Kerana curi telefon, Mamat (Exist) didenda RM2,411

Thursday, January 14, 2010 0:22
Posted in category Bermasalah, General, Panas

Gambar Mamat bersama teman wanita

Memalukan! Itulah perkataan yang mungkin sangat sesuai diungkapkan apabila Mamat, yang dulu sangat femes dengan lagu Untukmu Ibu dikenakan denda RM2,411 oleh mahkamah di Singapura kerana kesalahan’nya mencuri sebuah telefon bimbit & juga seutas jam tangan.

Laporan sebuah media online menyebut yang Mamat mengaku bersalah mencuri telefon bimbit bernilai S$580 dan sebuah jam daripada Noor Shazeel Sazali di rumahnya di Bishan, Singapura pada 11 November 2009.

Berita penuh kat mStar Online

Zon Artis: Apa la kau ni Mamat? Dulu kau kata kau pergi Singapore tu atas urusan bisnes sampai sanggup tinggal anak bini kat rumah. Tapi yang jadi sekarang, serius nan hado! Betul-betul memalukan diri sendiri la bai.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

13 Responses to “Kerana curi telefon, Mamat (Exist) didenda RM2,411”

  1. mawy says:

    January 14th, 2010 at 9:18 am

    nasib baik tak kena penjara..

    [Reply]

  2. Daus says:

    January 14th, 2010 at 12:17 pm

    apalah nak jadi dgn artis zaman sekrang… huhu… dah la skang x popular mana…

    [Reply]

  3. hans says:

    January 14th, 2010 at 1:41 pm

    itula pasal
    pelik juga…
    dah kaya pun nak mencuri lagi

    [Reply]

    mia Reply:

    kaye la sgt smpi nk kne mencuri?hehehehe

    [Reply]

  4. nena says:

    January 14th, 2010 at 1:50 pm

    alahai kot ye tak mampu…..agak2 le

    [Reply]

  5. GadisAyu says:

    January 14th, 2010 at 8:40 pm

    kenape dengan Mamat ye.sampai jadi lagu ni

    [Reply]

  6. yatie says:

    January 15th, 2010 at 2:06 am

    Dh terdesak sangat..kesian n memalukan

    [Reply]

    mawy Reply:

    duk singapore byk pakai duit kot…tak pun dia cuma belek2 nak pinjam je,tibe2 owner nampak dia pgg h/p tue,terus tuduh dia curi….ntah ler…

    [Reply]

  7. Miss_hujan says:

    January 16th, 2010 at 4:37 pm

    X cukup modal kot..Hak3x

    [Reply]

  8. fit3 says:

    January 22nd, 2010 at 3:31 am

    mamat. ko ni tak habis habis la…

    mangkok betol la mamat ni…!!!

    [Reply]

  9. fit3 says:

    January 22nd, 2010 at 3:33 am

    ko hingat hidong ko BESA aku takot ???????

    [Reply]

  10. cekodok.. says:

    January 26th, 2010 at 10:24 am

    Manusia kita tak bile janka..sifat dier..ati dier..agak nya..kerjaya artis..
    pun tak cukup senang…kot..

    [Reply]

  11. asmat says:

    February 12th, 2010 at 2:02 am

    NO KOMEN..HEHEHEHE……

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D