(Gambar) The Hot Mama From Indonesia, Rossa

Thursday, June 25, 2009 6:38
Posted in category Gambar, Gosip, Video

Rossa

Dari berita yang Zon Artis dengar termasuk anda juga mungkin, Rossa yang kini sedang popular dengan lagu Terlanjur Cinta nyanyian duet bersama Pasha (Ungu) itu sudah lebih kurang setahun tinggal berasingan dengan suaminya iaitu Yoyo(k).

Namun begitu, Rossa dan Yoyo masih lagi suami isteri malah Rossa mahu mengekalkan rumahtangga yang mereka bina itu kerana takut untuk bergelar janda. Al-maklumlah, status janda itu pastinya menjadi ‘ketakutan’ buat kebanyakkan wanita lagi-lagi mereka yang bergelar selebriti.

Tapi kalau dah takde jodoh, nak buat macam mana kan? Apa-apa pun, jom layan beberapa lagi gambar hot mama dari indonesia ini.

Rossa

Rossa

Oh ya, pada 27 Jun 2009 ini, Rossa akan mengadakan konsert mininya iaitu Cerita Cinta Rossa yang akan berlangsung di KL Life, Life Centre, Kuala Lumpur. Dan alang-alang dah tulis pasal Rossa ni, apa kata kita layan lagu Terlanjur Cinta kat bawah ni. Enjoy..

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Responses to “(Gambar) The Hot Mama From Indonesia, Rossa”

  1. Mr.Bintang says:

    June 25th, 2009 at 12:19 pm

    Huuu.. ape la konflik diowg eyk?
    mcm¬≤ dunia artis ni.. sure ade jee masalah bila dah berumah tangga.. hurmmm…

    [Reply]

  2. zai says:

    June 25th, 2009 at 7:05 pm

    biaseler tu..kahwin,konflik,cerai,
    da sinonim dgn artis…
    apepn rossa ni msih cntik….xde hal nk cri lain..
    err..bes gak lagu dia ni..ngeh2..

    [Reply]

  3. ritz says:

    June 25th, 2009 at 10:19 pm

    klau artis mesti ada gosp pahal ha

    [Reply]

    zai Reply:

    klu artis xde gosip,mkn mase yg lame nk glamer..
    lg2 artis yg mkin nk jatuh ni..mkin byk ler wat hal,sbb nk dpt phatian pihak media..

    [Reply]

  4. kisahsensasi says:

    June 27th, 2009 at 8:48 pm

    muka rossa nie dah nampak peningkatan usia…

    [Reply]

    syaz Reply:

    walau pun udah nampak usia tapi dia masih comel

    [Reply]

  5. azizan4444 says:

    June 28th, 2009 at 9:27 pm

    konflik kalangan artis mmg x pernah putus..bkn stakat malaysia je…

    [Reply]

  6. adol says:

    June 28th, 2009 at 11:16 pm

    comey plak aku tgk… huhuhu

    [Reply]

    syaz Reply:

    aku nak tanye nii KD gan rossa sapa lagi comel?????jawab sikit…..

    [Reply]

    adol Reply:

    kd sape? huhuuhu

    [Reply]

  7. paan says:

    July 1st, 2009 at 7:19 pm

    memang hot…lagu rossa yang paling aku layan…pudar..

    [Reply]

  8. jaka says:

    September 30th, 2009 at 9:55 pm

    aku tak heran dg perangai seorang artis biasalah tu…………

    [Reply]

    syaz Reply:

    hhaahhaha

    [Reply]

  9. nurul devia says:

    March 19th, 2010 at 10:15 am

    aq tuh ngefens buanget ma mbk ocha,hampir semua lagu2 nya bikin aq geregetan,krn di lgu2 nya ngenak buanget ama kish aq.pokoknya rossa is the best……………..!!!.

    [Reply]

  10. mia reza says:

    April 10th, 2010 at 9:55 am

    ..mke nnek aq lg cute……….

    [Reply]

  11. fyza mucaluca says:

    August 6th, 2011 at 11:48 am

    kalau dh artis tu mmg bnyk le gosip sne sini……..

    klau x de gosip tu bkn artis namenye

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D