Lagi gambar Umie Aida dan Abang K sekitar majlis resepsi

Monday, April 12, 2010 10:54
Posted in category Gambar, General

gambar kahwin umie aida

Sebelum ni kami dah pun post beberapa gambar sekitar majlis resepsi Umie Aida (opsss.. terlupa lagi.. Datin Paduka Umie Aida yer) dan Datuk Paduka Khairuddin. Kalau belum nengok, korang boleh KLIK DI SINI. Tapi rasanya semua dah nengok kot. Maklumlah, wedding of the year kan? Hehe..

Walau bagaimanapun, gambar-gambar yang sebelum ni terlalu general dimana hanya gambar ‘depan tabir’ je yang dapat dilihat. Kiranya tak berapa nak puas gitu. So, untuk kali ini, kami akan kongsikan kepada korang dengan beberapa gambar ‘belakang tabir’ sekitar majlis resepsi tu pulak. Enjoy!

gambar kahwin umie aida

gambar kahwin umie aida

gambar kahwin umie aida

gambar kahwin umie aida

gambar kahwin umie aida

gambar kahwin umie aida

gambar kahwin umie aida

gambar kahwin umie aida

gambar kahwin umie aida

gambar kahwin umie aida

gambar kahwin umie aida

Yang kat bawah ni pula gambar time raptai. Layankan je la yer. Hee..

gambar kahwin umie aida

gambar kahwin umie aida

Macam, puas hati? Harapnya puas hati la yer. Hehe.. Sebenarnya banyak lagi gambar yang kami terima tapi memandangkan gambar yang lain tu hanya gambar rakan artis tanpa kelibat Umie Aida dan Abang K, so we all malas nak up sama. Tp kalau korang nak, we all boleh buat 1 post khas dengan tajuk, wajah artis di majlis resepsi Umie Aida dan Abang K. Keh3..

Psstt: Tak sabar plak nak letak gambar anak Umie Aida kat Zon Artis ni. Hehee..

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Lagi gambar Umie Aida dan Abang K sekitar majlis resepsi”

  1. nena says:

    April 16th, 2010 at 6:12 pm

    cantiknye baju die….tp nmpk luas sgt kt ats

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D