(Gambar) Zahida Rafik pun nak tunjuk aset juga

Thursday, November 12, 2009 14:24
Posted in category Gambar, Panas

Wah! Nampaknya berlumba-lumba artis kita ni nak tunjuk aset masing-masing. Tapi aset yang dimaksudkan kat sini lain macam sket. Yang tu, korang faham-faham sendiri sudah. Huhu..

Kalau sebelum ni penulis ekslusif kami ada memaparkan gambar Rozita Che Wan yang ‘menonjolkan’ aset’nya dengan memakai pakaian ketat, kali ini Admin paparkan pula gambar Zahida Rafik yang bukan hanya menonjolkan aset’nya malah turut mempamerkannya kepada umum sampaikan Chef Wan pun sengih je manjang. Huhu..

Ok la, tak perlu nak cakap banyak sebab kami percaya yang korang pun dah excited nak nengok aset Zahida Rafik kan? Ala, korang jangan nak tipu la. Bukan kami tak tahu. Hehe..

Zahida Rafik tunjuk aset

Zahida Rafik tunjuk aset

Zahida Rafik tunjuk aset

Takkan nengok je kot? Komen la sket. Ngeh :)

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

85 Responses to “(Gambar) Zahida Rafik pun nak tunjuk aset juga”

  1. gua says:

    November 12th, 2009 at 2:55 pm

    terbaik wok

    [Reply]

    mawy Reply:

    apo yang baiknyer wok..kan tak manis tue…

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    huhu mawy..terbaik asetnya tuh

    [Reply]

    mawy Reply:

    wik…ko kena kawin cpt nih…kat otak ko dah byk lendir kuning…bhaya..

    wikwiki Reply:

    hehe thanx mawi sbb nasihat kan aku..
    peace..

    tp itulah..zaman sekarang mana dpt 8,9 ribu…

    ROHAIFI AZRI Reply:

    terbaik kategori plastik tu wikwiki… :-D
    dah cantik2 camni (cantik bagi dia je la kot) xde la plak aku dengar dia ni dapat tawaran blakon sebagai heroin filem. Kalo dah cucuk sana, cucuk sini, tapi ape2 pun tarak, xde gunenye beb.
    .
    baik ar mcm liyana jasmay. Walaupun cikeding, dia tetap dapat bermacam anugerah!!!

    gua Reply:

    betul tu cik mawy
    tak manis tu
    tapi tak manis pun
    cik mawy tengok gak
    siap komen lagi
    jangan marah

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    mawy ‘tertengok’ & terpakse tengok je tu cik GUA… :-D
    u dok Gua mane…? i slalu gak lalu Gua Musang kalo balik kampung ar… :-)

    wikwiki Reply:

    mawy tak sngaja tertgk tu..tgk sekali rezeki dua kali dosa..hehe..

    mawy Reply:

    a’ah…sbenarnyer aku tak perasan pon z.r. nih….aku kalau masuk nih je terus tgk komen bukan tgk gambar…lagho….

    azizwan(dot)com Reply:

    aril ke? huhu..

    [Reply]

  2. mawy says:

    November 12th, 2009 at 2:55 pm

    isk….mcm2 lah pesen artis nih..kejap pakai baju terkeluar2 lah…kejap pakai baju kulit rimaula…hmm…

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    tu namanya publisiti mawy…
    tp sama ada bermaruah atau tidak publisitinya..

    [Reply]

    mawy Reply:

    laa pakai baju camni pun dalam kategori publisiti ke….

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    isyh..mestilah kira..
    kalau tak,takde bhn kat zon artis nih..hehe

    azizwan(dot)com Reply:

    itu la pasal.. entah2 esk lusa ada plak artis yg pakai fesyen ‘uncover’. camne tu?

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    pakai transparent suda azizwan..kikiki

    [Reply]

    joyah Reply:

    skg ni artis suma dah ada…..dari x berpakaian……pakaian nipis…suma dah ada……pakaian tebal jer joy lum tgk artis pakai ….

  3. mawy says:

    November 12th, 2009 at 3:00 pm

    C W tue plak tergedik2 kat ctu….dari gambar 1 samapi la ke tiga bukan main rapat lagi…apolah nak jadi chef aww sorang nih…

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    tu baru 3 pic admin bagi tunjuk..lum 5,6,18ratus pic lagi kita tak tahu..admin simpan ke wat kenangan..hoho..

    hye admin…sihat?

    [Reply]

    joyah Reply:

    org dah kasi tengok mawy……suker ah……sapa2 pn kat situ…mesti nak tgk nyer………..live lg

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    itu menunjukkan yang chef wan tidak bernafsu songsang mawy… :-D

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    haha..jangkaan yng tepat bro..kalau cw tu tak suka bergambar ngan die nanti pelik plak..

    [Reply]

    mawy Reply:

    tulah…igtkan chef w dan tukar selera…huhu

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    kalo chef wan tukar selera, habislah serina nyer bakal laki… :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
    .
    insyaAllah, semoga Tuhan lindungi chef wan dan lindungi kita semua dari bernafsu songsang!!!

