Koleksi gambar artis di Red Carpet ABPBH 2009

Tuesday, April 6, 2010 6:05
Posted in category Gambar

Keputusan Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian (ABPBH) 2009 sudahpun diketahui so sekarang ni kita layan pulak koleksi gambar para artis di Red Carpet atau dalam bahasa Melayu’nya karpet merah semasa ABPBH tu. Enjoy!

gambar artis di red carpet ABPBH 2009
Intan Ladyana & Lisa Surihani

gambar artis di red carpet ABPBH 2009
Adam & Black

gambar artis di red carpet ABPBH 2009
Akim & Aril

gambar artis di red carpet ABPBH 2009
Farid Kamil & Fahrin Ahmad

gambar artis di red carpet ABPBH 2009
Fizo (awat ngan kaki hang Fizo?) & Dafi

gambar artis di red carpet ABPBH 2009
Zizan & IZ (OIAM)

gambar artis di red carpet ABPBH 2009
Datuk Siti Nurhaliza & Maya Karin

gambar artis di red carpet ABPBH 2009
Scha Al-Yahya & Liyana Jasmay

gambar artis di red carpet ABPBH 2009
Stacy & Jacklyn Victor

gambar artis di red carpet ABPBH 2009
Salina Saibi, Diana Danielle & Nurul Syuhada Nurul Ain

gambar artis di red carpet ABPBH 2009
Didie Alias, Enot (aduh! mangsa fesyen betul lah korang) & Alyah

gambar artis di red carpet ABPBH 2009
Tiz Zaqyah (lawa.. kami suka. Hehee)

gambar artis di red carpet ABPBH 2009
Malas plak nak taip satu-satu. Keh3

Dan anugerah fesyen terMANTAP pilihan Zon Artis jatuh kepada (Jeng3)..

gambar artis di red carpet ABPBH 2009
Bung Mokhtar & Zizie Ezette

Zon Artis: Jom beritahu kami fesyen artis mana yang cantik pada pandangan mata anda dan fesyen artis mana pulak yang hazab.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

25 Responses to “Koleksi gambar artis di Red Carpet ABPBH 2009”

  1. pligg.com says:

    April 6th, 2010 at 6:27 am

    Koleksi gambar artis di Red Carpet ABPBH 2009…

    Keputusan Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian (ABPBH) 2009 sudahpun diketahui so sekarang ni kita layan pulak koleksi gambar para artis di Red Carpet atau dalam bahasa Melayu’nya karpet merah semasa ABPBH tu. Enjoy!…

  2. IMCurtain.com says:

    April 6th, 2010 at 6:28 am

    Koleksi gambar artis di Red Carpet ABPBH 2009…

    Keputusan Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian (ABPBH) 2009 sudahpun diketahui so sekarang ni kita layan pulak koleksi gambar para artis di Red Carpet atau dalam bahasa Melayu’nya karpet merah semasa ABPBH tu. Enjoy!…

  3. Jesper Trendsetter says:

    April 6th, 2010 at 8:30 am

    ok..y korunk xtau nama artis 2 kan..
    his name is IZ..from One In A Million..
    did u guyz still remember it..
    :D
    well…i loved Tiz..it’s awesome..
    she’s the next SUPERSTAR..
    Zizie also looks amazing with the outfits…but her husband.OMG…im speecless..:-)
    Alyah..oh..C’mon girl…u’re not Lady Gaga ok…
    Im SORRY..

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    okeh dah ingat.. thanks ya Jesper Trendsetter :)

    [Reply]

  4. Geez says:

    April 6th, 2010 at 9:41 am

    Dari kiri, salina saibi, diana daniella dan nurul syuhada nurul ain…..

    [Reply]

    Admin Zon Artis Reply:

    thanks ya Geez.. dah di’update :)

    [Reply]

  5. anak malaysia says:

    April 6th, 2010 at 2:48 pm

    I like Tiz Zaqiah..Memang cu giler..

    [Reply]

  6. anak malaysia says:

    April 6th, 2010 at 2:48 pm

    I like Tiz Zaqiah..Memang cun2 giler..

