(Lirik Lagu) Ku Ada Kamu – Adira AF8

Sunday, May 23, 2010 5:07
Posted in category Lagu & Lirik, Video

LIRIK LAGU KU ADA KAMU – ADIRA AF8

Di kala ku kehilangan
Di dalam kegelapan
Kau suluhkan sinar petunjuk
Di kala ku kesedihan
Kau ukirkan senyuman
Dengan penuh sabar memujuk

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Di kala aku tak pasti
Kau tampil dengan berani
Membimbing agar lebih yakin
Dan bila hidup penuh soalan
Kau berikan jawapan
Melengkap semua kekurangan

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Tidak mungkin diri ini mampu hidup tanpa doronganmu
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

IKLAN: Jom layari www.zonbebas.com

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

185 Responses to “(Lirik Lagu) Ku Ada Kamu – Adira AF8”

  1. kulanz says:

    May 23rd, 2010 at 2:03 pm

    aku dah download clip ni.. thanks

    [Reply]

    sznshaza Reply:

    camna nyek nakkan lagu2 ni…. terutama lagu shahir tu

    [Reply]

    iping liz Reply:

    saya lgi minat dgn lagu adira best sangat klu di nanyi membuatkan org nangis.

    [Reply]

    sHa CUTe Reply:

    betul2…saya sokong awak…

    wardah Reply:

    betul,betul,betul….
    best…..

    chamine Reply:

    btol3.saya sokong juga

    ena Reply:

    sya sangat berminat dgn adira ……….

    nur hasya kelate Reply:

    orang menangis sampai banjir..hehehe aku gurau je

    sara Reply:

    ye ke…
    tpi kdg2 rse gop arh cdey nye…

    nadiasyaheera Reply:

    btl3

    liza Reply:

    nak download kat 4shared la,, pa ssah2,, :D

    [Reply]

    sarah Replay: Reply:

    ya betul tuh……..

    buterfly Reply:

    boring la lagu shahir

    [Reply]

    nur hasya Reply:

    aku tak boring pun

    fea Reply:

    ha ah au pun x boring

    fatin cyunk Reply:

    siapa kata boring….
    lagi best ada lah…

    nadiasyaheera Reply:

    memang pun

    nadiasyaheera Reply:

    betul 2.

    pka tumel Reply:

    skit larh bowingnyer . , huhu . .

    zoey gilaxx Reply:

    dress syahir look like dracula .. mse kt AJL

    [Reply]

    pka tumel Reply:

    tauk x perk . ,(^.^) . .

    nadiasyaheera Reply:

    lagu shahir tak best pun!

    [Reply]

    nur hasya kelate Reply:

    aku pun nak download jugok

    [Reply]

    femila rianna ann Reply:

    yA . . . . .SayA p0wN MINat kaT AdIRa

    [Reply]

    nur aien Reply:

    yup……sye p0n minat adira jugk??

    pka tumel Reply:

    kte own mnat adira !!!!!!!!!!!!!!!!

    MATACELIK Reply:

    seb bek adira lawa kalau tak aku tak minat… hahaha…

    [Reply]

  2. sznshaza says:

    May 23rd, 2010 at 2:49 pm

    Tahniah! memang dah dijangkakan Shahir akan menjuarai AF8 musim ini… dari mula sehingga dia keluar dan afundi masuk… bagus dan congrat to Astro… becoz’ the right person the right song, ‘JUARA’ for him!… dan dijangkakan jua Adira ke dua dan ketiga Daus dan Maulana ke 4… Tahniah seangat… to Shahir… just work up cheerio 4u! & kekalkan Macho dan renungan romantis anda!… Bravo!!!

    [Reply]

    eyza_eyzaty Reply:

    btol tu…ak ska sume student af kali ney…
    sume the best…terutama shahir…

    [Reply]

    sHa CUTe Reply:

    kenapa pulak terutamanya shahir?

    [Reply]

    nur hasya Reply:

    sebab dia kan champion AF8…..hahaha………

    chamine Reply:

    aq ingat mau no.5 rupa2nyer iwan tak best lah

    [Reply]

    syafiqah ramli Reply:

    YEZ! mmg patut shahir menang..

