(Gambar) Wow! Seksinya Diana Danielle

Monday, May 24, 2010 9:19
Posted in category Gambar, Panas

Semenjak dua menjak ni, agak kurang pulak kita mendengar cerita pasal Diana Danielle kan? Muka beliau pun dah jarang keluar TV (ke sebab kami yang jarang tengok TV? huhu). Takkan dah takde pengarah or penerbit yang nak ambil Diana Danielle berlakon atau Diana Danielle tengah sibuk study sekarang ni sampai takde masa nak berlakon?

Ok lah! Walau apa pun ceritanya, kami doakan agar Diana Danielle akan terus sukses. Sebagai pengubat rindu kat beliau, nah kami sajikan kepada korang dengan gambar Diana Danielle yang sungguh seksi kat bawah ni. Enjoy!

DIANA DANIELLE, GAMBAR DIANA DANIELLE, GAMBAR TERBARU DIANA DANIELLE, GAMBAR TERKINI DIANA DANIELLE, GAMBAR SEKSI DIANA DANIELLE, GAMBAR BOGEL DIANA DANIELLE, GAMBAR DIANA DANIELLE SEKSI, GAMBAR DIANA DANIELLE BOGEL

DIANA DANIELLE, GAMBAR DIANA DANIELLE, GAMBAR TERBARU DIANA DANIELLE, GAMBAR TERKINI DIANA DANIELLE, GAMBAR SEKSI DIANA DANIELLE, GAMBAR BOGEL DIANA DANIELLE, GAMBAR DIANA DANIELLE SEKSI, GAMBAR DIANA DANIELLE BOGEL

DIANA DANIELLE, GAMBAR DIANA DANIELLE, GAMBAR TERBARU DIANA DANIELLE, GAMBAR TERKINI DIANA DANIELLE, GAMBAR SEKSI DIANA DANIELLE, GAMBAR BOGEL DIANA DANIELLE, GAMBAR DIANA DANIELLE SEKSI, GAMBAR DIANA DANIELLE BOGEL

Gambar Diana Danielle yang sungguh seksi ni diambil dari website Mangga.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

37 Responses to “(Gambar) Wow! Seksinya Diana Danielle”

  1. EiNS says:

    May 24th, 2010 at 9:52 am

    Ada 3 set gambar DD yg seksi meksi nih…haha…memang terbaik lah…kulit pun putih melepak

    [Reply]

  2. Komeng says:

    May 24th, 2010 at 10:02 am

    Ni Produk baru. Tapi kena tunggu masak dulu ye datuk. Hmm…

    [Reply]

    chenta Reply:

    ada2 je ko ni…!!! hehehe

    [Reply]

  3. Bro Framestone says:

    May 24th, 2010 at 12:00 pm

    selak sikit sure nampak

    [Reply]

    Dynamic Angel Reply:

    yup..sure punye.but i think she really likes ‘panas..panas’. Otherwise, takkan nak pakai baju pendek giler mcm tu

    [Reply]

    syasya Reply:

    KOWANG NI KURANG AJAR TUL LA.PRANGAI CAM SETAN

    [Reply]

    SubZero Reply:

    napa??u pun suka pakai camtu ke?

    mist Reply:

    bodo la biar la kat dia

  4. Shahrul says:

    May 24th, 2010 at 2:10 pm

    Anak sapa la nih, hehehe

    [Reply]

  5. Anarm says:

    May 25th, 2010 at 3:33 am

    perghh.. meleleh air liur dah ni.. hahaha..

    [Reply]

  6. aku? says:

    May 25th, 2010 at 11:56 am

    mashaallah…..insaflah nak oiii…k

    [Reply]

  7. anak dara tua says:

    May 25th, 2010 at 8:43 pm

    eleh .. aku dulu baya baya ni lagi cantik .. tapi la ni dah tersiksa .. cantik tu sekejap saja ..

    [Reply]

  8. haziq says:

    May 26th, 2010 at 1:58 pm

    selak sikit nampak ape?
    cube teka..

