(Gambar) Wajah terkini anak Nora Danish dan Rizal

Thursday, April 8, 2010 4:14
Posted in category Gambar

Gambar terkini anak Nora Danish dan Rizal

Sedar tak sedar, dah besar dah anak Nora Danish dan Jejai ni yer. Masa nengok gambar time majlis cukur jambul, kecik je lagi. Tapi sekarang ni dah laju kot berlari. Hee.. Berdasarkan perkiraan, umur anak ND dan Jejai ni dah setahun lebih sebab seingat kami, Putra Rayqal Ramli (nama anak ND dan Jejai) dilahirkan pada bulan Januari 2009.

Lagi gambar Putra Rayqal Ramli bersama ayahnya, Jejai kat bawah ni. Enjoice!

Gambar terkini anak Nora Danish dan Rizal

Kitorang harap ND dan Jejai terus memberi kasih sayang yang secukupnya kat Putra Rayqal Ramli even diorang dah bercerai. Yer la, kita kena faham yang setiap anak itu sentiasa dahagakan kasih sayang dan perhatian daripada kedua orang tuanya. Yay!

Zon Artis: Agak-agaknya la kan, anak Nora Danish ni tau tak yang ayahnya ada skandal ngan ratu kontroversi Malaysia, sape lagi kalau bukan Fasha Sandha? Hehee..

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

15 Responses to “(Gambar) Wajah terkini anak Nora Danish dan Rizal”

  1. IMCurtain.com says:

    April 8th, 2010 at 4:42 am

    (Gambar) Wajah terkini anak Nora Danish dan Rizal…

    Sedar tak sedar, dah besar dah anak Nora Danish dan Jejai ni yer. Masa nengok gambar time majlis cukur jambul, kecik je lagi. Tapi sekarang ni dah laju kot berlari. Hee.. Berdasarkan perkiraan, umur anak ND dan Jejai ni dah setahun lebih sebab seingat …

  2. pligg.com says:

    April 8th, 2010 at 4:44 am

    (Gambar) Wajah terkini anak Nora Danish dan Rizal…

    Sedar tak sedar, dah besar dah anak Nora Danish dan Jejai ni yer. Masa nengok gambar time majlis cukur jambul, kecik je lagi. Tapi sekarang ni dah laju kot berlari. Hee [more at blog...]…

  3. kisahsensasi says:

    April 8th, 2010 at 5:15 am

    anak dia nie memang perasan ade orang amik gambar die….

    [Reply]

  4. aizuddin says:

    April 8th, 2010 at 5:15 am

    dah besar dah pun..kalau dia tau mesti tensen..huhu

    [Reply]

  5. Dauspozi says:

    April 8th, 2010 at 9:42 am

    Pejam celik pejam celik, dah besar pun anak ND ni… Smart nama anak ND, siap ada Putra lagik….

    Ingat Hijau : Ingat Daus

    [Reply]

  6. syasya says:

    April 11th, 2010 at 12:31 pm

    aduii..xabes2 nak kaitkan fasha. kesian die. cube bc metro hr nie. artis2 ni jgn disalahkan sebelah pihak aje. cubalah bg komen yg membina zon artis!!!

    [Reply]

  7. sorrytosay says:

    April 14th, 2010 at 4:57 am

    tahu jahat, tapi kenapa muka anak nora danish tak comel langsung? macam muka anak orang asli.. saya tahu saya jahat tapi tipu la kalau korang kata benda ni tak betul.. nora danish punya la comel, sweet dan seangkatan dengannya.. saya salahkan genetik rizal.. *boooo*

    [Reply]

    dhiya Reply:

    terbaikkk!

    [Reply]

  8. mima mama says:

    April 17th, 2010 at 10:01 pm

    mmglah anak dia tk comel lamgsumg

    [Reply]

  9. Amy says:

    April 19th, 2010 at 2:18 am

    anak dia nie memang perasan ade orang amik gambar die….

    [Reply]

  10. leen says:

    April 21st, 2010 at 10:03 pm

    kalau x comel pn jgn salahkan genetik sapa2. menghina ciptaan Allah namanya tu.

    [Reply]

  11. chem says:

    May 24th, 2010 at 3:10 pm

    c0mel~~~ muke iras2 n0ra danish~~~

    [Reply]

  12. kesian sangat says:

    July 6th, 2010 at 4:56 pm

    huhuhuhu… ada org kate masa mengandung kalau kita selalu dalam keadaan resah gelisah…. marah sedih (semua perasaan yang tak sedap hati) sememangnya akan efek kat bayi.. terutama pada kulit dan wajah bayi itu… namun… walauapapun yang terjadi Nora Danish patut diberi penghargaan…!!! Fasha memang Lagenda Budak Setan yang setan sangat sangat setan!!!!!!! bye!

    [Reply]

    kesian sangat Reply:

    errghhh!! still marah dengan Jejai yang kena nasik tkangkang fasha neuh! yarks!

    [Reply]

  13. linda says:

    November 8th, 2010 at 4:13 pm

    BOOOO.. pasti tuhan akan balas cuma lambat @ cepat b’sedialah kamu wahai hamba allah!

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D