    [Reply]

    nur hasya Reply:

    memang shahir layak jadi champion SHAHIR ARE THE CHAMPION

    [Reply]

    femila rianna ann Reply:

    HEi aWaK minaT kAt shair yyyyyaaaaaa?????????

    saya minat kat adira

    [Reply]

    nadiasyaheera Reply:

    sya sokong awk sgt2

    pka tumel Reply:

    x mnat shahir . , mnat adira . .

    fatin cyunk Reply:

    betul3…
    semua murid af tahunni…
    memang sepoting…
    syok kalau tengok af tahun ni………
    hahahahahaha……….

    [Reply]

    pka tumel Reply:

    cebet jex . , haha , . jgn mwah , .huhu . ,

    [Reply]

  3. zENn says:

    May 24th, 2010 at 11:34 am

    Ku Ada Kamu..real best! tahniah utk Adira wlu x jd juara KAMU ttp da best!!!

    [Reply]

    fatin cyunk Reply:

    suara nya macam……
    pernah dengar dalam…..
    lagu lain….
    sebelum dye jadi artis….
    memang the best…

    [Reply]

    nadiasyaheera Reply:

    i love you so much adira

    [Reply]

    pka tumel Reply:

    do you lesbian ? ! haha . . guaw jex . .

    [Reply]

  4. syasya says:

    May 25th, 2010 at 1:19 pm

    adira you is the best………..bleh dak nak ambik akak sbagai akak angkat…..sbab you cute lah …………..ADIRA IS JUARA .i harap you akan bhagia d dunia dan d akhirat..I LOVE YOU ADIRA

    [Reply]

    syasya Reply:

    SYASYA NAK KENALAN BLEH

    [Reply]

    anice Reply:

    Bleh bha….

    [Reply]

    chamine Reply:

    btol3….syasya nk knl dengan sapa???

    nadiasyaheera Reply:

    sya nk jdi adk angkat awk adira

    [Reply]

  5. jajaokajak says:

    May 25th, 2010 at 2:57 pm

    hai i jaja ok…

    [Reply]

    nadiasyaheera Reply:

    x ok pun

    [Reply]

  6. fukuchan says:

    May 25th, 2010 at 3:20 pm

    syasya : i sokong you …. walaupun adira tak jdi juara kan … but she is the winner for me … and olso she has a pakej … rupa pown leh tahan …. hehe ^_^

    [Reply]

    morita suzuka (just like you) Reply:

    hmm….tul uh walaupun adira not a winner af tapi ebat ugak dia i like adira!!!

    [Reply]

  7. Min-MiN!! says:

    May 28th, 2010 at 5:49 pm

    Adira…u r the best…walau x jora,u ttp best from shahir!!!!!!!!!!!

    [Reply]

    rock_student Reply:

    Betul_betul…. shahir sepatutnya tmpat ke 3…

    [Reply]

    sHa CUTe Reply:

    tak la…shahir patut tempat ke dua..adira patut tempat pertama.

    [Reply]

    nur hasya Reply:

    betul jugak tu,suara dia kan merdu,jika cermin pecah dia menyanyi mesti cermin akan jadi macam asalnya.

    nadiasyaheera Reply:

    yessssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    [Reply]

  8. aefy says:

    June 5th, 2010 at 3:47 pm

    suara adira sungguh merdu lah,tahniah krna msk final…ok teruskan usaha ok bar…

    ~GOOD LUCK~

    [Reply]

    femila rianna ann Reply:

    yAA . . . saya POWN minat kat adirah huhuhuhu…….

    esok saya nak jumpa adirah la

    hhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……………………..

    [Reply]

  9. rock_student says:

    June 6th, 2010 at 7:32 pm

    Adira sepatut nya no 1.. shahir kesian jer….tu dpt no 1…..

