Gambar Sosial – Siti Saleha Minta Maaf

Thursday, July 7, 2011 10:37
Posted in category General

Semalam Zon Artis ada memaparkan beberapa gambar yang menunjukkan Siti Saleha, pelakon drama Nora Elena sedang bersosial bersama rakan-rakan (sini). Ekoran tersebarnya gambar-gambar itu, Siti Saleha melalui Twitter’nya memohon maaf kepada semua peminatnya. Siti Saleha juga memberitahu yang gambar-gambar itu adalah gambar lama. Mungkin gambar tahun lepas (pandai-pandai je cakap tahun lepas. Huhu..).

Berikut screenshot status Twitter Siti Saleha itu.

GAMBAR SITI SALEHA PELAKON NORA ELENA BERSOSIAL BERSAMA RAKAN-RAKAN

Yang ada Twitter tu, jom follow @siti_saleha

+ Diupdate oleh Encik Wan (Twitter: @azizwan)

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Gambar Sosial – Siti Saleha Minta Maaf”

  1. prince says:

    July 7th, 2011 at 10:53 am

    baguslah kalau die dah sedar..:)

    [Reply]

  2. combat says:

    July 9th, 2011 at 10:32 am

    dah sedar ke? macam tak de beza pun. kuar gambo tak senonoh terus mintak maap, pas tu buat lagi. terbakat kena panah petir lagi baguih dok ada..

    [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D