    [Reply]

    chacha Reply:

    Sy sokong…Tiz Zaqiah memang cun…Bju pon memng lawa…kan…

    [Reply]

  7. nena says:

    April 6th, 2010 at 5:08 pm

    cantik bj liyana jasmay…

    [Reply]

  8. bedakcejuk says:

    April 6th, 2010 at 7:19 pm

    klau ikut sopan Tiz Zakiyah punya banju ler cantik n satun. tp aku nak ckp tahniah kat Lisa Surihani sbb x terlalu terdedah.. btul la orang cakap klau ada ilmu d dada semua bnde nampak elok ja. muka lawa berfenyen pun elok.. jgn mare e yng seksi-seksa..
    daaaaaaaaaaaaaa

    [Reply]

  9. kakijeles says:

    April 6th, 2010 at 9:58 pm

    Diana Danielle mcm manohara la dlm pic atas tu…

    [Reply]

  10. aizuddin says:

    April 6th, 2010 at 11:46 pm

    dah kawin seksi gak?

    [Reply]

    norza mohd Reply:

    itu menunjukkan orang politik sentiasa tidak cukup duit,cuma nafsu je yg lebih..nak beli kain untuk pakaian isteri pun tak mampu…

    [Reply]

  11. herot says:

    April 7th, 2010 at 12:28 am

    La… masa mlm tu tak nampak pun baju skin colur yang TZ pakai…aku nampak mcm dada dia ja….TZ yang ooiii … pandai2 lah bawa diri…Seksi tak semestinya lawa…tapi seksi semestinya berdosa…tak ada paedah apa pun…so you go girl..luv u..

    [Reply]

  12. AJ says:

    April 7th, 2010 at 8:39 am

    Aku suka tengok Tiz.. cun betul la. Lepas ni tak nak tengok Fasha.. kite nak tengok Tiz.. (jangan rampas laki org udahlah…)

    [Reply]

  13. zack says:

    April 7th, 2010 at 2:59 pm

    ini semua bakal jadi ahli neraka ni semua.pakai dedah aurat lagi..si raden ni lagi satu..dah tua bangka nak mampos bini pon cari yg mcm tu..malu la weiii

    [Reply]

    AUDDRALAILI Reply:

    kenapalah zizie perlu berpakaian begitu…bukankah anda isteri ke2,harus menunjukan contoh yg baik kepada wanita diluar sana..buat bung anda harus menunjukan contoh yg terbaik kepada masyarakat yg anda adalah seorang pembimbing kearah kebaikan…..

    [Reply]

  14. HIRANI says:

    April 8th, 2010 at 2:09 am

    Tahniah pada yang menang, semua hebat2 sebenarnye….. anda semua cantik2 belaka, tak perlu pakai seksi2 utk tambah kecantikan, cukup mana yang ada……..adios

    [Reply]

  15. bb says:

    April 8th, 2010 at 8:30 pm

    gambar watie elite xde? dah macam j-lo dah…

    [Reply]

  16. Din Berambos says:

    April 11th, 2010 at 11:34 pm

    Hai gua tebgok Zizie2 tu lawala dgn Abang Bung..
    Macam pinang dibelah 2.. ye tak ??

    [Reply]

  17. linda says:

    December 6th, 2010 at 1:03 pm

    bg aku sumenya azab NAUZUBILLAH!!! ”ya allah ko ampunkanlah sume makhluk2 nie AMIN!”

    [Reply]

  18. pujanggaseni says:

    December 10th, 2010 at 1:43 am

    male: farid kamil coz nmpk smart siot…
    female: lisa surihani coz looking sofistikated
    (eh, diorg bdua ni mmg sesuai btol arr…) haha

    don forget, visit n follow… tq..

    [Reply]

  19. syah says:

    April 7th, 2011 at 2:06 pm

    memandangkan x de sape yg tegur penganjur,biarla kawan je yg tegur,pape pun tahniah di atas penganjuran ini,nak tegur ke?paham2 je la ye wahai penganjur2 semua,nak salahkan artis2 x blh jgk,sebagai hamba ALLAH yg akan ditanya semestinya pemimpin dulu,paham2 je la kalo dah ada pemimpin kat majlis tu,selamat artis2 yg kena komen ni semua..

    [Reply]

  20. chacha says:

    April 8th, 2011 at 2:54 am

    Smua lw2…DIdi Alias & Enot,wlupn nmpk mcm mngsa fsyen,tp korang ttp cool….Lisa Suriahani mmng cuite….

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D