    [Reply]

    nadiasyaheera Reply:

    sbb dia ade ramai peminat tergila-gila kat shahir2

    [Reply]

  10. rock_student says:

    June 6th, 2010 at 7:39 pm

    JUARA AF8
    1:ADIRA=KU ADA KAMU
    2:DAUS=KENAPA?
    3:IWAN=VIP
    4:MAULANA=RSVP
    5:SHAHIR=KEBAHAGIAAN DALAM PERPISAHAN

    [Reply]

    Min-MiN!! Reply:

    Rock,u r right!!!!Shahirv x ley jdi jore……………

    [Reply]

    chamine Reply:

    1.SHAHIR=KEBAHAGIAN DALAM PERPISAHAN
    2.ADIRA=KU ADA KAMU
    3.DAUS=KENAPA???
    4.MAULANA=RSVP
    5.IWAN=V.I.P
    baru lah btol

    [Reply]

    syaca Reply:

    mana boleh cm tu

    [Reply]

    buterfly Reply:

    shahir boring
    patut nyerr adira yang akan jadi juara

    nur hasya Reply:

    kenapa tak boleh nyer betul yang dia cakap tu…hahaha…………..

    nadiasyaheera Reply:

    betul 2 shahir nombor 5

    [Reply]

  11. cuteboy says:

    June 8th, 2010 at 10:07 am

    sepatutnya adira kena menang!!!!! sebab adira suara best
    harap-harap dapat buat album lagi best @ALL THE BEST FOR YOU@

    [Reply]

    buterfly Reply:

    cuteboy u right

    [Reply]

    nur hasya Reply:

    ye ke kut kut kau nak kat dia

    [Reply]

  12. cuteboy says:

    June 8th, 2010 at 10:21 am

    SHAHIR MENANG DENGAN UNDIAN .KALAU TIADA UNDIAN MESTI X MENANG SHAHIR .X PE ADIRA X MENANG DAN SAYA PASTI DIA SANGAT BERBAKAT .ADIRA PILIH LAGU MEMANG BEST .

    [Reply]

    sHa CUTe Reply:

    tak semestinya…suara shahir best jugak…

    [Reply]

    syaca Reply:

    btol3.tak sepatut nye cuteboy

    [Reply]

  13. nor roszairaniey says:

    June 9th, 2010 at 11:58 am

    hye adira akue nie peminat kau hehhehhehe
    ko apa khabar adira

    [Reply]

    nur hasya Reply:

    berangan betul dia ni…..hihihi…………..

    [Reply]

  14. nor roszairaniey says:

    June 9th, 2010 at 12:00 pm

    mmmmmmmm akue pun minat juax sih iwn yg dia nyayi v.i.p alah cute nya dia sih iwan mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    [Reply]

  15. nor roszairaniey says:

    June 9th, 2010 at 12:06 pm

    iya betul tuh kalu inda di undi mesti x menang kan

    [Reply]

  16. nor roszairaniey says:

    June 9th, 2010 at 12:09 pm

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm teda org ka disini

    [Reply]

  17. sHa CUTe says:

    June 9th, 2010 at 5:07 pm

    best giler lagu adira ni………..:)

    [Reply]

    nur hasya Reply:

    tak giler pun hahaha……

    [Reply]

    nadiasyaheera Reply:

    adira x gila pun awk yg tergila-gila kt adira kannnnnnnnnnnnnnnnnn

    [Reply]

  18. nor roszairaniey says:

    June 9th, 2010 at 7:06 pm

    hye sha cute
    ko org mna

    [Reply]

    nor roszairaniey Reply:

    hye
    iwan

    [Reply]

    sHa CUTe Reply:

    org kula lumpur…ko org mana?

    [Reply]

  19. nor roszairaniey says:

    June 9th, 2010 at 7:21 pm

    mmmmmmmmmmmm

    [Reply]

    chamine Reply:

    kenapa mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jer hehehehehehehehehehehexxxxxxxxxxxx

    [Reply]

  20. NUR SYAZWANI says:

    June 10th, 2010 at 4:15 pm

    adira…you are the best…..lagu adira,memang best…………..

