan sulit dengan Luqman semasa mereka masih lagi hidup sebagai suami isteri yang sah.

Alahai, apa sudah jadi? Jika sebelum ini Norish Karman hanya menuding jari kepada bekas suaminya tapi kini segalanya telah terbongkar. Dan jika apa yang dinyatakan oleh bekas suami Norish Karman ini benar, maka kami di Zon Artis tabik spring kepada Datuk diatas tindakan beliau menceraikan Norish Karman.

Bukan kami suka melihat rumahtangga orang porak-peranda, tapi kami rasakan ianya adalah jalan terbaik apabila si isteri sudah membelakangi suami. Untuk berita penuh, anda boleh baca [di sini].

Zon Artis: Alahai Luqman, dah berapa juta duit datuk tu kau habiskan. Saja jadikan Norish sebagai orang tengah kan? Shame on you la dude.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Responses to “(Panas) Bekas suami dedah hubungan sulit Norish”

  1. Zahrul says:

    May 1st, 2009 at 5:28 am

    Zon Artis memang best dan jom ramai-ramai join contest yang Zon Artis anjurkan.

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    hi zahrul.. tak pernah nampak pun sblm ni. memang cuma nk jd 1st komenter je ke? hehe..

    apa2 pun nice try dan slmt datang kami ucapkan.. rajin2 la masuk blog ni yer :)

    [Reply]

  2. muhdzahari says:

    May 1st, 2009 at 6:18 am

    Zon Artis memang best dan jom ramai-ramai join contest yang Zon Artis anjurkan.

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    huhu zahri, kamu terlewat sedikit.. takpe, byk lg masa utk jd 1st komenter. siapa tahu lps ni dan seterusnya kamu akan jd 1st komenter sehinggalah kesemua duit tu menjadi milik kamu. hehe..

    [Reply]

    muhdzahari Reply:

    aik? asal td aku rase macam takde komen ek? tu yg aku post tu.
    haih~

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    komen dia dalam kotak approve.. tu yg lambat sket klaur. don’t worry, lps ni try la jd yg lebih pantas dan tangkas. hehe

  3. hydir says:

    May 2nd, 2009 at 7:05 am

    artis2 skrg mcm syi*l
    main blkg jer skrg ni .. :P

    [Reply]

  4. nurash says:

    May 2nd, 2009 at 8:12 am

    ex laki dia dah tua..so jumpe anak ikan,terus tergoda dowh..

    [Reply]

  5. syazwanimuhamad says:

    May 2nd, 2009 at 12:30 pm

    ala biase la dunia artis dh jd asam garam kawin cerai ..pastu ungkit kisah lame… pastu gaduh dapat la publisitsi murahan..nk jd galmour la kt nyer.hahhahahha

    [Reply]

  6. syazwanimuhamad says:

    May 2nd, 2009 at 12:44 pm

    meh pakat ramai2 singgah blog den..hehehehe den kekurangan idea la…

    [Reply]

  7. Jenjenny says:

    May 14th, 2009 at 12:15 pm

    laki dia dah cam gitu, mana larat nak sondol lagi. tu yang dia minta sondol dgn laki lain tu. Oppss…telebeh suda!

    [Reply]

  8. eiluj says:

    March 20th, 2010 at 4:04 pm

    ehm…manusia yg xreti nk bsyukur…NK…NK…xsangka lak awk jenis pompuan mcm tuh…wallahualam..seburuk mn pun suami, dia dah Allah tentukn tuk awk..takutnyer, azab Allah swt thadap istri yg curang…nauzubillah…lelaki DAYUS adalh lelaki yg nk hidup senang tetapi mnumpang harta ppuan..apatah lg harta tuh bkan milik pompuan tuh…astaqfirullahallazim..

    [Reply]

  9. pucung karau says:

    May 5th, 2010 at 12:28 pm

    mcm pelacur lah bini dia,

    [Reply]

  10. pucung karau says:

    May 5th, 2010 at 12:29 pm

    actually banyak org on sudah,rugi sapa kawin dgn dia

    [Reply]

  11. atok says:

    May 5th, 2010 at 12:33 pm

    alah artis tak tutup aurat tak heran lah makan hasil subhah ending mcm ni lah hidup takde hidayah 

    [Reply]

    wan Reply:

    tak semua artis bergitu….

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D