(Gambar) Seksinya Zakiah Anas

Thursday, April 2, 2009 4:29
Posted in category Gambar

Gambar Seksi Zakiah Anas

Gambar Zakiah Anas yang duduk di atas meja dengan hanya memakai tuala sambil ‘beraksi’ ghairah ini telah lama tersebar di internet. Tapi seakan tidak sah jika blog hiburan seperti Zon Artis ini tidak memaparkan sesuatu yang panas kepada pembacanya apatah lagi ianya melibatkan perihal selebriti yang sering menjadi tontonan masyarakat.

Zakiah Anas merupakan seorang personaliti TV yang popular dan sangat sinonim dengan rancangan 999 yang disiarkan di TV3 dimana beliau menjadi pengacara dan juga wartawan untuk rancangan tersebut.

Zon Artis percaya, apabila gambar-gambar peribadi seperti ini tersebar di internet dan dilihat oleh berjuta-juta mata, pasti ianya akan menjadi sebuah mimpi ngeri buat sipemilik ‘body’ untuk diterima. Tapi terimalah hakikat, berani buat berani jugalah tanggung.

Dan sekarang ini pula, dari cakap-cakap nakal yang Zon Artis dengar, Zakiah Anas juga sedang hangat digosipkan bercinta dengan seorang anggota polis. Benar atau tidak, kita tunggu dan lihat.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “(Gambar) Seksinya Zakiah Anas”

 1. jerico orlando says:

  April 17th, 2009 at 1:09 am

  seksi2 wt org laki naik syok ajer..xyah la ambik gmbr bkn2…

  [Reply]

 2. samsularifin says:

  March 4th, 2011 at 8:24 pm

  ala tu kira publisiti free..tak payah nak malu2..[18SX] Polis Rakam Pelacur dalam Keadaan TELANJANG BULAT!

  [Reply]

 3. nak gemuk says:

  October 16th, 2011 at 8:29 am

  fuhh… dahsyat.. buat orang stim je la..

  [Reply]

Leave a Reply


Jika anda baru pertama kali meninggalkan respon, ianya akan melalui proses moderation terlebih dahulu. Oleh itu, anda tidak perlu klik SUBMIT untuk kali ke-2. Apa-apa pun, responlah dengan akal yang waras yer :D