    [Reply]

    mystery Reply:

    nk tahu jomla try selak

    [Reply]

    hensem Reply:

    nampak kemaluan la…sedap tu
    berbulu lebat

    [Reply]

  9. pensel kontot says:

    May 26th, 2010 at 6:51 pm

    wah seksi tul…
    tp xpe kulit dia cantik

    [Reply]

  10. rahsia hebat says:

    May 27th, 2010 at 4:52 pm

    nk kena rosol dgn perogol bersiri kot..tak hairan la kat malysia dh byk kes rogol..ni salah satu puncanya..

    [Reply]

    ssss Reply:

    betol2

    [Reply]

  11. Mr.Bintang says:

    May 29th, 2010 at 6:11 pm

    ‘berangin’ je kat bawah tuh… hahaha..

    [Reply]

  12. wazy says:

    May 30th, 2010 at 10:56 am

    Adeh betapa “seksanya”,dunia dunia

    [Reply]

  13. dragon red says:

    May 31st, 2010 at 9:25 am

    kalau angin angin kuat terselak sampai keatas tu..muahahahahah

    [Reply]

    MrRollies Reply:

    wakakakak

    [Reply]

    najh Reply:

    hahhha

    [Reply]

  14. Lady Gugugaga says:

    June 18th, 2010 at 11:09 pm

    adehh…bangga ar dia tayang seme2 tu. Mcm ar dia sorang jer ade peha. hahahahaa….
    org “cerdik akal & agama” xbuat freeshow camneh.
    kesian…semoga seme artis cepat2 insaf.

    [Reply]

  15. abu says:

    June 26th, 2010 at 10:25 am

    kentut busuk gak

    [Reply]

    ssss Reply:

    peha gajah

    [Reply]

  16. ssss says:

    June 27th, 2010 at 11:29 pm

    bodoh betol melayu sorang nie….dapat la dosa jariah 

    [Reply]

  17. zeena says:

    September 15th, 2010 at 12:57 pm

    diana mmg cantek
    ape2 je dia pakai mmg cantek
    dia seksi ke ape ke
    etu hak dia
    asalkn dia x naked
    .
    dia cantek & putih melepak
    so mmg rame lah dengki kt diana
    .
    apepun, diana is the bez

    [Reply]

    Rija|udDin uL-haQ Reply:

    mcm sial komen ko kan…nama pun dah zina..buduh!!

    [Reply]

  18. najh says:

    September 28th, 2010 at 9:13 am

    cantik punye gambar :*

    [Reply]

    pyro Reply:

    kat dunia mmg die plg cntik..kat syurga she’s nothing..bek kejar akhirat kan..unlimited pompuan2 cntik..heheh..

    [Reply]

  19. Najib says:

    October 26th, 2010 at 11:37 am

    Tak best r, tetek kecil

    [Reply]

  20. Emily Felysea Zeena says:

    October 27th, 2010 at 8:17 am

    hey, hello mamat, En. Rija ntah pe bende…
    ko tu melayu, org islam. dlm ko pnya agama tu xboleh nak burukkan orang tahu ka. org mcm ko tu akan dpt balasan nya menghina org. klo ku jmpa ko, aku tikam ko dengan babi, baru ko tauk…

    [Reply]

  21. my pussy chuby says:

    December 25th, 2010 at 11:47 pm

    bajet kulit lawa je….baju pon trlampau besar….laen kali tak yah a pkai baju…..u breast so small..n i know yor bikini size is s right…n ur pussy not chubby

    [Reply]

  22. ket says:

    January 14th, 2011 at 10:05 pm

    aduhh… ni mst nk bg laku dlm berlakon ni… agak2 la dik oi…xkn sampai nk tunjuk sum ekot.. mengalahkan jalang tuk cari custemer,, huh

    [Reply]

  23. anis says:

    February 18th, 2011 at 8:43 am

    cm haram jea1 agak2 laaa
    insafffff……………ni ar artis msia mluyu lak!……

    [Reply]

  24. thumbelina says:

    April 13th, 2011 at 2:23 pm

    lar jgn gado…dosa DD yg tggung…ko nk terlibat same ker??
    kite layan je gbr die k…CHEERS!!

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D