    [Reply]

  21. SITI KHADIJAH says:

    June 13th, 2010 at 10:39 am

    xpa la…apa boleh bt… da takdir shahir jadi juara…….kena trima jak la…..tpi apa2pun adira mang yang in the best k…….huhuhuhu….:)

    [Reply]

    ira Reply:

    sye skg…

    [Reply]

    chamine Reply:

    aq skng apa yg qorang ckp

    [Reply]

  22. zairiey says:

    June 17th, 2010 at 8:19 pm

    i love u iwan

    [Reply]

    chamine Reply:

    klau nak ckp mcm tu pun……ckp lah dkt blog iwan sendiri kan

    [Reply]

  23. hawa says:

    June 17th, 2010 at 9:59 pm

    hye semua adira you nie memang best lar……….

    [Reply]

  24. hawa says:

    June 17th, 2010 at 10:25 pm

    mmmmmmm mna sudh nieyh

    [Reply]

  25. hawa says:

    June 17th, 2010 at 10:53 pm

    adira akue mau outz dlutempat kau nieyh akue mau tempat sih iwan luk

    [Reply]

  26. tina says:

    June 24th, 2010 at 5:06 pm

    adira suara bukannya sedap suara macam apa entah kau orang leh kata best suara pekat.

    [Reply]

    nadiasyaheera Reply:

    lau kau xsokong dia xyah la komen yg bukan-bukan kt blog dia nieee

    [Reply]

  27. tina says:

    June 24th, 2010 at 5:06 pm

    adira suara bukannya sedap suara macam apa entah kau orang leh kata best suara pekat.

    [Reply]

    chamine Reply:

    kenapa tina cakap mcm tu….suara adira sedap apa…

    [Reply]

  28. hawa says:

    June 26th, 2010 at 3:07 pm

    saya suka taulagu adira

    [Reply]

    femila rianna ann Reply:

    awak pernah dengar tak lagu CINTA KIRANA? lagu tu pown best giler taw

    [Reply]

  29. liana says:

    June 27th, 2010 at 6:16 pm

    mmg btul adira yg cntk nyanyi ……….hish………………….hish………………hish……… best sngt ……………………..take care………………….

    [Reply]

    nadiasyaheera Reply:

    take care untuk sape? untuk saya ke?

    [Reply]

  30. nadieya says:

    June 30th, 2010 at 8:16 pm

    kak ADiRA mmg cute gileRz….sya nak sgt jmpe kak ADIRa….PASS2 Nyayi untk sya laGu kAK aDIrA…:D

    [Reply]

  31. ira says:

    June 30th, 2010 at 9:31 pm

    best giler lagu Kak Adira….mAtOp gIleR…

    [Reply]

  32. amia says:

    July 10th, 2010 at 2:17 pm

    aq fras btl adira x menang….aq undi bkan main banyak abis kdit aq undi dia tpx menang….klu ag undi shahir kan bagus…..tah apa-apa tah

    [Reply]

    chamine Reply:

    walaupun adira x mng……kita hrs bersyukur adira dpt no.2………ada jugak hadiah….

    [Reply]

  33. nurul amyza says:

    July 11th, 2010 at 8:10 am

    best nya lagu adira ,adira i ♥  u

    [Reply]

  34. Elwanna says:

    July 16th, 2010 at 8:53 pm

    adira the best…………sangat best ni lagu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buat lagi lagi buatan sendiri ya………………..

    [Reply]

  35. tony ar says:

    July 24th, 2010 at 7:15 am

    memang best lagu adira tu..juga adira seorang penyanyi yg berbakat besar…truskan perjuangan dan jgn menoleh krbelakang lagi….

    [Reply]

    nur hasya Reply:

    betul tu jangan menoleh ke belakang……………

    [Reply]

  36. chamine says:

    July 24th, 2010 at 8:05 pm

    betul3.saya pun skng

    [Reply]

  37. chamine says:

    July 24th, 2010 at 8:09 pm

    sayer suka lagu daus,adira,iwan,shahir

    [Reply]

  38. ena says:

    July 26th, 2010 at 3:45 pm

    adira kamu ada no hp tak????

