(Gambar) Wajah Anak Nabila Huda, Kheisya Laila

Thursday, May 13, 2010 13:56
Posted in category Gambar, General

Gambar Anak Nabila Huda, Gambar Anak Pertama Nabila Huda, Gambar Anak Perempuan Nabila Huda, Kheisya Laila

Belum terlambat rasanya untuk we all mengucapkan tahniah kepada Nabila Huda kerana telah selamat melahirkan anak pertama pada 2 hari lepas (11. Mei 2010). Buat korang yang masih tak tahu, anak pertama Nabila Huda ni berjantina perempuan dan diberi nama Kheisya Laila. Sedap je nama. Huhu..

Apa-apa pun, kat bawah ni gambar Kheisya Laila yang dikongsikan sendiri oleh Nabila Huda melalui twitpic miliknya. Apa yang boleh kami katakan, so comel wa cakap lu. Hee.. Tengok la puas-puas.

Gambar Anak Nabila Huda, Gambar Anak Pertama Nabila Huda, Gambar Anak Perempuan Nabila Huda, Kheisya Laila

Oh ya, sebelum terlupa, kami juga nak ucapkan tahniah kepada Amy Search kerana telah bergelar DATUK, Datuk Amy. He3.. Kami percaya yang Amy mesti happy giler sekarang ni.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “(Gambar) Wajah Anak Nabila Huda, Kheisya Laila”

  1. isteri klimaks says:

    May 14th, 2010 at 12:12 pm

    harap2 blh jadi anak yg berguna..

    [Reply]

  2. comeyy says:

    May 14th, 2010 at 6:14 pm

    debab…cumelllllllll

    [Reply]

  3. anak malaysia says:

    May 15th, 2010 at 7:26 am

    tudia tembam sangat…

    [Reply]

  4. sarah says:

    May 15th, 2010 at 9:22 pm

    cutenye….geram aku nengoknye…

    [Reply]

  5. shima says:

    May 15th, 2010 at 11:02 pm

    tembam macam mak dia juga ciut lah … kheisya laila sedap nama tu

    [Reply]

  6. D says:

    May 16th, 2010 at 1:57 pm

    tahniah nabila n suami, comel ank korang.. moga menjadi ibu bapa yg solehah n soleh n dpt didik ankjd org bguna….moga korg bhgia selamanya.. Amin….

    [Reply]

  7. m says:

    May 19th, 2010 at 11:45 am

    mmg comellll sngatt

    [Reply]

  8. dariena says:

    May 21st, 2010 at 9:13 am

    huhuh mane nye gambar anak nabila nih..tak kua pun .!

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D