Gambar Terkini Aqasha Bersama Bakal Isteri (Mungkin)

Tuesday, June 1, 2010 22:30
Posted in category Gambar, General

AQASHA, GAMBAR TERBARU AQASHA, GAMBAR TERKINI AQASHA, GAMBAR TUNANG AQASHA, GAMBAR ISTERI AQASHA, GAMBAR KAHWIAN AQASHA, GAMBAR PERKAHWINAN AQASHA, GAMBAR PERNIKAHAN AQASHA

Dah lama tak dengar citer pasal Aqasha tup-tup kami menerima beberapa gambar Aqasha bersama seorang wanita dimana mereka kelihatan secocok mengenakan pakaian sedondon.

Menurut si pengirim gambar, gambar-gambar ini adalah gambar semasa majlis pertunangan mereka. Ini bermakna, Aqasha sudah bertunang dan kini bergelar tunangan orang.

Kalau betul la Aqasha dah bertunang, tiada lagi perkatan paling best dapat kami ucapkan selain ucapan tahniah. Semoga ianya kekal sehingga kalian selamat di-ijabkabulkan.

Apa-apa pun, korang layan beberapa lagi gambar Aqasha bersama tunang’nya kat bawah ni. Enjoy!

AQASHA, GAMBAR TERBARU AQASHA, GAMBAR TERKINI AQASHA, GAMBAR TUNANG AQASHA, GAMBAR ISTERI AQASHA, GAMBAR KAHWIAN AQASHA, GAMBAR PERKAHWINAN AQASHA, GAMBAR PERNIKAHAN AQASHA

AQASHA, GAMBAR TERBARU AQASHA, GAMBAR TERKINI AQASHA, GAMBAR TUNANG AQASHA, GAMBAR ISTERI AQASHA, GAMBAR KAHWIAN AQASHA, GAMBAR PERKAHWINAN AQASHA, GAMBAR PERNIKAHAN AQASHA

AQASHA, GAMBAR TERBARU AQASHA, GAMBAR TERKINI AQASHA, GAMBAR TUNANG AQASHA, GAMBAR ISTERI AQASHA, GAMBAR KAHWIAN AQASHA, GAMBAR PERKAHWINAN AQASHA, GAMBAR PERNIKAHAN AQASHA

Credit to AVICENNA STUDIO selaku empunya gambar dan terima kasih kepada si penghantar gambar kerana sudi mengirimkan gambar-gambar ni kat we all.

- – -
P/s: Mari sama-sama kita berdoa disertai dengan doa Qunut Nazilah bagi menghancurkan rejim zionis Yahudi Israel diatas penahanan beratus-ratus anggota sukarelawan yang menyertai misi keamanan Gaza. KLIK DI SINI untuk Doa Qunut Nazilah dan terjemahan’nya.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Gambar Terkini Aqasha Bersama Bakal Isteri (Mungkin)”

  1. IMCurtain.com says:

    June 2nd, 2010 at 10:33 am

    Gambar Aqasha Bersama Bakal Isteri Semasa Majlis Pertunangan…

    Menurut si pengirim gambar, gambar-gambar ini adalah gambar semasa majlis pertunangan mereka. Ini bermakna, Aqasha sudah bertunang dan kini bergelar tunangan orang….

  2. Dauspozi says:

    June 2nd, 2010 at 11:48 am

    macam muka Tasha AF jek, ye ke?

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D