    [Reply]

    syaca Reply:

    mesti lah ada.klau adira tak ada fone,mcm mana nak call ahli keluarga????kan

    [Reply]

    qasyira Reply:

    ena kata 6ber hp… bkn hp….tak fhm soalan tul lah….

    [Reply]

  39. afarina says:

    July 27th, 2010 at 3:01 pm

    seronoknya lagu ni……..

    [Reply]

  40. NaJwA says:

    July 28th, 2010 at 1:59 pm

    SeDaP!!r LaGu Ni!!

    [Reply]

  41. muriani says:

    July 30th, 2010 at 8:36 am

    siok tw lagu2 adira jgn main2 tw berbakat………………..

    [Reply]

  42. roxy99 says:

    August 2nd, 2010 at 11:42 am

    hi semua saya udak bawu acuk ni

    [Reply]

  43. qasyira says:

    August 2nd, 2010 at 4:05 pm

    sore adira cute siut……….mcm sore kwn sye,aisyah …..hehehhehe

    [Reply]

  44. bernadette says:

    August 10th, 2010 at 9:51 am

    i luve dis song giler2. love ya adira.

    [Reply]

  45. nur faqihah says:

    August 12th, 2010 at 9:29 pm

    best gle lgu nie..bley ste knl awk smue

    [Reply]

  46. jesse says:

    August 18th, 2010 at 1:30 pm

    best nya lagu adira……suara pun best….

    [Reply]

    buterfly Reply:

    suara sedap

    [Reply]

  47. Ziera Mom'z says:

    August 21st, 2010 at 2:05 pm

    suara adira mmang power beb…

    [Reply]

  48. buterfly says:

    August 21st, 2010 at 3:04 pm

    adira……… slalu buat yang terbaik
    do the best for buterfly

    [Reply]

  49. Qaseh AreVhaz says:

    August 24th, 2010 at 5:10 pm

    ku ada kamu…
    .
    Di kala aku tak pasti
    Kau tampil dengan berani
    Membimbing agar lebih yakin
    Dan bila hidup penuh soalan
    Kau berikan jawapan
    Melengkap semua kekurangan
    sggoh mnyntoh prasaan…huaaa…

    [Reply]

  50. janjan says:

    August 25th, 2010 at 10:31 pm

    best gle lagu nie………………….. adira tu pon comel………

    [Reply]

  51. Mia SingLe says:

    August 31st, 2010 at 5:56 pm

    Adira spttnya jd juara..!! bukan shahir.. lgu shahir boring gilew.. Adira larr best..

    [Reply]

    femila rianna ann Reply:

    until best friend for adira

    bff>best friend forever

    [Reply]

  52. syafa says:

    September 3rd, 2010 at 4:03 pm

    kk dira best cgt2!!! uare vry nice,,akk cute.y0ur song sdp cgt2!!chaiyy0kk kk dira..

    [Reply]

  53. sarah_96 says:

    September 5th, 2010 at 2:27 pm

    Bestt sgt2 lagu kak dira nie…Wahh..ska btul la..dh la kak dira nie chomey…

    [Reply]

    nur hasya Reply:

    kak ADIRA boleh tak ambil saye sebagai adik angkat kak ADIRA saye baru 10 tahun dan sayo dok kelate.Please kak ADIRA ye. I LOVE YOU KAK ADIRA ..

    [Reply]

  54. DANIAL says:

    September 18th, 2010 at 7:01 pm

    adira bukannya suara sedap pun!!!

    [Reply]

  55. DANIAL says:

    September 18th, 2010 at 7:03 pm

    shahir punya suara yang sedap!sampai dapat no satu.

    [Reply]

  56. syafiqa says:

    September 21st, 2010 at 12:27 pm

    adira u are the best….i skew lgu u..muacch love it……..

    [Reply]

  57. aina says:

    September 21st, 2010 at 6:23 pm

    lagu ni sangat best la saya akan nyanyi lagu ni sampai bila-bila.saya sokong adira.

