Gambar Ummi Nazeera Nampak ‘Lurah Dendam’

Saturday, November 27, 2010 15:21
Posted in category Gambar, Panas

Sebelum ini gambar Rebecca Nur Islam yang boleh bikin berdarah hidung, kali ini gambar Ummi Nazeera nampak ‘lurah dendam’ pulak.

GAMBAR UMMI NAZEERA NAMPAK BUAH DADA

Dikatakan gambar ini dimuat-naik sendiri oleh Ummi Nazeera kat Facebook’nya dan kerana itulah ianya sampai kepada kami. Maklumlah, gambar dah depan mata. Siapa nak biarkan ianya begitu sahaja kan? Thanks to sender.

Tapi maaf, kami tak tahu pun akaun Facebook Ummi Nazeera tu.

Mungkin bagi Ummi Nazeera gambar ini biasa-biasa je sebab tu dia berani upload ke Facebook. Tapi bagi kami yang suka nengok artis pakai pakaian yang sopan dan agak sedikit kekampungan ini, gambar itu adalah terlalu luar biasa.

Adakah anda nampak apa yang kami nampak atau itu hanyalah hasil kreatif melampau dari mereka yang mahir dalam bab-bab photo editing? Ala, macam gambar Nabil comolot ngan Qasha tu atau lebih tepat superimpose.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

14 Responses to “Gambar Ummi Nazeera Nampak ‘Lurah Dendam’”

  1. sha-hir@meng says:

    November 27th, 2010 at 3:33 pm

    sikit lagi 2..
    aarrrggghhh.

    [Reply]

  2. Meow says:

    November 27th, 2010 at 3:49 pm

    perh…boleh mati mo

    [Reply]

  3. ms.cc says:

    November 27th, 2010 at 3:52 pm

    mereka kurang

    beriman

    [Reply]

  4. kimicnol says:

    November 27th, 2010 at 5:03 pm

    betol2 lurah dendam nie..grr

    [Reply]

  5. jahmali md jadi says:

    November 27th, 2010 at 5:41 pm

    ambik kau…..

    [Reply]

  6. MuJE says:

    November 27th, 2010 at 5:59 pm

    adeh, sikit lagi nak berdarah ni….hehe

    [Reply]

  7. kaizendeen says:

    November 28th, 2010 at 7:10 am

    nak berdarah ke apa bro? hahaha

    [Reply]

  8. ilhamputra says:

    November 30th, 2010 at 7:09 am

    uih.dia tak perasan ke

    [Reply]

  9. liyana says:

    December 1st, 2010 at 9:25 pm

    tangan umi da mcm genggam breast member dye jerkkkkk

    [Reply]

  10. anas mohd joehari says:

    December 3rd, 2010 at 10:55 am

    ala sikit je tuuuuuuuuu

    [Reply]

  11. johann says:

    December 8th, 2010 at 12:38 pm

    lurah dindam ape nye….ko tak cun la minah…..tunjuk lurah pe pun aku x minat……soreyyy…..

    [Reply]

  12. cutegirl says:

    December 15th, 2010 at 1:43 pm

    ok r 2..pmpuan x tau malu kan

    [Reply]

  13. aizat af says:

    December 25th, 2010 at 11:06 pm

    tak dalam pon….kowang nie sajo yo nak buruk kan artis tu…artis tu cukup beriman…..iman adalah mutiara didalam hati luruhnya dalam……saya aizat af cukup kecewa dengan wartawan di malaysia ini…saya mau berangkat ke indon…untuk melebarkan sayap nyanyian saya……..umie nazreen,umie aida…..and sapew yang bername umie saya cinte kan kamu…ikhlas dari abng aizat af…yang tersingkir mnggu ke-7…..abng dah kurus dah…pilih lah abng sbgi suami kepade semua umie….umi umi umi umi…….aizat aizat aizataizat….kan kene tu name umi n aizat….klu digabung kan jadi mizat…atau dikenali umat……jangan jealous ya…abng aizat cinta umie….umie kalsom

    [Reply]

  14. pengampu bishop DUMC says:

    October 19th, 2011 at 12:07 am

    ku ronjang juag sampai koyak

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D