  4. wikwiki says:

    November 12th, 2009 at 3:15 pm

    zahida nih ada wat plastic surgery?
    bertambah chantek huhu…

    [Reply]

    mawy Reply:

    yeke…patutlah aku tgk lain macam je dagu dia…cam maknyah pon adew…

    [Reply]

    mawy Reply:

    mcm pelacur pun ade minah nih…ish ish ish..

    [Reply]

    joyah Reply:

    dia ni dah byk kali dah buat plastik surgery ni…..muka tu dah berpa kali dah…dah x original dah…..

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    muka je hek kak joy??

    joyah Reply:

    yg kak joy tau muker jer wik….x tau la klu ada tmpat lain gak

    wikwiki Reply:

    mana lah tau tmpat lain ke..sbb mcm bnyak jea pembedahan lain tuh

    ROHAIFI AZRI Reply:

    betul tu… macam nyah pun ada…
    aduhai…

    [Reply]

    joyah Reply:

    dgr kata ada org taja bla wat plastic surgery tu…x tau la……yer la surgery tu bkn murah nak lak wat kt luar negara sana………..

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    hah..??sape yng taja die kak joy??hehehe

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    kat dalam negara pun ada joy…
    nak buat?
    nnti kontek i taw kalo joy nak buat :-D

    [Reply]

    joyah Reply:

    x tau la wik dgrnyer vvip ler…..dlm negara x leh wat nti org kenal dia…..luar negara x sapa kenal dia…….dgr2 citer hidup dia pn der org support x tau la..(sori la klu salah)

    ps:…joy xyah buat dah cantik dah…lg mantop……hehehe :D

    ROHAIFI AZRI Reply:

    diTAJA? ape dia ingat dalam kubur sek-sok ada org nak taja time munkar&nakir dok nyoal dia lam kubuQ? hu… :-(

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    joy memang mantop..

    mawy Reply:

    wik…asek puji Z.R. nih je dari tadi….mesti mata ang lekat je kat ‘situ’ kan..

    wikwiki Reply:

    hehe..mana ada terlekat..dosa..dosa…mata tutup,tngan mengelak..hati memang dup dup nak tgk.. hnya iman senipis bawang menjadi benteng terakhir..

    ROHAIFI AZRI Reply:

    kalo senipis kulit bawang ok gak lagi wikwiki. Kulit bawang masih bleh dilihat dan dipegang. Kalo dah sampai tahap macam Nabi SAW sabdakan yang umat Islam di akhir zaman ni dah macam buih di lautan, banyak tapi xkuat, itu yang bahaya…!!!

    ROHAIFI AZRI Reply:

    minah ‘cucuk’ neh…
    muda2 ok ar,
    dah tua sek-sok, xtaw ar camane rupe ko zahida…

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    die cucuk tang sini..tang sini..
    huh tali ape nih..

    [Reply]

    mawy Reply:

    heheheheh…sekali pendekar bujang lapok daa..

    wikwiki Reply:

    mawy memang peminat setia cerita p.ramlee

  5. FENDI 69Z a.k.a khalifah says:

    November 12th, 2009 at 4:34 pm

    mcm2 lah kat sini………. issssssssssssssss

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    macam2 ado fendi 69z a.k.a khalifah (amboi pnjang nya nick anda tetapi untuk menghormati nick anda saya taip jugak hihi)

    layan gak za nih..makin lama makin laju update..

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    laju ek admin…
    ni mesti kesan tongkat ali + kacip fatimah yang diminumnye… huh!

    [Reply]

    joyah Reply:

    Bro Ro…jgn lupa jgk kopi janda…..hehehehe

    ROHAIFI AZRI Reply:

    hah!!! kopi janda???!!!
    itu sudah semestinye menu wajib dlm bekpes admin… :-D

    joyah Reply:

    yer la sampai joy pn dah ter sangkut

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    baik2 joy jalan tuh..kang tersangkut ada yng ter burai nanti..kikiki

    [Reply]

  6. mawy says:

    November 12th, 2009 at 5:01 pm

    balik dulu kwn2…slm….

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    wassalam

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    tak menyempat aku nk online ptg td.. panjang umur, esk kita jumpa lg. ngeh..

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    azizwan memang bz semangkuk

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    takde ler bz semangkuk bro.. tp bz sekawah je. hahaha :lol:

    wikwiki Reply:

    wahhh…lagi besar bro!!

  7. azizwan(dot)com says:

    November 12th, 2009 at 8:49 pm

    wlpn aku boleh katakan WOW! utk aset zahida rafik ni, tp serius aku tak suka nengok artis or sape saja berfesyen mcm ni.. sbb nmpak ‘yahudi’ sangat2.. :(

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    merendahkan maruah sendiri…
    ni artis ke JALANG???

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    bro ro..artis 90% jalang??(wut) kan kan kan?