    [Reply]

  58. cherry cuha says:

    September 30th, 2010 at 12:09 pm

    lagu ni mmg bez…
    dgn suara adira yg lunak 2,,,matang suaranyerrr..walaupun umo masih mude ag…ssh au nk wat sore cm adira…untung sapew yang dapat suare cam adira…
    sye doakan supaya adira sentiasa sucses slalu…dan x lupe jugak..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI sye ucapkan pada adira….

    [Reply]

  59. lessya says:

    October 1st, 2010 at 1:43 pm

    kak adira memang cantik…lagu dye sesuai dgn dye…sye ske dgr lagu dye….

    [Reply]

  60. niely says:

    October 1st, 2010 at 9:13 pm

    kak adira mmg cantik saya suke akak & lagu akak sangat bes.

    [Reply]

  61. ARM says:

    October 10th, 2010 at 10:58 pm

    KAK ADIRA MMG BEST LA ……..NK JADI KAN KAKAK ANGKAT LEH TAK .KALAU LEH CALL NUMBER SAYE 05514651

    [Reply]

  62. ayu@cuties says:

    October 22nd, 2010 at 7:05 pm

    sy ske sgt lgu nie best sgt

    [Reply]

  63. eypa papepirib gurl'z says:

    November 4th, 2010 at 9:05 am

    saye minat maulana………….maulana na bgz bah,cx cam daus…….tOl sx?

    [Reply]

  64. syakira says:

    November 6th, 2010 at 4:02 pm

    KAK ADIRA CANTIK LA 

    [Reply]

    femila rianna ann Reply:

    memang pown kak adirah cantik macam saya
    jNGn mRh ya?????????????????

    [Reply]

    SYAKIRA Reply:

    nama awak siapa

    [Reply]

  65. AMIRA says:

    November 7th, 2010 at 6:05 pm

    BESST GILERR LAGU KAK ADIRA,
    KALAU SAYE LAH MENYANYI MESTI ADE ORANG MINAT.

    HEHEHEHEHE.

    [Reply]

    femila rianna ann Reply:

    wow muka awak comel laaaaaaaa…..hehehehehehehehe

    [Reply]

  66. ainfatihah says:

    November 11th, 2010 at 4:44 pm

    bestnye

    [Reply]

  67. ruby says:

    November 16th, 2010 at 12:40 am

    bertuahnya ku ada kamu…..I’m glad 2 have u……

    [Reply]

    enacute Reply:

    mmm…..
    aq setuju ngan ruby ni……..

    [Reply]

  68. enacute says:

    November 22nd, 2010 at 10:50 pm

    caiyok!!!!!!
    adira go for your life…..
    i hope you always success………..
    lagu wat aq ingat kat somebody…….
    my best friend ,this song is for you,afiqah…….love you alll……………

    [Reply]

  69. siti muirah says:

    November 24th, 2010 at 2:58 pm

    wah lagu awak baguslah

    [Reply]

  70. nurul says:

    November 25th, 2010 at 4:43 pm

    saya suka lagu awak adira…suara awak merdulah.saya ucapkan tahniah kepada awak kerana mendapat no 2 di AF8.betulkah awak berpacar dengan shahir?jangan malu.

    [Reply]

  71. amelina says:

    November 25th, 2010 at 4:50 pm

    hai adira.awak apa khabar?saya pun suka dengar lagu.bagi salam saya kepada maulana,ain,daus,dan juga shahir.senyum selalu,ye………..

    kalau ada masalah beritahu saya.ceritakan masalah awak kepada saya.

    facebook saya ialah amelina@hotmail.com…….goodbye……..

    [Reply]

  72. femila rianna ann says:

    November 26th, 2010 at 8:55 am

    saya rindu kat adirah la hukhukhukhukhuk……………………………….

    [Reply]

  73. femila rianna ann says:

    November 26th, 2010 at 9:43 am

    bubye saya blek kmpung esok kite cite lgi sdih sya…….

