(Gambar) Suami & Anak Melissa Saila

Saturday, June 13, 2009 0:41
Posted in category Gambar

Zon Artis percaya, pasti ramai diluar sana yang tertanya-tanya bagaimana wajah dan rupa paras suami kepada Melissa Saila kerana Melissa Saila sendiri jarang atau lebih tepat tidak pernah mendedahkan suaminya kepada media. Atau mungkin juga suaminya sendiri enggan menonjolkan diri kepada umum.

Oleh hal yang demikian, di bawah ini Zon Artis sajikan kepada anda 2 keping foto suami Melissa Saila berserta anaknya yang sungguh comel. Dan untuk makluman, gambar tersebut adalah gambar yang diambil sekitar tahun 2007. Jadi, jangan hairan jika anak Melissa Saila masih kecil sewaktu itu.

Suami Melissa Saila

Suami dan Anak Melissa Saila

Zon Artis: Boleh tahan juga handsome’nya suami Melissa Saila ni walaupun kelihatan sedikit ‘berumur’. Anak’nya pula comel je macam emaknya. Huhu.. Oh ya, jika kami tak silap, nama suami Melissa Saila ni ialah Megat Fauzi Shukarnain. Kalau salah, bagi tau yer.

Gambar: http://motivasiminda.wordpress.com/2007/07/

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “(Gambar) Suami & Anak Melissa Saila”

  1. loq says:

    June 13th, 2009 at 7:05 pm

    alahai cutenye..dah membesar nanti boleh la aku usha
    :D

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    wah.. bukan main kau ye loq nak usya2 anak org. lempang kang! hahaha.. tp memang chomel anak melissa saila ni. yer la, maknya cantik pak’nya pulak handsome. so, tak hairan la kan..

    cuma bila besar nanti, jgn harap lawa je tp tak berbaloi. semoga bila besar nanti ko jadi anak yg berguna la yer anak melissa saila.

    [Reply]

    rusli abu bakar Reply:

    aku ni memang minat dgn malisa ni, waktu dia belum kawin dulu lah, dah kawin nak wek cam no. Tapi alhamdulilah lah hansem gak laki dia ni, tak lah tua sangat pun, sederhana je. selamat bahagia hingga ka akhir hayat,

    [Reply]

  2. kisahsensasi says:

    June 14th, 2009 at 12:50 pm

    gambar yang second tu macam familiar jee…. kalau tak silap saya penulis buku zamri mohamad…

    [Reply]

    azizwan(dot)com Reply:

    eh.. eh.. gambar penulis buku pun masuk zon artis juga. beruntung badan :D

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D