    [Reply]

    joyah Reply:

    yup…sssetuju…

    ROHAIFI AZRI Reply:

    hmmmm… 90%? mungkin ar…
    xde ke memana persatuan artis yang nak bersuara tentang isu2 sebegini. Tegur2 la sikit kengkawan korang ni. Kalo persatuan yang buat teguran, mungkin lain sikit. Kang Akhil Hayy yang tegur, ada plak yang melenting… :-D
    .
    Xpun kementerian berkaitan… tegur2 dan ‘tapis2′lah artis2 wanita tempatan kita ni. Jangan dok makan gaji buta!!!

    jenny Reply:

    orang yahudi pun dapat jaga maruah beb! jangan kaitkan agama dan bangsa dalam ini k!

    [Reply]

  8. ParlieWalla360 says:

    November 13th, 2009 at 9:53 am

    Perghhh….biar betul ni….lapang sungguh kawasan pergunungan tu….dengan baju kulit rimau gitu…garangnya….

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    amboiii3x…
    pagi2 jumaat da nengok kawasan pergunungan yang dilatari kulit rimau ek bro. jangan nengok lelama… berdosa… :-)

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    haha.. tak boleh blah..

    [Reply]

    wikwiki Reply:

    aduh..statement parliewalla360 berdekah arr…hahaha

    kwsan pergunungan bagus untk melapangkan dada dan ambil angin..hilangkn stress..huhu..ni yng nak g merayap gunung nih..

    [Reply]

    ROHAIFI AZRI Reply:

    ambo dah naik gunung Tahan…
    lagi best dan ori berbanding
    gunung plasti ZR ni… :-D

    ROHAIFI AZRI Reply:

    ambo dah naik gunung Tahan…
    lagi best dan ori berbanding
    gunung plastik ZR ni… :-D

  9. pu3 says:

    November 13th, 2009 at 1:52 pm

    wat malu kaum wanita jerk………..

    [Reply]

    mawy Reply:

    tau takpe…ish ish ish…

    [Reply]

    amira Reply:

    kalo diew pakai pakian yg mcm 2 sekali.diew yg tanggung dosa diew sendiri .pandai2lh diew jwb sndiri dlm kubur nty yerr…huhuh

    [Reply]

  10. mia says:

    December 11th, 2009 at 10:14 pm

    tgk corak baju zahida tu, teringat kat baju mandi mendiang lady d…sejibik

    [Reply]

  11. oren says:

    April 18th, 2010 at 9:55 am

    HOK ALOHHH…CUBA NYANYI LAGU …BILA IZRAIL DATANG MEMANGGIL JASAD TERBUJUR DI PEMBARINGAN…..ISHHHHH CIK KAK OIIIII DUNIA NI PINJAMAN SAHAJA..TAK TAU BILA KITA NI NAK MATI, JGN SAMPAI MASUK KUBUR NNT ORANG KAT DUNIA NI MASIH MENATAP GAMBAR NI…TAKPO LAAA SAYA DOAKAN SUPAYA SESAMA KITA SENTIASA MENGINGATI TUHAN INSYAALAH MUNGKIN SATU HARI NANTI ANDA TERBUKA HATI JADI TERBAIK ANTARA YG BAIK..JGN TAK SEMPAT DAH LA YEEE…

    [Reply]

    nurul amira Reply:

    kau nieh ckp 2 cover lh sket ooi…ta baik tau…

    [Reply]

  12. zaza says:

    September 17th, 2010 at 9:31 pm

    i’ll kick ur ball..!!! (breast )…hahahaha…euwww dah le cucuk tang cni,tang ctu…nose pon da ubah shape…

    [Reply]

  13. Albinia Anuar says:

    September 23rd, 2010 at 11:59 am

    tk baik tau menghina orang begitu… dah dagunya begitu apa yang dia nak buat tuhan dah kasi begitu takkan nak suruh buat pembedahan plastik lagi berdosa nak mengubah wajah yang telah diberikan. Tapi faham lah manusia kadang2 mereka lupa tentang kekurangan diri sendiri. Dalam dunia nobody perfect kata orang puteh… bersyukurlah apa yang ada …

    [Reply]

    amira Reply:

    btl 2 ta baik tau menghina org.sye setuju dngn ckp kau yg ,nobody perfect in the world…

    [Reply]

  14. murai says:

    March 2nd, 2012 at 5:01 pm

    Apa kelass pkaian zahidah rafik ni, kalo kat usa pkai mcm harimau ni mmg dh level pelacur, ni ckup lgi show aset palsu. X de maruah & harga diri lgi

    [Reply]

    jenny Reply:

    betul tu camla bende tu orijinal,smua palsu punya,tak malukeh tunjuk cam ni kat public? mungkin teringin sangat orang sentuh!hehheheh

    [Reply]

  15. mamaaisah says:

    April 24th, 2012 at 8:03 am

    eee..menyampah aku tengok…rumah kata pergi,kubur kata mari….

    [Reply]

  16. sang singa belanga says:

    April 27th, 2012 at 12:26 am

    kalau inilah gelagat manusia di dunia….tunggulah balasan dari Allah…Takbir

    [Reply]

  17. jenny says:

    April 27th, 2012 at 2:03 pm

    mmm nasib baik kat malaysia,if kat oversea dah buka smua dah!

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D