    [Reply]

  74. nurin irdina khairul rijal says:

    November 28th, 2010 at 12:07 pm

    saya suka lagu ni best la

    [Reply]

  75. aina mahmudah says:

    December 3rd, 2010 at 3:35 pm

    kak adira … saya suka lagu ni…
    kak adira… kalau nak berjumpa dekat mana???

    [Reply]

  76. joyzie says:

    December 11th, 2010 at 1:13 pm

    best sgt lagu ni….and i peminat adira….bila i datang ranau g poring i nyanyi lagu ni…….

    [Reply]

  77. SYAKIRA says:

    December 13th, 2010 at 12:46 pm

    LAGU KAK ADIRA MEMANG BEST CUTE PUN ADA

    [Reply]

  78. yati says:

    December 13th, 2010 at 9:03 pm

    best nyer..i think syahir tak patut menang yang patut ialah kak adira
    i love you

    [Reply]

  79. Ira says:

    December 17th, 2010 at 4:02 pm

    saya suka lagu ni

    [Reply]

  80. eika says says:

    December 29th, 2010 at 4:32 pm

    saya suka lagu ni :) …………. good luck akq adira……………… :)

    [Reply]

  81. eika says says:

    December 29th, 2010 at 4:38 pm

    GOOD

    LUCK

    AKQ ADIRA :) :)

    :) DH WAT LAGU BARU LOM NANTI KALAU

    DH WAT KOMEN KAT SINI ATAU SYE PUNYE FB NAMA

    EIKA FIQAH……………. :) :) :)

    [Reply]

  82. dania sasha gurlz says:

    December 31st, 2010 at 5:04 pm

    adira..i like ur song sooo muchh!!!!!!!

    [Reply]

  83. AtiEn says:

    January 21st, 2011 at 5:09 pm

    ADIRA bEst !!! n_n”

    [Reply]

  84. ira says:

    January 25th, 2011 at 2:52 pm

    sy suka juga lagu adira tu ……yesss best…..

    [Reply]

  85. amira says:

    February 2nd, 2011 at 1:43 pm

    Adira the best!

    [Reply]

    acha Reply:

    of corze . .

    [Reply]

  86. acha says:

    February 4th, 2011 at 12:41 am

    adira . . ary tu kami nyanyi lagu awak nie . .  time hari perpisahan thn 6 kmi tahun lepas . . . sedih sangat . .  .

    [Reply]

    acha Reply:

    ya kah . .??

    [Reply]

  87. naruto shirogane says:

    February 17th, 2011 at 6:29 pm

    adira,your voice is so sweet!!!

    [Reply]

    miss junior Reply:

    betoi2….

    [Reply]

  88. miss junior says:

    February 22nd, 2011 at 3:57 pm

    goodd muzik!!! suara adira lembut skang. mmrrr nanti komen lagu ilusi lak. hehehehehe… “jangan lupa komen lagu ilusi plak” kata miss junior acuh tak acuh. hehehhehe

    [Reply]

    pka tumel Reply:

    knpe kowng cemua mnat adira ? ! x mnat stacy ke ? !

    [Reply]

  89. batrisyia says:

    April 16th, 2011 at 1:38 pm

    sye ske lagu kak adira :)

    [Reply]

  90. batrisyia says:

    April 16th, 2011 at 1:42 pm

    assalamualaikum.. sye ske lagu nie.. sye ske cre kak adira bawak lgu nie.. sye ske suare kak adira.. unik bg sye :) smoge akk akan twosskan usaha !!!

    [Reply]

  91. punca sukar mengandung says:

    June 8th, 2011 at 3:42 pm

    nice song from adira..

    [Reply]

  92. najwa says:

    July 31st, 2011 at 11:36 pm

    kak adira lagu akak adira best sangat .saya suka lagu ku ada kamu

    [Reply]

  93. soffian says:

    January 7th, 2012 at 4:26 pm

    izinkan share

    [Reply]

  94. alya adira says:

    May 30th, 2012 at 1:31 pm

    memang best lagu adira

    [Reply]

  95. alya adira says:

    May 31st, 2012 at 1:00 pm

    best lagu ni

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D