(Gosip) Norman Hakim dan Memey Suhaiza sudah bernikah

Wednesday, March 3, 2010 8:34
Posted in category Gambar, Gosip

Gambar mesra Norman Hakim dan Memey Suhaiza

Kami ada menerima komen dari salah seorang pembaca di POST INI yang mengatakan bahawa bekas suami Abby Abadi, siapa lagi kalau bukan Norman Hakim telahpun menjadi suami kepada Memey Suhaiza. Dimudahkan cerita, Norman Hakim dan Memey Suhaiza sebenarnya sudah bernikah.

Berikut adalah komen tersebut:

Gambar pernikahan Norman Hakim dan Memey Suhaiza
*Boleh rujuk DI SINI

Actually, kami tak tahu fidot ni sape dan kami juga tak pasti sama ada apa yang dia sampaikan ni betul atau hanya rekaan semata-mata. Yer la, benda takde bukti mana boleh percaya 100% kan. Tapi bila dia cakap yang dia dapat tahu dari saudara mara Memey, besar kemungkinan ada betulnya.

Whatever it is, jika betul sekalipun yang Norman dan Memey sudah bernikah, ianya bukanlah satu berita yang mengejutkan malah langsung tidak membawa sebarang efek sebab kami berani cakap yang kisah sensasi mereka sebenarnya sudah basi. Lainlah kalau Norman tetiba kahwin dengan adik-beradik Memey. Itu baru satu kejutan yang besar, malah sangat-sangat besar buat kami. Hee..

Cumanya, andai kata apa yang fidot sampaikan tu benar belaka, kami tetap mendoakan agar Norman dan Memey terus bahagia meniti hari-hari sebagai suami isteri. Tapi bukankah lebih elok jika pernikahan itu diwar-warkan kepada umum? Jika itu berlaku, kami berani jamin yang gosip dan segala benda yang ntah apa-apa ntah mereka tu akan senyap begitu sahaja. Believe it!

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

13 Responses to “(Gosip) Norman Hakim dan Memey Suhaiza sudah bernikah”

  1. x-po says:

    March 11th, 2010 at 9:59 am

    hoho bkn aku ke yg kwin memey? huhuhuhhuh

    [Reply]

  2. mawy says:

    March 11th, 2010 at 11:28 am

    betul ke fidot…..1st in malaysia…huhu

    [Reply]

  3. nauzah says:

    March 11th, 2010 at 3:52 pm

    ada aku kesah?
    lantak pi lah korang!

    [Reply]

    mawy Reply:

    tak kisah diam2 je azwana..

    [Reply]

  4. gigi says:

    March 13th, 2010 at 9:12 am

    dua org ni mmg layak dipanggil sundal2 malaysia

    [Reply]

    cik rara Reply:

    huh..betol2…nympah dh dgr sal diowang…

    [Reply]

  5. nena says:

    March 13th, 2010 at 12:29 pm

    lorrr………..ye ke…smoga berbahagia la kalau gtu

    [Reply]

  6. midlle says:

    March 13th, 2010 at 7:58 pm

    lor….yeke?!!!….patutla rpt semacam jer dia org tue…kalo da kawin bagusla…lgpun ada aku kisah…hu3

    [Reply]

  7. ROS says:

    March 18th, 2010 at 4:23 pm

    bagus juga klu diaorg dah kawin.tak yelah nak sorok-sorok.menyampah dgn memay dgn yg perosak rumahtangga.meluat dgn norman yg tak bertangungjawab dgn anak isteri.menyampahlah dgn cerita artis gatal-gatal ni.

    [Reply]

    lenivyuki Reply:

    patut la muka c memey 2 pucat semcam jer…..rupanya da kawin ngan c norman ni……….kena hantam abis-abisan ler 2……sampai muka pucat lesi jer…….tahan jer memey nyer kalu x nanti norman cari lain pula!!!!!!!

    [Reply]

  8. zety says:

    April 12th, 2010 at 12:31 pm

    bosan nya aku….dulu ckap laen skrg laen plak….inilah manusia zaman skrg….ish222222

    [Reply]

  9. simply eda says:

    April 19th, 2010 at 10:53 pm

    besala tu……..publisiti murahan…………..,tp yg pnting memey x rampas pakwe aku,,

    [Reply]

  10. Norman Hakim Dan Memey Suhaiza Akan Bertunang | Zon Artis says:

    September 1st, 2010 at 6:31 am

    [...] gosip yang mengatakan bahawa Norman Hakim dan Memey Suhaiza sudah bernikah adalah tidak benar apabila pasangan kekasih yang sarat dengan kontroversi ini memaklumkan yang [...]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D